Social media Forum

Zadaj pytanie
Szukaj
Zamknij
Rezultaty 1 - 50 na łącznie około 716
  • Nie przychodzi SMS uwierzytelniania Facebook

Witajcie, szukam pomocy.  Zmieniłem telefon (poprzedni umarł), nie mogę zalogować się do fb. Wszytskie sposoby prowadzą do uwierzytelniania dwuskładn...

ogorass | Ostatnia odpowiedź: ogorass 24 maj
    0 odpowiedzi
  • "Twój dostęp do snapchata został tymczasowo zablokowany"

Dzień dobry, próbujac zalogować się na Snapa wyskakuje mi taki o to błąd: "Ze względu na powtarzające się nieudane próby lub inne nietypowe działania ...

Anonim445 | Ostatnia odpowiedź: kk 14 maj
    26 odpowiedzi
  • Instagram - jak przełączać się między kontami na komputerze? Zamknięty

Dzień dobry, Mam pytanie, a mianowicie, jak przełączać się między kontami na komputerze na Instagramie? Za każdym razem loguje mnie na moje główn...

Gaspo | Ostatnia odpowiedź: Aniaa 13 maj
    2 odpowiedzi
  • Zhakowane konto fb Zamknięty

Witam szanownych kolegów :) Mam pytanie, wczoraj wylogowało mnie z telefonu (komputera nie używałem) z kont messenger i facebook - tak nagle. Zmien...

artur_pl | Ostatnia odpowiedź: Martyna89 12 maj
    13 odpowiedzi
  • Usunięte konto na instagramie, pokaznie profilu

Dzień dobry, kolega usunął, swojego instagrama i mam w wiadomości użytkownik instagrama, a dziś po paru dniach wchodzę i widzę jego zdjęcie profilowe...

Olga | Ostatnia odpowiedź: Olga 08 maj
    0 odpowiedzi
  • Kradzież konta FB

Dzień dobry mam taki problem, że ktoś włamał mi się na moje konto i wszystko usunął włącznie z e-mailem pomocniczym. Ustawił swój e-mail i jak chce zr...

szarus20 | Ostatnia odpowiedź: Mara 07 maj
    3 odpowiedzi
  • problem ze zdjęciami

Dzień dobry, od jakiegoś czasu na snapchatie w zakładce tylko dla mnie pokazuje mi czarne zdjęcia nie mogę ich zobaczyć tak jakby nie istniały próbow...

martyna | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 15 kwi
    1 odpowiedź
  • Messenger i kkonto fb Rozwiązany/Zamknięty

Miałam założonego messengera i chciałam założyć fb , zakładając profil na ten sam numer telefonu straciłam poprzednie konto. Czy jest możliwość jakiej...

Katarzyn | Ostatnia odpowiedź: N.a. 08 kwi
    8 odpowiedzi
  • Snapchat tymczasowo zablokowany

Hej! Mam zablokowanego Snapchata „tymczasowo” przez spam, ale tylko z mojego urządzenia. Tak jakby oni zablokowali mój adres IP, wiecie moze ile sie c...

Patrykk30 | Ostatnia odpowiedź: Patrykk30 21 mar
    0 odpowiedzi
  • mam zablokowane konto na facebooku

Dzień dobry, prosze o odblokowanie mojego konta na facebook

grazyna | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 09 mar
    1 odpowiedź
  • Instagram

Witam mam problem z logowaniem na Instagramie.. Chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu na Instagramie. Mam teraz problem z zalogowan...

Emillo | Ostatnia odpowiedź: Emillo 27 lut
    0 odpowiedzi
  • Messenger znajomi w kontaktach

Cześć w apk Messenger przedział OSOBY dalej w prawy górny róg książka a w niej brakuje mi jednego znajomego z FB pomimo to jest on dostępny w czacie o...

