zniknęła mi możliwość włączenia/wyłączenia dymków czatu w ustawieniach messengera, dotyczy jednego konta, bo na innym na tym samym urządzeniu są, a do...
Witam Od wczoraj na swoim iphonie 11pro w aplikacji instagram nie mam opcji dodawania kilku zdjec.Moge wrzucic tylko jedno.Czy cos wiadomo w tym tema...
Zapomniałam hasła na swojego fb i miałam ustawione dwuetapowe uwierzytelnienie. Wpisałam kilkanaście razy źle hasło, próbowałam odzyskać przez zaufa...
Dzień dobry,
Witam wszystkich! Dzisiaj napotkałem się z problemem takim, że nie widzę żadnych komentarzy, nie mogę nigdzie nic napisać... Ma ktoś jakieś pomysły co...
Dzień dobry, proszę o pomoc miałem konto na messengerze bez facebooka założone na numer telefonu oraz niedawno założyłem konto na facebook na ten sam ...
Dzień dobry, Ktoś mi się włamał na konto i zmienił numer telefonu email i hasło po odzyskaniu hasła i e-maila nie mogę się zalogować w żaden spos...
Hej mam problem, nie wyświetlają się relacje z instagrama na stronie na fb. Konta są połączone i kiedy naciskam na instagramie aby udostępnił relacje ...
Witam od dluszszego czasu mialem sesje aktywna niby z windows z chrome a ja niemam komputera kozystam tylko z smartfona domyslam sie kto to zmienilem ...
Dzień dobry, Pomocy... Wylogowało Mnie z fb po czym po wysłaniu prośby o potwierdzenie zalogowania dostałam kod który nie działa... Co robić???
Dlaczego wczoraj zapisana wersja robocza znika lub nie da się jej dodać, jedyną opcją jest usunięcie?
w wiadomosciach na instagramie pojawia mi się 1 lub dwie wiadomosci oczekujące, gdy na nie klikam jakby znikaja i przerzuca mnie do pola główne wiadom...
Dzień dobry, Po udostępnieniu na profilu na fb posta z instagrama nie ma widocznej ikony udostępnij i nie ma możliwości udostępniania go przez znaj...
Witam,mam od wczoraj problem z zalogowaniem się na swoje konto. Przy każdej próbie zalogowania się wyskakuje mi komunikat „błąd odczekaj kilka minut i...
Dzień dobry! Miałam messenger na numer telefonu i założyłam sobie Facebook tez na numer telefonu, potem nie moglam wejść na Messenger więc go odinsta...
Mam stare konto bardzo chciałbym je usunac niestety nie wiem jak ponieważ nie znam hasła i nie mam żadnego fb numeru połączonego z kontem
Dzień dobry, Mam problem z dostepem do mojego konta na fb, mam ustawione podwojne uwierzytrlnianie, haslo działa ale nie przychodzą smsy z kodem na...
Witam i proszę o pomoc. jakiś tydzień temu zdezaktywowałem swoje konto na instagramie, od przed wczoraj mam problem taki ze kod logowania który powi...
Dzień dobry, Mam problem z założeniem konta na instagramie. Wprowadzając nowe dane: nazw użytkownika itd. wyświetla sie taki błąd: "Niestety, wys...
Dzień dobry, Witam. Ktoś zablokował mojej córce konto fb. Nie było by problemu gdyby konto nie było powiązane z mesengerem. Wiadomo prywatne wiadom...
Witam, Dzięki Wam już wiem jak usunąć proponowane profile z insta i już zablokowałam tą możliwość, natomiast teraz wyświetlają mi się proponowane po...
Witam. Może ktoś tutaj potrafi mi pomóc. Mam taki problem,że jeżeli ktoś ze znajomych dodaje relacje na instagrama I automatycznie dodaje ją również n...
było już , ale może ktoś jednak coś podpowie .... mam hasło do fb , ale potrzeba jeszcze kodu z generatora , telefonu nie mam przypisanego wiec (podob...
Witam, zapomniałem hasła do fb a mam tylko dodany numer telefonu, chcąc zmienić hasło kod sms nie przychodzi, wyczytałem że trzeba zrobić drugie konto...
