Miałam założonego messengera i chciałam założyć fb , zakładając profil na ten sam numer telefonu straciłam poprzednie konto. Czy jest możliwość jakiej...
Cześć, mam wątpliwość co się stało - czy ktoś mnie zablokował, czy też np zawiesił czasowo swoje konto.. wchodząc w skrzynkę direct, nadal widzę p...
Wiecie? Czy muszę wcześniej dodać tę osobę do znajomych?
Dzień Dobry, Z ciekawości otworzyłam dziz moja galerię na instagramie bo dawno tego nie robilan, a tu się okazało że nie ma połowy moich zdjęć ( t...
Przy danym poście klikam Udostępnij -> Udostępnij w Direct -> pojawia się lista osób, do których mogę wysłać link, ale na górze nie pojawia się ikona ...
Dzień dobry, W jaki sposób mogę odzyskać dostęp do konta na Facebooku? Proszę o pomoc.
Witam, ponad 24 godziny temu snapchat zablokował mi konto z uwagi na spam (wysyłałam bardzo dużo snapow). Na waszym portalu wyczytałam że taka blokada...
Jakiś czas temu ktoś zmienił mi hasło na fb i tylko hasło. Nie mogę zmienić hasła za pomocą e-mail, gdyż przy rejestracji go nie podałam tylko numer t...
Dzień dobry, Jak przywrócić usuniętą historię wyszukiwania na instagramie?
Dzień dobry, Czy do wyróżnionych relacji na insta można dodać zdjęcia z galerii telefonu?
Od kilku dni nie działa mi opcja lokalizacji na FB i Instagramie, mimo włączonych opcji lokalizacji w telefonie i ustawieniach aplikacji. Nie działa w...
Czy jeżeli obejrzę tzw „mój dzień” na fb u osoby która nie jest moim znajomym to czy u tej osoby wyświetli się ze ja to widziałam?
Cześć, Czy można usunąć wiadomość, którą ktoś wysłał mi w Instagram Direct?
Witam. Od ponad dwóch tygodni na moich kontach na ig mam ten sam problem - nie mogę zaobserwować nowych kont. Początkowo sądziłam, że jest to powód bl...
Cześć, Podczas korzystania z Facebooka, co chwilę wyskakuje mi okno z konwersacją. Zamykam je, ale kiedy mój rozmówca wyśle nową wiadomość, okno z...
Witam, Od dwóch miesięcy nie mogę zalogować się do swojego konta na facebooku. Konto nie jest zablokowane a przynajmniej nie ma takiej informacji. Pr...
Dzień dobry, Chciałbym usunąć konto na Twitterze. Ktoś mi zmienił e-meila i nie moge się dostać. Proszę o pomoc.
Witam, mam problem z pobraniem prywatnego filmiku z Facebook, do tej pory korzystałam za pośrednictwem getfvid.com.pl ale ostatnio mam z tym problem....
Hej, czy te krótkie filmiki można jakoś zapisać, żeby nie zniknęły?
Cześć, Na jakiej stronie mogę zrobić zestawienie best nine 2018? Jakiej aplikacji do tego użyć? Proszę o pomoc.
Dzień dobry, Czyli obecnie nie ma szans na odzyskanie skasowanych wiadomości na messengerze? Nie można pobrać już kopii zapasowej? Czy wie pani m...
Dzień dobry, Nagle od 3 dni przestał działać mi aparat na Instagramie, mimo że w telefonie aparat normalnie działa i w innych aplikacjach, typu sna...
Dzień dobry, Potrzebuje konkretnej i pewnej informacji, czy usunięte wiadomości na massangerze można w jakiś sposób odzyskać? Nie były archiwizowan...
Widzę na Instsgramie oba trendy i zastanawiam się,który daje więcej lajków.
Co zrobić gdy podczas próby logowania na Instagram, pamiętam swój login i hasło (wpisuje wszystko poprawnie) ale po kliknięciu "Zaloguj" wyskakuje kom...
