cześć, gdzie można oglądać youtuberów gdzie indziej niż na youtube i mi video?
Dzień dobry, próbujac zalogować się na Snapa wyskakuje mi taki o to błąd: "Ze względu na powtarzające się nieudane próby lub inne nietypowe działania ...
Od wczoraj próbuje przywrócić znacznik w swoim biogramie, mojego chłopaka, który przez przypadek kliknął „usuń link”. Niestety bezskutecznie. Czy da s...
Witam, otóż mam mały problem z instagramem, a mianowicie ucina on mi moje wyróżnione relacje na moim profilu, miałam dużo wyróżnionych, a teraz gdy wc...
Dzień dobry, Mam pytanie, a mianowicie, jak przełączać się między kontami na komputerze na Instagramie? Za każdym razem loguje mnie na moje główn...
Witam szanownych kolegów :) Mam pytanie, wczoraj wylogowało mnie z telefonu (komputera nie używałem) z kont messenger i facebook - tak nagle. Zmien...
Dzień dobry mam taki problem, że ktoś włamał mi się na moje konto i wszystko usunął włącznie z e-mailem pomocniczym. Ustawił swój e-mail i jak chce zr...
Dzień dobry, od jakiegoś czasu na snapchatie w zakładce tylko dla mnie pokazuje mi czarne zdjęcia nie mogę ich zobaczyć tak jakby nie istniały próbow...
Miałam założonego messengera i chciałam założyć fb , zakładając profil na ten sam numer telefonu straciłam poprzednie konto. Czy jest możliwość jakiej...
Dzień dobry, prosze o odblokowanie mojego konta na facebook
Cześć w apk Messenger przedział OSOBY dalej w prawy górny róg książka a w niej brakuje mi jednego znajomego z FB pomimo to jest on dostępny w czacie o...
Mam konto firmowe na instagramie i Facebook i próbowałam na wszystkie sposoby odblokować oznaczanie mojej firmy. Tzn chce oznaczyć swój profil firmowy...
Dzień dobry, eee tam... mam w znajomych, lubi obserwuje profil, na którym jest wydarzenie i nadal nie mogę dodać, z resztą inną osobę też nie mogę i ...
Dzień dobry, Przypadkiem usunelam swój link oznaczenia u drugiej osoby, czy mozna to jakos przywrócić? Ta osoba moze mnie oznaczyć na nowo w swoim ...
Witam, nie mogę się zalogować do MESSENGER ani FACEBOOKA pisze wystąpił nieoczekiwany błąd spróbuj ponowię chyba , trwa to juz z miesiąc na przeglądar...
Dzień dobry, Próbuje przywrócić znacznik w swoim biogramie, mojego chłopaka, który przez przypadek kliknął „usuń link”. Niestety bezskutecznie. Czy m...
Cześć ! Mam pytanie, odnośnie udostępniania osoby (znajomych) @ na instagramie. Pojawia sie podkreślnik ...czy da się to wyłączyć... trochę mnie to ...
Dzień dobry, Nowo rozpoczęte rozmowy przez znajomych wpadają do folderu spam i nie pojawiają się na liście czatów na messenger. Mam te osoby w znaj...
Witam, moje konto zostało zablokowane, następnie poproszono mnie o wysłanie zdjęcia dowodu tożsamości w celu weryfikacji. Facebook potwierdza ze posia...
witam mam poważny problem, mój partner posiada konto tylko i wyłącznie na messengerze, niestety ma podany numer telefonu który jest na razie zablokowa...
Hej, mam pytanie. Mam nowe konto na instagramie i ostatnio chcąc coś udostępnić znajomej, w propozycjach do udostępnienia treści pojawiły się tylko os...
Dzień dobry, Zalogowałam się już po raz któryś od miesiąca na aplikacje Yupi (mozecie tam zobaczyć kto was zablokował, odobswrwowal itp na instagrami...
Dzień dobry, od wczoraj tj. 19.07.2021 roku nie mam dostępu do swojego konta na Instagramie... Po zalogowaniu się otrzymałam komunikat: ''Potwierdź i...
Witam, Wie ktoś z Was jak skontaktować sie z facebookiem? Pisałam wczoraj przez formularz zgłoszeniowy i nie dostałam odpowiedzi. Chodzi o to, że...