Ops777 | Ostatnia odpowiedź: Ops777 26 lut
    1 odpowiedź
  • Zablokowane konto na fb

Dzień dobry, od kilku dni na Facebooku wyświetla mi się komunikat ze moje konto jest zablokowane na 24 godziny i wgl się nie zmniejsza. Nie mogę wysla...

nikolainikolai | Ostatnia odpowiedź: nikolainikolai 21 lut
    0 odpowiedzi
  • Instagram firmowy i Facebook problem z lokalizacją

Mam konto firmowe na instagramie i Facebook i próbowałam na wszystkie sposoby odblokować oznaczanie mojej firmy. Tzn chce oznaczyć swój profil firmowy...

Onaona777 | Ostatnia odpowiedź: Ona 15 lut
    2 odpowiedzi
  • eee tam...

Dzień dobry, eee tam... mam w znajomych, lubi obserwuje profil, na którym jest wydarzenie i nadal nie mogę dodać, z resztą inną osobę też nie mogę i ...

Lowee | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 15 lut
    1 odpowiedź
  • Usunięty link z biogramu w Instagramie Zamknięty

Dzień dobry, Przypadkiem usunelam swój link oznaczenia u drugiej osoby, czy mozna to jakos przywrócić? Ta osoba moze mnie oznaczyć na nowo w swoim ...

Kasiaaaa | Ostatnia odpowiedź: Ppp 06 lut
    2 odpowiedzi
  • Nie można się zalogować do messengera ani facebook Zamknięty

Witam, nie mogę się zalogować do MESSENGER ani FACEBOOKA pisze wystąpił nieoczekiwany błąd spróbuj ponowię chyba , trwa to juz z miesiąc na przeglądar...

Marla71 | Ostatnia odpowiedź: Martyna 26 sty
    5 odpowiedzi
  • Zadasz mi pytanie?

Zadaj mi anonimowo pytanie

pv_dawidek | Ostatnia odpowiedź: pv_dawidek 13 sty
    0 odpowiedzi
  • Błąd logowania do facebooka i messengera

Dzień dobry, Nie mogę się zalogować ani na Facebooka, ani Messengera - nigdzie. Nie jest to problem systemowy, bo nie mogę tego zrobić na żadnym ko...

KW | Ostatnia odpowiedź: KW 11 sty
    0 odpowiedzi
  • Biogram Instagram

Dzień dobry, Próbuje przywrócić znacznik w swoim biogramie, mojego chłopaka, który przez przypadek kliknął „usuń link”. Niestety bezskutecznie. Czy m...

Mrtvck | Ostatnia odpowiedź: Magdalena 06 sty
    1 odpowiedź
  • Instagram

Cześć ! Mam pytanie, odnośnie udostępniania osoby (znajomych) @ na instagramie. Pojawia sie podkreślnik ...czy da się to wyłączyć... trochę mnie to ...

tajsony | Ostatnia odpowiedź: targetshoddy 15 gru 2022
    2 odpowiedzi
  • Wiadomości messenger

Dzień dobry, Nowo rozpoczęte rozmowy przez znajomych wpadają do folderu spam i nie pojawiają się na liście czatów na messenger.  Mam te osoby w znaj...

Olamucha97x | Ostatnia odpowiedź: knobbydirectly 15 gru 2022
    1 odpowiedź
  • Blokada konta Instagram

Jak potwierdzić tożsamość konta na Instagramie , skoro konto zostało zablokowane?

Littlepleasures | Ostatnia odpowiedź: Littlepleasures 11 gru 2022
    0 odpowiedzi
  • Dodawanie filmów na YT

Dzień dobry, Założyłem konto na YT za pomocą tego linku https://accounts.google.com/v3/signin/identifier?dsh=S50443287%3A1670465550673459&%3Bco...

Robert | Ostatnia odpowiedź: Robert 8 gru 2022
    0 odpowiedzi
  • Jak uniknąć trwałego zablokowania konta na facebooku?

Witam, moje konto zostało zablokowane, następnie poproszono mnie o wysłanie zdjęcia dowodu tożsamości w celu weryfikacji. Facebook potwierdza ze posia...

