Social media Forum

Zadaj pytanie
Szukaj
Zamknij
Rezultaty 251 - 300 na łącznie około 726
  • Zapomnialam hasła do facebooka Zamknięty

Dzień dobry, zapomniałam hasła do Facebooka, miałam dodanych 3 znajomych do pomocy w razie problemów. Znajomi podają mi kod, ale żadnej email od faceb...

Dominika | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 27 lis 2020
    1 odpowiedź
  • Snapchat ustawienia kamery Zamknięty

Daliście poradnik jak zmienic ustawienia kamery na snapie a nie ma ustawien zaawansowanych i nie mam pojęcia jak to zrobić

Pawel | Ostatnia odpowiedź: Pawel 25 lis 2020
    0 odpowiedzi
  • SZUKASZ LUDZI DO GRANIA? Zamknięty

Serwer discorda z określoną grupą osób otwiera się na większe horyzonty dla ludzi szukających graczy do grania razem we wszelkiego rodzaju gry! Ofe...

PogJumper | Ostatnia odpowiedź: PogJumper 23 lis 2020
    0 odpowiedzi
  • Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon Zamknięty

Wiecie coś na ten temat dlaczego wyświetla sie error na facebooku , szukałem na to odpowiedzi i niektórzy też tak mają próbowałem już wszystkiego więc...

Monst3r | Ostatnia odpowiedź: Monst3r 19 lis 2020
    0 odpowiedzi
  • zablokowali mi konto na snapchat Zamknięty

dzień dobry mam problem ze snapchatem za każdym razem jak loguje się ktoś albo ja na moim telefonie blokuje mu konto tymczasowo a jak chce zalogować...

wika123456 | Ostatnia odpowiedź: wika123456 18 lis 2020
    0 odpowiedzi
  • tajne konwersacje Zamknięty

Witam! Czy faktycznie po zalogowaniu na innym urządzeniu uczestnicy tajnej konwersacji otrzymają powiadomienie, że nastąpiło korzystanie z nowego u...

anabel0703 | Ostatnia odpowiedź: anabel0703 17 lis 2020
    0 odpowiedzi
  • "Sorry, something went wrong. We're working..." -2020 Zamknięty

Witam, czy ktoś posiada ten problem w 2020 roku na Facebooku?! "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can....

gremlin | Ostatnia odpowiedź: mariojnw 16 lis 2020
    2 odpowiedzi
  • Błąd podczas logowania do facebooka Zamknięty

Dzień dobry, Czy ktoś wie jak odzyskać możliwość poprawnego logowania się do konta na facebook. Pojawia się taki błąd, bez względu na to z jakie...

Mariusz | Ostatnia odpowiedź: Mariusz 16 lis 2020
    0 odpowiedzi
  • Pilne Zamknięty

Dzień dobry, Kiedyś usunęłam rozmowę z messengera. Chciałabym się dowiedzieć, czy jest możliwość odzyskania jakoś zdjęć wysyłanych w usuniętej już ko...

Luki | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 12 lis 2020
    1 odpowiedź
  • wlamal mi sie ktos na konto facebooka i zmienil haslo jak odzyskac wszhystko Zamknięty

pomocy

mateusz | Ostatnia odpowiedź: mateusz 5 lis 2020
    0 odpowiedzi
  • Szukanie wiadomości na messengerze Zamknięty

Witam, chciałam zapytać o co może chodzić. Próbuję wyszukać słów w rozmowie na messengerze, ale bez skutecznie. Używam nawet tych z ostatniej rozmowy ...