Ktoś zhackowal moje konto na FB i zmienił hasło i email udało się odzyskać ale nie mogę uzyskać kodu z generatora kodów
Cześć wszystkim! Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu zablokowanego konta Facebook oraz Instagram. Stało się to 28.11 wieczorem podczas globalnego pro...
Dzień dobry, Instagram na PC (windows) wyświetla tylko 9 hasztagów np hasztag #polska i mam tylko 9 zdjęć z kilu tysięcy postów. Problem ten zaczą...
Cześć, mam wątpliwość co się stało - czy ktoś mnie zablokował, czy też np zawiesił czasowo swoje konto.. wchodząc w skrzynkę direct, nadal widzę p...
Mam problem z kontem na Instagramie. Przy próbie promowania postów pojawia się komunikat: „Promowanie niedostępne Konta reklamowe zlokalizowane w Ro...
Nie mogę udostępnić posta ze swojej strony na fb w grupie, gdy dotykam opcji opublikuj wyświetla się informacja że strona jest niedostępna lub link us...
Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii zameldowania się na stronie firmy na fb? Od początku tego roku 2020 nie wyszukuje lokalizacji miejsca (nie pomaga d...
Witam, ktoś włamał się na moje konto fb. Zmienił adres @ i nr telefonu i nie mam jak odzyskać dostępu do konta. Widzę, ze jest nadal dostępne. Znajom...
jak odblokować konto facebook zablokowane przez wiek
Witam. Pomimo usilnych starań, dodałem adres na insta i na fb to i tak nie widać mnie na mapie na instagramie. Dodałem nowe niestandardowe miejsce na...
Cześć, mam mały problem a mianowicie nie mogę zalogować się na konto na facebooku, nie mam pojęcia praktycznie zawsze korzystałem z funkcji zapamiętyw...
Witam Miałam konto na messengerze bez Facebooka. Założyłam konto na FB i Messenger automatycznie utworzył mi nowe konto. Kiedy próbuję się zalogować ...
Zaczynając od początku to ktoś się włamał do mojego FB pozmieniał email i bodajże nr telefonu ponieważ mam logowanie dwuskładnikowe napisałam i wysłał...
Proszę o pomoc zablokowali mi tymczasowo konto wczoraj około 18 i nie wiem jak je odblokować albo do kogo się zwrócić
Mam pytanie czy jest taka możliwość, że będąc zalogowanym na parę kont na aplikacji instagrama na telefonie i przelączając się miedzy tymi kontami kto...
Witam, moje konto snapchat zostalo zablokowana na stałe, probowalem je odblokowac i nie dalo rady, czy jest jakas szansa zeby odblokowac konto lub zgl...
Dzień dobry, Ja mam problem ponieważ nie da się usunąć moich relacji, nawet w archiwum próbowałem, po kliknięciu usuń wyskakuje mi komunikat, że nie ...
Witam mam taki problem wydaje się techniczny jednakże w żaden sposób nie mogę go rozwiązać. Nie pomaga ponowna instalacja IG, restarty telefonu itp. C...
Wiecie? Czy muszę wcześniej dodać tę osobę do znajomych?
mam taki problem od wczorajszego wieczoru. mój przycisk robienia zdjęć na instagramie nie działa. ogółem wiem, że reaguje, bo kiedy już w niego kliknę...
Witam, 16 listopada moje konto zostało zaatakowane przez hakera, który udostępnił na profilu filmik naruszający bardzo zasady Facebooka. Zaczęłam dos...
Mam messenger już kilku lat, wtedy kiedy nie trzeba było jeszcze mnieć facebooka. Jak zrobić konto na facebooku i połączyć go z moim aktualnym kontem ...
Dzień dobry! Instagram zapytał mnie o wiek. Przez nieuwagę podałam wiek firmy, czyli 8 lat i zostałam z automatu zablokowana. Jest tam funkcja żeby wy...
potrzebuj pomocy. Utraciłam dostęp do swojego konta prywatnego. W celu zalogowania się wymagany jest kod weryfikacyjny z generatora kodów (tak miałam ...
Mieliście kiedyś tak ze dodając swoją relację na insta stories - w widzach czyli osobach oglądających wyświetla się moja ikona .. czyli jakbym sama so...
Witam. Zwracam się z prośba o odblokowanie konta w serwisie Instagram. Konto błędnie zostało zablokowane. Jestem osobą pełnoletnią