mam juz dosc. Mialam konto 9 lat, nie wiem nawet co sie stalo. Po prostu wykryli podejrzana aktywnosc i kazali wrzucic jakies zdjecie, wrzucilam zdjec...
Dzień dobry, Już chyba 4 dzień nie mogę korzystać z fb ani mesengera ciagle wyskakuje error dostaje ze ktoś napisał ale nie ma tej wiadomości nie m...
Witam ,mam problem z instagramem ,gdy probuje zmienic cokolwiek na swoim profilu naprzyklad zmienic opis biogramu czy nazwe czy tez zmienic profil z p...
Dzień dobry, Mianowicie mam problem z instagramem ,probujac zrobic co kolwiek na przyklad zmienic z prywatnego na publiczne konto ,lub zmienic opis...
Dzień dobry, Od jakiegoś czasu nie mogę zapisać filmików jakie nagram przez instastory, również jak ktoś mnie oznaczy nie mogę dodać tego do siebie...
Witam, Po wklejeniu adresu URL, pojawia sie komunikat, ze nie mozna go znalezc. Jakis czas temu, to sciaganie dzialalo zgodnie z podanym opisem, al...
Hej, Od jakiegoś czasu mam problem z dodaniem opcji lokalizacji na instastory. W momencie, kiedy wybieram opcję, ona nie dodaje się na zdjęcie. Zrzu...
Syn pobrał grę która przez przypadek albo w wyniku tego zniknął Messenger nigdzie go nie ma a kiedy pobieram aplikacje i chce się zalogować po wpisani...
Hej 4 dni temu kupiłam iPhona 6s który wczoraj miał aktualizacje na iOS 13. W pierwszy dzień relacje pojawiały się normalnie ale już na drugi nie. Pis...
Cześć, Przez przypadek usunąłem swoje oznaczenie ze zdjęcia mojej dziewczyny na Instagramie. Mam zatem pytanie: jak mogę przywrócić to oznaczenie? Gd...
Dzień dobry, Mam mniej więcej od listopada dość dziwny problem z Instagramem, jeśli chodzi o lokalizację. Telefon-Huawei Y7. Dodając zdjęcie ...
Dzień dobry, Jestem ciekawa czy mogę sprawdzić kto mój post udostępnił na swoje story na instagramie ale nie wiem jak. Kojarzę, że można było, bo ch...
Tak jak w temacie. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest opcja wgrania mojej kopii zapasowej na inne konto Facebook? Dajmy na to, że z jakiegoś powodu mu...
Dzień dobry, Dlaczego jako strona nie mogę oznaczyć w poście na Facebooku profilu żadnego znajomego? Sprawdzałam nawet z mężem który zezwolił na ...
Szukam ciekawych stron na temat zdrowego odżywiania, odchudzania oraz kulinariów. Jakie są Wasze ulubione? Co Was inspiruje? Ja ze swojej strony po...
Dzień dobry, Jak przywrócić usuniętą historię wyszukiwania na instagramie?
Dzień dobry! Mam problem, albowiem miałam dwa konta na Messenger. Jedno ze tak powiem "nieoficjalne" a drugie moje. Gdy raz przeszłam na to "nieoficja...
Dzień dobry, Czy do wyróżnionych relacji na insta można dodać zdjęcia z galerii telefonu?
Dzień dobry chce A by mesenger mnie odblokował ponieważ. Zablokowalem mnie za to że wszedłem do mesengera.A drugi raz za to że chciałem Aby wysłali mi...
Cześć! Mam konto na Messenger bez Facebooka i nie mogę się zalogować bo cały czas wyskakuje komunikat ,,nie można zalogować się do Facebooka przez...
Zmieniłam telefon i numer tel lecz zapomniałam loginu do FB jak odzyskać konto GB z innego numeru
Witam Zmieniłam telefon i próbuje się na nim zalogować na messengera. Co ważne konto nie jest powiązane z fb, loguje się przez nr telefonu. Próbowała...
Dzień dobry, Mam problem i nie potrafię go rozwiązać. Dzisiaj przez przypadek usunęła mi się aplikacja messenger i nie pamiętam hasła. Próbowałam z...
Dzień dobry, jak odzyskac konto na facebook
Witam. Od wczoraj występuje u mnie problem z logowaniem do facebooka po kliknięciu na zdjęcie profilowe. Muszę za każdym razem wpisywać hasło. Na końc...