Janek | Ostatnia odpowiedź: vgl22 4 gru 2022
    1 odpowiedź
  • problem z messengerem

witam mam poważny problem, mój partner posiada konto tylko i wyłącznie na messengerze, niestety ma podany numer telefonu który jest na razie zablokowa...

natalaa | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 25 lis 2022
    1 odpowiedź
  • Problem z instagramem

Hej, mam pytanie. Mam nowe konto na instagramie i ostatnio chcąc coś udostępnić znajomej, w propozycjach do udostępnienia treści pojawiły się tylko os...

Mwlodar | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 25 lis 2022
    1 odpowiedź
  • Zablokowany instagram

Dzień dobry, Zalogowałam się już po raz któryś od miesiąca na aplikacje Yupi (mozecie tam zobaczyć kto was zablokował, odobswrwowal itp na instagrami...

vicki016 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 25 lis 2022
    1 odpowiedź
  • Zablokowane konto facebook

Moje konto facebook zostało skradzione 15.11.2022, odrazu tego samego dnia kilka chwil pozniej odzyskalem to konto, natomiast facebook je zablokował. ...

kvcperr | Ostatnia odpowiedź: kvcperr 22 lis 2022
    0 odpowiedzi
  • Gdzie znaleźć odblokowanie osoby na snapchacie??

Odblokowałem osoby na snapie i teraz nie wiem jak na nowo z nimi pisać bardzo proszę o waszą pomoc z góry dziękuję 

Matiiiiii | Ostatnia odpowiedź: Matiiiiii 19 lis 2022
    0 odpowiedzi
  • Snapchat

Witam  Mam duzy ostatnio problem z aplikacja Snapchat moje konto zostało zablokowane i nie mam pojęcia nawet za co nic z żadnych rzeczy których oni p...

Wojwas | Ostatnia odpowiedź: Wojwas 15 lis 2022
    0 odpowiedzi
  • Instagram/nie mogę korzystać z konta na Instagramie Zamknięty

Dzień dobry, od wczoraj tj. 19.07.2021 roku nie mam dostępu do swojego konta na Instagramie... Po zalogowaniu się otrzymałam komunikat: ''Potwierdź i...

Karolina_1234 | Ostatnia odpowiedź: wykopek 15 lis 2022
    119 odpowiedzi
  • Zapomniałam hasła na fb - kod sms nie przychodzi Zamknięty

Witam, Wie ktoś z Was jak skontaktować sie z facebookiem? Pisałam wczoraj przez formularz zgłoszeniowy i nie dostałam odpowiedzi. Chodzi o to, że...

Desajre | Ostatnia odpowiedź: Lu 12 lis 2022
    77 odpowiedzi
  • Generator kodów Fb

Ktoś zhackowal moje konto na FB i zmienił hasło i email udało się odzyskać ale nie mogę uzyskać kodu z generatora kodów 

Adi | Ostatnia odpowiedź: Lu 12 lis 2022
    1 odpowiedź
  • Odpowiedź do problemu z FB

Hej,  mam ten sam problem i nie umiem go rozwiązać, czy udało Ci sie odzyskać konto? Jesli tak, w jaki sposób?    :(

Lu | Ostatnia odpowiedź: Lu 12 lis 2022
    0 odpowiedzi
  • problem z wyszukiwaniem w konwersacji mesenger

Dzień dobry, Witam . Mam to samo w jednej z konwersacji nagle nie działa wyszukiwanie jak wpisuje jakieś słowo.  W innych działa normalnie a w tej je...

paula | Ostatnia odpowiedź: paula 2 lis 2022
    0 odpowiedzi
  • Konto FB i IG zablokowane Pomocy

Cześć wszystkim!  Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu zablokowanego konta Facebook oraz Instagram. Stało się to 28.11 wieczorem podczas globalnego pro...

albert | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 2 lis 2022
    1 odpowiedź
  • Zablokowany Facebook i Instagram

Cześć wszystkim! ????  Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu zablokowanego konta Facebook oraz Instagram. Stało się to wczoraj wieczorem podczas globaln...

albi | Ostatnia odpowiedź: albi 29 paź 2022
    0 odpowiedzi
  • BeReal na Androidze: "Dodaj znajomych” nie działa

Użytkownicy telefonów z systemem Android narzekają, że funkcja "Dodaj znajomego” nie działa w aplikacji BeReal i dlatego nie mogą zapraszać znajomych....

