Dzień dobry, zapomniałam hasła do Facebooka, miałam dodanych 3 znajomych do pomocy w razie problemów. Znajomi podają mi kod, ale żadnej email od faceb...
Daliście poradnik jak zmienic ustawienia kamery na snapie a nie ma ustawien zaawansowanych i nie mam pojęcia jak to zrobić
Serwer discorda z określoną grupą osób otwiera się na większe horyzonty dla ludzi szukających graczy do grania razem we wszelkiego rodzaju gry! Ofe...
Wiecie coś na ten temat dlaczego wyświetla sie error na facebooku , szukałem na to odpowiedzi i niektórzy też tak mają próbowałem już wszystkiego więc...
dzień dobry mam problem ze snapchatem za każdym razem jak loguje się ktoś albo ja na moim telefonie blokuje mu konto tymczasowo a jak chce zalogować...
Witam! Czy faktycznie po zalogowaniu na innym urządzeniu uczestnicy tajnej konwersacji otrzymają powiadomienie, że nastąpiło korzystanie z nowego u...
Witam, czy ktoś posiada ten problem w 2020 roku na Facebooku?! "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can....
Dzień dobry, Czy ktoś wie jak odzyskać możliwość poprawnego logowania się do konta na facebook. Pojawia się taki błąd, bez względu na to z jakie...
Dzień dobry, Kiedyś usunęłam rozmowę z messengera. Chciałabym się dowiedzieć, czy jest możliwość odzyskania jakoś zdjęć wysyłanych w usuniętej już ko...
pomocy
Witam, chciałam zapytać o co może chodzić. Próbuję wyszukać słów w rozmowie na messengerze, ale bez skutecznie. Używam nawet tych z ostatniej rozmowy ...
Dzień dobry,
Jak odblokować moje konto na snapchacie ?
Witam, nie mogę obserwować hasztagów na jednym z kont na Instagramie To nie wina aplikacji, ani przeglądarki ponieważ logując się na inne konto wszyst...
Dzień dobry, Czy jest możliwość odzyskania przez przypadek usunętych zdjęć z archiwum relacji na instagramie?
Nie mogę znaleźć opcji zablokowania konta przez pomyłkę..
Witam. Przeszukałam cały internet i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Chodzi mi o to że chciałabym odzyskać wiadomości od kwietnia do sierpnia. Ostatnie wi...
Witam, A co jeśli nie widzę opcji "Utwórz skrót"? Messenger zaktualizowany do najnowszej wersji. Czy jest jakiś inny sposób? Pytanie dotyczy artyku...
Dzień dobry, Wrzucam zdjęcie na mój profil na fb, oznaczam osobę, która zatwierdza znacznik na swojej osi czasu. Okazuje się że tylko on widzi zdję...
Dzień dobry, Mam problem z lokalizacją zdjęć, które chcę dodać na relację. Po wybraniu lokalizacji prawidłowo wyświetlają się wszystkie miejsca w...
Co zrobić FB zablokowany hasło nie wchodzi SMS z kodem nie przychodzi POMOCY
Mam pytanie. Facebook zablokował mi konto. Przesłałem 3 razy dokument tożsamości za każdym razem inny z prośbą o weryfikację danych. Do chwili obecnej...
Dzień dobry, Wołanie o pomoc !!!! Posiadam kontono na FB , mam na nim stronę firmową. Parę dni temu przy łogowaniu zaproponowano mi spróbować no...
Facebook z dnia na dzień oznaczył fan page jako spam, zniknęły wszystkie wcześniejsze wpisy a przy próbie dodania nowego blokuje i podaje komunikat: ...
Witam. Gdy wejdę na jakiś profil w nowej wersji Facebooka to po kliknięciu na oś czasu nie wyświetla się rok/lata i nie można wyszukać zdjęć lub po...
Dzień dobry, Mam problem, poniewaz zmienialam wczoraj haslo na facebooku, wylogowalam sie ze wszystkich urzadzen, wyczyscilam historie. Korzystam...