Zablokowali mi konto z powodu phiszingu. Chcą mi wysłać kod zabezpieczający ale numer telefonu i email są nieaktualne.. Czy jest inna możliwość odzysk...
Dzień dobry, zostałam zablokowana na insta podejrzewam ze przed aktywność. Prowadzę bloga i jest to jednak uciążliwe :/. Jak można usunąć taka blokad...
Dzień dobry, Mam taka sprawę, że nie widzę pewnego użytkownika na instagramie, gdy wpisuje nazwę to nic mi nie wyskakuje tak jakby tego konta nie by...
Czy jest szabsa odzysac fb ,mialam wlaczone uwierzytelnienie i kod przychodzi na telefon do ktorego nie mam już dostepu,dostaje wiadomosc na maila ze ...
Cześć, Co oznacza rejestracja zablkowana na instagramie i jak temu zapobiec?
Witam, mój problem polega na tym, że notorycznie jestem dodawana na grupy, których adminiatratorem są fałszywe konta - puste. Te grupy zwykle nazywaj...
Od kilku dni nie działa mi opcja lokalizacji na FB i Instagramie, mimo włączonych opcji lokalizacji w telefonie i ustawieniach aplikacji. Nie działa w...
Dzień dobry, Pomóżcie. W polaczeniach video na instagramie nie mogę włączyć kamery., przez co rozmowca mnie nie widzi. Ikona kamery jest przekreślona...
Miałem założone tylko konto na messengerze za pomocą numeru telefonu, jednak po założeniu konta na facebooku na ten sam numer telefonu straciłem wszys...
Witam. Strona https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedzy/nie-pamietam-hasla-jak-odzyskac-dostep-do-konta-2/#gdy-powyzsze-metody-nie-dzialaja-zlecenie-wy...
Czy jeżeli obejrzę tzw „mój dzień” na fb u osoby która nie jest moim znajomym to czy u tej osoby wyświetli się ze ja to widziałam?
Cześć, Czy można usunąć wiadomość, którą ktoś wysłał mi w Instagram Direct?
Zablokowane mi konto firmowe ( powiązane z fb) za rzekome złamanie regulaminu, co nie jest prawdą! Nie mogę się od tego odwołać, nie wiem gdzie pisać,...
Dzień dobry, od momentu zmiany telefonu z systemu ios na android nie posiadam opcji "dodaj do relacji" pod postami, jestem na tym urządzeniu zalogowan...
Witam serdecznie, Chciałbym zapytać czy może ktoś byłby w stanie rozwikłać problem,z jakim się spotkałem, przy konfiguracji transmisji "na żywo" w...
Dzień dobry, Mam pytanie, jak oznaczyć udostępnione zdięcie na instagramie?
Cześć! Mam następujący problem z messengerem: Mam nowy telefon, więc chciałem założyć Messengera na moje konto, do którego zapomniałem hasła. No i ...
Mam problem zablokowałam się ze znajomym i chciałabym go odblokować ale go nie widzę nawet w zakładce osoby zablokowane nie wyświetla mi się widnieje ...
Witam. Poniżej zamieściłem zrzut ekranu jednej ze stron na Facebooku. Jest to strona jednego z cmentarzy w Indonezji. Mogę na tej stronie zamieszczać...
Dzień dobry, Jak mogłabym odzyskać zdjęcia które zniknęły w momencie wylogowania się z telefonu?
Witam, Mam pytanie, jakis czas temu zauwazyłam, ze znikneła mi rozmowa prywatna z osobą, która jak się okazało po sprawdzeniu- usunęła konto. Czy t...
otrzymałem weryfikacje konta na facebooku przy logowaniu pojawia się okienko wybierz numer telefonu a my wyślemy sms z kodem (posiadam 3 numery z tego...
Hej. Czy jest mozliwe ukrycie jednego znajomego na liście znajomych przed innymi znajomymi? I czy mozna ukryc wspólnych znajomych? Dziękuję.
Dzień dobry, zarządzam miejską stroną na fb i instagramie. Z instagrama połączyłam konto facebookowe. Od tego momentu w ustawieniach jako właściciel f...
Dzień dobry, Mam problem z instagram em nie pamiętam adresu email a wyskakuje mi wykryto nietypową próbę logowania co robić