Witam, mam problem od 2-3 dni nie mogę oznaczyć danego profilu na zdjęciu, przedtem wszystko działało normalnie mogłem oznaczać profil na zdjęciu, ter...
Witam serdecznie. Wracając po weekendzie do pracy napotkała mnie bardzo nieprzyjemna rzecz. Chcąc zalogować się na nasz "biblioteczny" profil na face...
Pomóżcie, bo oszaleję. Od kilku dni, przeglądając FB w telefonie, dźwięki z filmów na moim wallu uruchamiają się automatycznie. Czy to się da gdzieś ...
Jak dodawać kontakty do swojego konta CCM? Nie posiadam konta na FB,ani żadnym innym portalu spolecznościowym.
Jak je znaleźć? Chodzi mi o relacje najpopularniejsze w danym momencie.
Hej, messenger podkreśla mi wybrane słowa: nie, dziś, jutro. Nie wiem o co chodzi, może tylko jak tak mam??
Witam od paru dni nie mogę nic zrobić na FB, ani wstawić posta, ani dodać cokolwiek, nawet nie mogę skorzystać z centrum pomocy, ani nie mogę zmienić ...
Dzień dobry, Mam problem z aplikacją emnomondo. Od jakiegoś czasu nie publikuje moich treningów na osi czasu na FB. A wcześniej wszystko było ok. ...
Czy jeśli wylogowałam się ze wszystkich nieznanych mi sesji to znaczy, że już nie odzyskam tych informacji o urządzeniu, z którego ktoś włamał mi się ...
Czy da się usunąć wiadomości z jakieś konwersacji na messengerze tak aby tej drugiej osobie też zniknęły?
Hej czy możecie polecić jakąś dobra aplikację która pomoże mi zarządzać instagramem, planować posty i godziny publikacji? Dziękuję.
Nie mogę się zalogować do aplikacji WordPress. Podaję hasło i login, ale otrzymuję powiadomienie, że takie konto już istnieje. Jednak interfejs aplika...
Witam problem o polega na tym że znajomy został zablokowany odnośnie dodawania komentarzy.nie jest na liście blokowanych.Ani ja ani on niemozemy wysła...
Nie mogę znaleźć odpowiedzi. Może tu ktoś będzie wiedział. Z gory dziękuję.
Dzień dobry, a jak na mojej aplikacji nie ma opcji FB ? Konfiguracja: Windows / Chrome 59.0.3071.115
Czy można dodać do relacji na Instagramie zdjęcie albo film zrobione wcześniej? Bo ja nigdzie nie widzę takiej opcji, a jak obserwuję niektóre konta, ...
Chodzi mi o to, żeby każdy, kto korzysta z Messengera nie widział, że jestem dostępny i się świecie na zielono?
Hej hej hej Zwykle pod zdjęciami na Insta mam 150 - 200 lajków, a pod takim, które dodałam wczoraj mam tylko 17. Macie pomysł dlaczego?
Cześć, Czy wiecie może w jakim miejscu mogę znaleźć kolekcję zapisaną na Instagramie?
Bo chciałbym mieć taką reakcję w swoim profilu.
Czy da się w jakiś sposób zmniejszyć rozmiar dymku czatu tak aby na telefonie pokazywało mi się ich więcej? Próbowałem już z czcionką ale nie poskutk...
Dzień dobry, Na Snapchacie jest taka możliwość, a na Instagramie? Jak to zrobić? -- I am happy
I czy to znaczy, że ono nie będzie widoczne na moim profilu?
Czy na Facebook Messenger jest mozliwe ustawienie nieobecnosci i jednoczesne korzystanie z czata? Tzn ustawiam nieobecnosc (status nieobecna, ale mnie...
Witam, prosze o pomoc jak usunąć - wyczyścić historię płatności na fb chodzi mi o płatności w grach. Bede wdzięczna za pomoc.
Czy to się robi inaczej niż konto prywatnej osoby?
Jak właczyć memories na snapie?? bo kiedys mialam ale teraz juz nie mam. Znikneło mi. W ustawieniach nawet nie mam zakładki memories
Cześć, zauważyłam nowy rodzaj reakcji na FB - fioletowego kwiatka. Co to jest? Czy mogę to jakoś zainstalować na swoim profilu?
Znalazłam dziś taką zakładkę na Twitterze, która nazywa się chwile. I zastanawiam się co to dokładnie jest.
Tak jak w temacie. Mam tylko "+52 więcej" a wcześniej były normalne nazwy użytkowników. Ponowa instalacja nie przyniosła rezultatów.
witam wraz z koleżanką snapowałem bez przerwy 90dni, snapowaliśmy normalnie i w godzine znikły nam te dni. czego może być to wina (nie było żadnej kl...
Jak opublikować trening z Endomondo na Facebooku ale nie na stronie głównej prywatnej tylko na funpage ( firma) itp. ???
Cześć, Wiecie? Podobno jest teraz możliwość, żeby relacja nie znikała. Jak ją zachować na dłużej?
Cześć, Wczoraj zgubiłam telefon, dziś chciałam zainstalować Snapchat na nowym telefonie wraz z nowym numerem lecz potrzebuje potwierdzenia kodem sm...