Dzień dobry, założyłam konto na fb i połączył mi się z nim messengrzer. Miałam tez osobny messenger który był zakładany bez konta na fb. oby dwa kont...
Mój problem polega na tym, że kiedy nagrywam filmiki na aplikacji wszystko jest w porządku, jednak osoby które je dostają mówią, że obraz jest cały sp...
Hej, Od ponad 2 tygodni zmagam się z komunikatem 'Pomóż nam potwierdzić własność tego konta' przy logowaniu. Jedyną opcją jest wtedy wylogowanie lu...
Dzień dobry, Mam konto na fb, nie mogę bo odzyskać! cały czas komunikat To nie ty
Proszę o pomoc bo ręce opadają, Na profilu pojawił się pasek Wyróżnione Relacje nie mogę tego usunąć. Kolejny problem to wchodzę w czyść profil przeg...
Dzień dobry, sprawdziłam Państwa porady, nie udało mi się przywrócić skasowanych wiadomości, czy jest jaki inny/nowy sposób?
Od tygodnia otrzymuję połączenia w messengerze, dzwoni osoba, która w danej chwili tak naprawdę nie dzwoni. Widzę jej zdjecie. Jak odbieram połaczenie...
Czy ktoś się orientuje w jaki sposób pozbyć się problemu dot. "znikającej" lokalizacji po wybraniu jej z listy na instastory? Uprzedzę pytania: tak,...
Podczas dodania nowego adresu e-mail na Facebooku otrzymuje komunikat „ Podany przez Ciebie adres e-mail został zablokowany przez administratora”. Nig...
Dzien dobry Widze ,ze temat byl juz poruszany, ale do konca mi nie pomogl. Nie moge zalogowac sie na swoje konto na Facebook jak i rowniez na Messeng...
Witam, nie mam konta na instagramie, ale ktoś próbuje wstawić moje zdjęcia prywatne i podać mój numer telefonu.
Witam, Jak w temacie, moje konto zostało nagle zablokowane więc spróbowałem je odzyskać Zostałem poproszony o przesłanie dowodu tożsamości który mia...
Witam, dziś w nocy zostały skradzione moje konta na FB i email. Konto email zostało usunięte i nie da się go odzyskać a konto na FB nadal istnieje i ...
Dzień dobry. We wtorek 21.07.2020 po południu chciałem zalogować się na moje konto na Facebooku, jednak wyskoczył komunikat że hasło wpisywane jest ni...
Witam, Czy można zrobić transmisję na żywo na instagramie tak, aby była widoczna tylko dla "bliskich znajomych"?
Mam zablokowane konto na fb, jest ono powiązane z instagramem. Czy jak dezaktywuje konto na fb to instagram mi się odblokuję? Czy będę mogła zalogować...
Witam. Usunąłem aplikacje messenger i zainstalowałem ją ponownie. Przy logowaniu użyłem numeru telefonu ponieważ konto było bez facebooka i nie został...
Witam Mam problem z dodaniem lokalizacji na zdjęciu, które wstawiam na instastory. Przy wybieraniu lokalizacji prawidłowo wyświetlają się wszystkie...
Dzień dobry, Mam problem z moim kontem na fb. Moje konto zostało z jakiegoś powodu zablokowane i żeby je odblokować muszę podać kod z smsa, żeby po...
Dzień dobry, były pracownik założył konto firmie na FB, korzystając ze swojego służbowego maila. Zrobił to w dobrej wierze ale bez konsultacji z dz...
Witam, mam problem z memories w tylko dla mnie na snapchacie. Od roku zdjęcia oraz filmy nie chcą się załadować. Próbowałam już wszystkiego z możliwyc...
Pomocy. Wylogowalam sie z kazdego urzadzenia na facebooku i zmienilam haslo, gdy chcialam sie ponownie zalogowac nie dochdoza do mnie zadne smsy z kod...
Zapomniałem hasło do poczty. Pomóżcie. Na złość mam stary telefon, nokia206 nie mogę się zalogować,co mam zrobić?
Witam, czy ktoś ma podobny problem ? Wiadomości po usunięciu wracają po paru minutach lub po odświeżeniu aplikacji.