Mona321 | Ostatnia odpowiedź: Mona321 30 paź 2020
    0 odpowiedzi
  • Witam mam problem z fezbujiem nie mam hasla fo fezbika a podalem jny numer j Zamknięty

Dzień dobry,

Dawid | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 29 paź 2020
    2 odpowiedzi
  • Jak odblokować konto? Zamknięty

Jak odblokować moje konto na snapchacie ?

r.pawlik5 | Ostatnia odpowiedź: r.pawlik5 23 paź 2020
    0 odpowiedzi
  • brak możliwości obserwowania hasztagów instagram Zamknięty

Witam, nie mogę obserwować hasztagów na jednym z kont na Instagramie To nie wina aplikacji, ani przeglądarki ponieważ logując się na inne konto wszyst...

filip | Ostatnia odpowiedź: filip 23 paź 2020
    0 odpowiedzi
  • Jak odzyskać usunięte relacje z archiwum na instagramie Zamknięty

Dzień dobry, Czy jest możliwość odzyskania przez przypadek usunętych zdjęć z archiwum relacji na instagramie?

maajusiek | Ostatnia odpowiedź: maajusiek 20 paź 2020
    0 odpowiedzi
  • Zablokowanie konta na Facebooku, messengerze itp Zamknięty

Nie mogę znaleźć opcji zablokowania konta przez pomyłkę..

Anonimowy | Ostatnia odpowiedź: Anonimowy 17 paź 2020
    0 odpowiedzi
  • Problem WhatsApp Zamknięty

Witam. Przeszukałam cały internet i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Chodzi mi o to że chciałabym odzyskać wiadomości od kwietnia do sierpnia. Ostatnie wi...

Kamk_0701 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 7 paź 2020
    1 odpowiedź
  • jak utworzyć skrót do kontaktu Messenger Zamknięty

Witam, A co jeśli nie widzę opcji "Utwórz skrót"? Messenger zaktualizowany do najnowszej wersji. Czy jest jakiś inny sposób? Pytanie dotyczy artyku...

Kami | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 2 paź 2020
    1 odpowiedź
  • Facebook znaczniki Zamknięty

Dzień dobry, Wrzucam zdjęcie na mój profil na fb, oznaczam osobę, która zatwierdza znacznik na swojej osi czasu. Okazuje się że tylko on widzi zdję...

scullynka | Ostatnia odpowiedź: scullynka 19 wrz 2020
    0 odpowiedzi
  • Nie mogę dodać znacznika lokalizacji na instagramie w relacji Zamknięty

Dzień dobry, Mam problem z lokalizacją zdjęć, które chcę dodać na relację. Po wybraniu lokalizacji prawidłowo wyświetlają się wszystkie miejsca w...

kasieniek_p | Ostatnia odpowiedź: Diana 18 wrz 2020
    7 odpowiedzi
  • Zablokowany FB i mesenger Zamknięty

Co zrobić FB zablokowany hasło nie wchodzi SMS z kodem nie przychodzi POMOCY

Syla | Ostatnia odpowiedź: Syla 17 wrz 2020
    2 odpowiedzi
  • Blokada na fb Zamknięty

Mam pytanie. Facebook zablokował mi konto. Przesłałem 3 razy dokument tożsamości za każdym razem inny z prośbą o weryfikację danych. Do chwili obecnej...

Dibol | Ostatnia odpowiedź: Dibol 12 wrz 2020
    0 odpowiedzi
  • Konto na FB Zamknięty

Dzień dobry, Wołanie o pomoc !!!! Posiadam kontono na FB , mam na nim stronę firmową. Parę dni temu przy łogowaniu zaproponowano mi spróbować no...

olena74 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 7 wrz 2020
    3 odpowiedzi
  • Blokada na facebooku Zamknięty

Facebook z dnia na dzień oznaczył fan page jako spam, zniknęły wszystkie wcześniejsze wpisy a przy próbie dodania nowego blokuje i podaje komunikat: ...

Przemek | Ostatnia odpowiedź: Dawid 4 wrz 2020
    1 odpowiedź
  • brak wyszukiwania na osi czasu w nowej wersji Facebooka Zamknięty

Witam. Gdy wejdę na jakiś profil w nowej wersji Facebooka to po kliknięciu na oś czasu nie wyświetla się rok/lata i nie można wyszukać zdjęć lub po...

jj_75 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 31 sie 2020
    1 odpowiedź
  • Facebook utrata konta Zamknięty

Dzień dobry, Mam problem, poniewaz zmienialam wczoraj haslo na facebooku, wylogowalam sie ze wszystkich urzadzen, wyczyscilam historie. Korzystam...