Witam, po ostatniej aktualizacji na Snapchacie zepsuła mi się jakoś zdjęć, próbowałam przejść do video settings w zakładce zaawansowane, lecz jedyne c...
Hejka, Próbuję na Instagramie oznaczyć miejsce, ale cały czas mi pokazuje, że nie można dodać lokalizacji, chociaż GPS mam włączony. Co się dzieje?
Wiecie może jak to zrobić? Pomóżcie plis. XD
Witam,jak można pobrać transmisje na żywo z instagram story nadawaną przez drugą osobę.
Czy jest jakiś sposób, aby odblokować na Instagramie osobę i żeby nadal była wśród obserwowanych przeze mnie osób?
Hej, czy ktoś wie jak długo trzeba czekac na odblokowanie konta na Instagramie??? Zablokowano mi konto gdyz przy ostatniej aktualizacji zapytano o wer...
Czy to prawda, że na Instagramie działają boty, które mogą zdobywać dla nas nowych followersów?
Pomocy! Od tygodnia nie dostaję żadnych maili z kodem weryfikacyjnym do zmiany hasła (którego nie pamiętam). Wylogowało mnie po ataku hakerskim w zesz...
Czy jest jakiś sposób, żeby się skontaktować z ekipą Facebooka? Zgłosić im odwołanie od decyzji, na przykład kiedy konto zostanie zablokowane albo poj...
Witam, chciałabym bardzo prosić o pomoc dotyczącą messengera. Ponieważ zainstalowałem messengera na nowym tel chciałam zalogować się na moje konto po...
Hej, czy wiecie jak udostępnić relację na Instagramie? Normlanie, z poziomu aplikacji się da?
Nie używam nie cenzuralnych słów ani nie wstawiam takich treści nie zgodnych z regulaminem. Proszę go przejżeć samemu i zobaczyć co wam się w nim nie ...
Dzień dobry. Tak jak w temacie. Kontakty niepotrzebne, których nawet nie mam w znajomych, wyświetlają mi się w czacie na pierwszych miejscach. Nie...
Dzień dobry, Konfiguracja: Android / Chrome 69.0.3497.100
Hej, czy na Instagramie jak dostanę, któryś raz już shadowbana- mogą mi usunąć konto ? podobno, za 3 ostrzeżenia na YouTube usuwają konto, czy na Inst...
Hej, hej, czy jest jakiś sposób, żebym zobaczyła, kto zapisał moje zdjęcie na Instagramie?
Cześć, bardzo proszę o pomoc. Sprawa wygląda tak messenger zaktualizowany android również. Telefon lenovo k5 i niema na nim efektów w czasie rozmow...
Jak zrobic zeby nie bylo mnie widac kiedy ostatnio bylam widoczna na viber?
czy ktokolwiek wie jak odzyskac hasło do istagramu mam nik ale zapomniałem
Dzień dobry, Tymczasowo wyłączyłam konto na Instagramie. Gdy zdecydowałam się wrócić, po zalogowaniu na mój profil nie mam żadnych dodawanych wcześ...
Dezaktywowalam konto, tego samego dnia jednak się zalogowałam ponownie i niespodzianka nie ma żadnych zdjęć, relacji itd. Dlaczego tak się stało i co ...
Hej, dziwna sprawa, na moim prywatnym profilu nie ma opcji superzoom (nigdy się nie pojawiła) natomiast na profilu firmowym, który istnieje ok. rok...
Witam, ostatnim czasie zostało zablokowane mi konto na instagramie gdyz naruszam Standardy Instagrama. W odpowiedzi otrzymałam Emile który musiałam...
Witajcie mam pewne pytanie odnośnie tej aplikacji na telefon . Czy jest opcja wylogowania się z tej aplikacji tak żeby nie było widoczna moja ostatni...