Dzień dobry, Jak odzyskać stare konto na fb
WItam. Współorganizuje wydarzenie na FB i firma która utworzyła wydarzenie nie może dodać mojej strony jako współorganizatora. Czy są jakieś ogranicze...
Hej... Jak można odzyskać USUNIĘTE wiadomości z fb? Kopia zapasowa nie działa bo ona działa na wiadomości ,które są... A jest jakiś sposób na odzyskan...
Witam, ponad 24 godziny temu snapchat zablokował mi konto z uwagi na spam (wysyłałam bardzo dużo snapow). Na waszym portalu wyczytałam że taka blokada...
Dzień dobry, Jak mozna wyłączyć raporty o nowo dodanych osobach w nowej aplikacji Facebooka. Krok po kroku czy istnieje taka możliwość.
Dzień dobry jakiś czas temu zmieniałam profil na Facebooku ponieważ wdał mi się wirus więc założyłam nowe konto. Czy mogę dostać się do starego profil...
Witajcie, Ponad pół roku temu FB zablokował mi konto ponieważ jak stwierdził jest przypuszczenie że podszywam się pod inną osobę. Konto mam od kilk...
Dzień dobry, Jak mogę odzyskać stare konto na fezbuku
Dzień dobry, zapomniałam hasła do Facebooka, miałam dodanych 3 znajomych do pomocy w razie problemów. Znajomi podają mi kod, ale żadnej email od faceb...
Witam, czy ktoś posiada ten problem w 2020 roku na Facebooku?! "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can....
Dzień dobry, Kiedyś usunęłam rozmowę z messengera. Chciałabym się dowiedzieć, czy jest możliwość odzyskania jakoś zdjęć wysyłanych w usuniętej już ko...
Witam. Przeszukałam cały internet i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Chodzi mi o to że chciałabym odzyskać wiadomości od kwietnia do sierpnia. Ostatnie wi...
Witam, A co jeśli nie widzę opcji "Utwórz skrót"? Messenger zaktualizowany do najnowszej wersji. Czy jest jakiś inny sposób? Pytanie dotyczy artyku...
Dzień dobry, Mam problem z lokalizacją zdjęć, które chcę dodać na relację. Po wybraniu lokalizacji prawidłowo wyświetlają się wszystkie miejsca w...
Co zrobić FB zablokowany hasło nie wchodzi SMS z kodem nie przychodzi POMOCY
Dzień dobry, Wołanie o pomoc !!!! Posiadam kontono na FB , mam na nim stronę firmową. Parę dni temu przy łogowaniu zaproponowano mi spróbować no...
Facebook z dnia na dzień oznaczył fan page jako spam, zniknęły wszystkie wcześniejsze wpisy a przy próbie dodania nowego blokuje i podaje komunikat: ...
Witam. Gdy wejdę na jakiś profil w nowej wersji Facebooka to po kliknięciu na oś czasu nie wyświetla się rok/lata i nie można wyszukać zdjęć lub po...
Dzień dobry, założyłam konto na fb i połączył mi się z nim messengrzer. Miałam tez osobny messenger który był zakładany bez konta na fb. oby dwa kont...
Hej, Od ponad 2 tygodni zmagam się z komunikatem 'Pomóż nam potwierdzić własność tego konta' przy logowaniu. Jedyną opcją jest wtedy wylogowanie lu...
Dzień dobry, Mam konto na fb, nie mogę bo odzyskać! cały czas komunikat To nie ty
Dzień dobry, sprawdziłam Państwa porady, nie udało mi się przywrócić skasowanych wiadomości, czy jest jaki inny/nowy sposób?
Czy ktoś się orientuje w jaki sposób pozbyć się problemu dot. "znikającej" lokalizacji po wybraniu jej z listy na instastory? Uprzedzę pytania: tak,...
Witam, dziś w nocy zostały skradzione moje konta na FB i email. Konto email zostało usunięte i nie da się go odzyskać a konto na FB nadal istnieje i ...
Dzień dobry. We wtorek 21.07.2020 po południu chciałem zalogować się na moje konto na Facebooku, jednak wyskoczył komunikat że hasło wpisywane jest ni...