Natalia | Ostatnia odpowiedź: Natalia 31 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • jak odzyskać konto na messengerze Zamknięty

Dzień dobry, założyłam konto na fb i połączył mi się z nim messengrzer. Miałam tez osobny messenger który był zakładany bez konta na fb. oby dwa kont...

lilaa677 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 28 sie 2020
    1 odpowiedź
  • Problem ze snapchatem Zamknięty

Mój problem polega na tym, że kiedy nagrywam filmiki na aplikacji wszystko jest w porządku, jednak osoby które je dostają mówią, że obraz jest cały sp...

haniula | Ostatnia odpowiedź: haniula 26 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • Instagram: Pomóż nam potwierdzić własność tego konta Zamknięty

Hej, Od ponad 2 tygodni zmagam się z komunikatem 'Pomóż nam potwierdzić własność tego konta' przy logowaniu. Jedyną opcją jest wtedy wylogowanie lu...

Domi | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 26 sie 2020
    8 odpowiedzi
  • odzyskanie konta Zamknięty

Dzień dobry, Mam konto na fb, nie mogę bo odzyskać! cały czas komunikat To nie ty

alla.mutseva | Ostatnia odpowiedź: alla.mutseva 23 sie 2020
    2 odpowiedzi
  • Instagram Pasek relacje oraz powracanie do góry profilu Zamknięty

Proszę o pomoc bo ręce opadają, Na profilu pojawił się pasek Wyróżnione Relacje nie mogę tego usunąć. Kolejny problem to wchodzę w czyść profil przeg...

Kk | Ostatnia odpowiedź: Kk 20 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • skasowane wiadomości na fb Zamknięty

Dzień dobry, sprawdziłam Państwa porady, nie udało mi się przywrócić skasowanych wiadomości, czy jest jaki inny/nowy sposób?

Iza | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 18 sie 2020
    3 odpowiedzi
  • Messenger problem Zamknięty

Od tygodnia otrzymuję połączenia w messengerze, dzwoni osoba, która w danej chwili tak naprawdę nie dzwoni. Widzę jej zdjecie. Jak odbieram połaczenie...

Izabela | Ostatnia odpowiedź: Izabela 17 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • Znikająca lokalizacja Zamknięty

Czy ktoś się orientuje w jaki sposób pozbyć się problemu dot. "znikającej" lokalizacji po wybraniu jej z listy na instastory? Uprzedzę pytania: tak,...

J | Ostatnia odpowiedź: J 14 sie 2020
    2 odpowiedzi
  • Facebook problem z mailem Zamknięty

Podczas dodania nowego adresu e-mail na Facebooku otrzymuje komunikat „ Podany przez Ciebie adres e-mail został zablokowany przez administratora”. Nig...

Turka | Ostatnia odpowiedź: Turka 11 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • Kod na Facebook Zamknięty

Dzien dobry Widze ,ze temat byl juz poruszany, ale do konca mi nie pomogl. Nie moge zalogowac sie na swoje konto na Facebook jak i rowniez na Messeng...

Lukon | Ostatnia odpowiedź: Lukon 11 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • Zdjęcie Zamknięty

Witam, nie mam konta na instagramie, ale ktoś próbuje wstawić moje zdjęcia prywatne i podać mój numer telefonu.

Irin56 | Ostatnia odpowiedź: Irin56 6 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • Problem z odzyskaniem konta na facebooku Zamknięty

Witam, Jak w temacie, moje konto zostało nagle zablokowane więc spróbowałem je odzyskać Zostałem poproszony o przesłanie dowodu tożsamości który mia...

btqu | Ostatnia odpowiedź: btqu 5 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • Usunięty email i zmienione hasło FB Zamknięty

Witam, dziś w nocy zostały skradzione moje konta na FB i email. Konto email zostało usunięte i nie da się go odzyskać a konto na FB nadal istnieje i ...

lukasz2511 | Ostatnia odpowiedź: lukasz2511 4 sie 2020
    2 odpowiedzi
  • Skradzione konto na Facebooku proszę o pomoc Zamknięty

Dzień dobry. We wtorek 21.07.2020 po południu chciałem zalogować się na moje konto na Facebooku, jednak wyskoczył komunikat że hasło wpisywane jest ni...