Макс Вега | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 13 paź 2022
    0 odpowiedzi
  • Instagram wyswietla tylko 9 hasztagów

Dzień dobry, Instagram  na PC (windows) wyświetla  tylko 9 hasztagów  np hasztag #polska i mam tylko 9 zdjęć z kilu tysięcy postów. Problem ten zaczą...

Werke | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 12 paź 2022
    3 odpowiedzi
  • Czy ta osoba mnie zablokowała? Instagram Rozwiązany

Cześć, mam wątpliwość co się stało - czy ktoś mnie zablokował, czy też np zawiesił czasowo swoje konto.. wchodząc w skrzynkę direct, nadal widzę p...

zuzua | Ostatnia odpowiedź: Lena 7 paź 2022
    7 odpowiedzi
  • Problem z Instagramem - brak możliwości promowania post

Mam problem z kontem na Instagramie. Przy próbie promowania postów pojawia się komunikat: „Promowanie niedostępne Konta reklamowe zlokalizowane w Ro...

RemiTr | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 5 paź 2022
    1 odpowiedź
  • Witajcie, Od kilku dni nie mogę udostępnić posta na fb

Nie mogę udostępnić posta ze swojej strony na fb w grupie, gdy dotykam opcji opublikuj wyświetla się informacja że strona jest niedostępna lub link us...

Nnn1 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 27 wrz 2022
    1 odpowiedź
  • Nie mogę się zameldować na Fb w wybranym miejscu Zamknięty

Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii zameldowania się na stronie firmy na fb? Od początku tego roku 2020 nie wyszukuje lokalizacji miejsca (nie pomaga d...

Martu | Ostatnia odpowiedź: michumich 21 wrz 2022
    5 odpowiedzi
  • Zhakowane konto fb

Witam, ktoś włamał się na moje konto fb. Zmienił adres @ i nr telefonu i nie mam jak odzyskać dostępu do konta. Widzę, ze jest nadal dostępne. Znajom...

Agnieszka | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 19 wrz 2022
    3 odpowiedzi
  • jak odblokować konto facebook zablokowane przez wiek??

jak odblokować konto facebook zablokowane przez wiek

Ktos | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 15 wrz 2022
    1 odpowiedź
  • Brak lokalizacji mojej restauracji na insta i FB

Witam. Pomimo usilnych starań, dodałem adres na insta i na fb to i tak nie widać mnie na mapie na instagramie. Dodałem nowe niestandardowe miejsce na...

Michalmara | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 12 wrz 2022
    1 odpowiedź
  • Przywrócenie znacznika w biogramie - instagram Zamknięty

Od wczoraj próbuje przywrócić znacznik w swoim biogramie, mojego chłopaka, który przez przypadek kliknął „usuń link”. Niestety bezskutecznie. Czy da s...

emen_ | Ostatnia odpowiedź: Magdalena 6 wrz 2022
    11 odpowiedzi
  • Facebook, problem z pozyskaniem kodu do logowania przez sms Zamknięty

Cześć, mam mały problem a mianowicie nie mogę zalogować się na konto na facebooku, nie mam pojęcia praktycznie zawsze korzystałem z funkcji zapamiętyw...

ccinek1337 | Ostatnia odpowiedź: Kaska 31 sie 2022
    16 odpowiedzi
  • Jak odzyskać stare konto na messengerze

Witam Miałam konto na messengerze bez Facebooka. Założyłam konto na FB i Messenger automatycznie utworzył mi nowe konto. Kiedy próbuję się zalogować ...

Bogu745 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 31 sie 2022
    1 odpowiedź