Dorotta
Posty1Data rejestracjipiątek 27 maj 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanypiątek 27 maj 2022
-
27 maj 2022 o 12:42
Макс Вега
Posty1674Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023
-
31 maj 2022 o 16:32
potrzebuj pomocy. Utraciłam dostęp do swojego konta prywatnego. W celu zalogowania się wymagany jest kod weryfikacyjny z generatora kodów (tak miałam ustawione uwierzytelnianie dwuskładnikowe) jednak z aplikacji fb na telefonie również mnie wylogowało i nie mam możliwości zalogowania się, gdyż też potrzebny jest kod.
Zobacz również:
Jak odzyskać konto na fb bez kodu
Jak wyłączyć uwierzytelnianie dwuskładnikowe facebook bez logowania - Najlepszą odpowiedź
Jak ominąć uwierzytelnianie dwuskładnikowe fb - Najlepszą odpowiedź
Cześć! Jedyne, co możesz zrobić, to przesłać prośbę do Facebooka. W menu, które pojawia się po wybraniu "Potrzebujesz innego sposobu uwierzytelnienia” (Need another way to authenticate), wybierz Uzyskaj więcej pomocy (Get More Help) i pozwól, aby Facebook poprowadził Cię przez kroki, aby odzyskać konto.
Będziesz musiała podać adres e-mail i przesłać kopię twojego dowodu tożsamości (na przykład paszportu, prawa jazdy, dowodu osobistego). Po dostarczeniu wymaganego dokumentu Facebook wyśle Ci wiadomość e-mail z dalszymi instrukcjami odzyskiwania konta.