Justyn | Ostatnia odpowiedź: Trombocyt 3 sie 2020
    1 odpowiedź
  • Transmisja na żywo VS. bliscy znajomi Zamknięty

Witam, Czy można zrobić transmisję na żywo na instagramie tak, aby była widoczna tylko dla "bliskich znajomych"?

Dodziaa99 | Ostatnia odpowiedź: Dodziaa99 2 sie 2020
    0 odpowiedzi
  • Dezaktywacja konta na fb co z instagramem Zamknięty

Mam zablokowane konto na fb, jest ono powiązane z instagramem. Czy jak dezaktywuje konto na fb to instagram mi się odblokuję? Czy będę mogła zalogować...

Klaudia | Ostatnia odpowiedź: Klaudia 29 lip 2020
    0 odpowiedzi
  • Problem z logowaniem się do messengera po ponownym zainstalowaniu aplikacji Zamknięty

Witam. Usunąłem aplikacje messenger i zainstalowałem ją ponownie. Przy logowaniu użyłem numeru telefonu ponieważ konto było bez facebooka i nie został...

Grzee | Ostatnia odpowiedź: Madzia_1125 29 lip 2020
    15 odpowiedzi
  • Lokalizacja nie pojawia się na instastory Zamknięty

Witam Mam problem z dodaniem lokalizacji na zdjęciu, które wstawiam na instastory. Przy wybieraniu lokalizacji prawidłowo wyświetlają się wszystkie...

voxaik | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 24 lip 2020
    3 odpowiedzi
  • Potwierdzenie tożsamości na fb a zablokowanie konta Zamknięty

Dzień dobry, Mam problem z moim kontem na fb. Moje konto zostało z jakiegoś powodu zablokowane i żeby je odblokować muszę podać kod z smsa, żeby po...

Izqbela | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 21 lip 2020
    1 odpowiedź
  • Problem z kontem na FB Zamknięty

Dzień dobry, były pracownik założył konto firmie na FB, korzystając ze swojego służbowego maila. Zrobił to w dobrej wierze ale bez konsultacji z dz...

Joanna | Ostatnia odpowiedź: Joanna 17 lip 2020
    0 odpowiedzi
  • Problem ze Snapchatem Zamknięty

Witam, mam problem z memories w tylko dla mnie na snapchacie. Od roku zdjęcia oraz filmy nie chcą się załadować. Próbowałam już wszystkiego z możliwyc...

paulaa1102 | Ostatnia odpowiedź: paulaa1102 16 lip 2020
    0 odpowiedzi
  • Kody weryfikacyjne facebook nie przychodza Zamknięty

Pomocy. Wylogowalam sie z kazdego urzadzenia na facebooku i zmienilam haslo, gdy chcialam sie ponownie zalogowac nie dochdoza do mnie zadne smsy z kod...

Daniela2801 | Ostatnia odpowiedź: Max Vega 12 lip 2020
    1 odpowiedź
  • Nie pamiętam hasła Zamknięty

Zapomniałem hasło do poczty. Pomóżcie. Na złość mam stary telefon, nokia206 nie mogę się zalogować,co mam zrobić?

przemek.rump... | Ostatnia odpowiedź: przemek.rumpca@yahoo.com 12 lip 2020
    0 odpowiedzi
  • Instagram wiadomości (nie) usunięte Zamknięty

Witam, czy ktoś ma podobny problem ? Wiadomości po usunięciu wracają po paru minutach lub po odświeżeniu aplikacji.

Dzast | Ostatnia odpowiedź: Max Vega 10 lip 2020
    1 odpowiedź
Dołącz do nas!