Cześć! Potrzebuję kilku stron ze świeżymi wpisami na tematy związane z treningami na siłowni, zdrowym żywieniem, dietami, jakimiś ciekawostkami sport...
Dzień dobry, Ratujcie...od 6 stycznia mam zablokowanego fb, nic złego q nim nie umieszczałam żadnych zasad nie złamałam,,,obstawiam kogoś miłego o ...
Dzień dobry, Mam konto na Messengerze ale bez fb. Teraz chcę mieć również FB ale z moim teraźniejszym messengerem.
Ktoś mnie oznaczył i nie mogę tego usunąć. W kropkach nie mam czegoś takiego jak usuń znacznik a gdy wejdę na swoim profilu w zdjęcia dodane przez inn...
Dzień Dobry, Z ciekawości otworzyłam dziz moja galerię na instagramie bo dawno tego nie robilan, a tu się okazało że nie ma połowy moich zdjęć ( t...
Blagam niech ktoś pomoże... 7 grudnia 2021 zablokował mi fb konto bo ktoś mi zmienil haslo. Chcę odblokować konto ale nie mogę bo nie dochodza mi ...
Wylogowalam sie z konta po czym chcialam sie znowu zalogować i sie nie dało, na innych urządzeniach tez próbowałam i dalej nic na inne konta na Snapch...
Dzień dobry, Dlaczego jak ktoś mnie wyszukuje na facebooku to widzi wszystkie zdjęcia znajomych które polajkowałem?? Da się to jakoś zablokować?
Witam. W sobotę rano mój facebook, messenger i instagram został nagle zablokowany bez żadnego ostrzeżenia, włączając aplikacje pojawia się komunikat ...
Dzień dobry,
Dzień dobry, A jak rozdzielić gdyż ma się połączone dwa konta . Chce jedno oddać na inny tel. Czy jest to możliwe ?
Jak zabezpieczyć ikony html na pulpicie przed usunięciem przez programy czyszczące.
Witam Ostatnio wpadłam na niemądry pomysł utworzenia nowego konta na fb. Zarejestrowałam się na dane mojego konta messenger, który nie był połączony ...
Dzień dobry, mam problem z odzyskaniem hasła do facebook. Na koncie nie mam dodanego adresu e-mail. Jedynie mogę się zalogowac przez numer telefonu...
Dzień dobry, Witam , mam problem z zalogowaniem sie na moje konto fb po zmianie hasła , fb chce potwierdzić moja tożsamość poprzez z komputera ( kt...
Dzień dobry, Witam .Mam problem ze zmianą hasła do fb , które zapomniałam. Jestem zalogowana na telefonie do fb I messengera, ale chciałaby...
Hej. Jak mogę dodać taki efekt na insta? P
Nie mogę się zalogować na instagrama, mam konto połączone z facebookiem. Próbowałam się logować na komputerze, poźniej na telefonie, niestety jest to ...
Nie mogę dodać ani edytować komentarzy na youtubie pod żadnym filmem.
Dzień dobry, Hej jak zablokowali mi konto przez wpisanie złej daty a nie mogę się odwołać od 2 bo mam komunikat nie możesz teraz skorzystać z tej ...
nie mogę od paru dni nic opublikować na swoim profilu fb. Moge komentowac wpisy innych. Ale na swojej tablicy nic nie powiesze. Pomocy.
Przy danym poście klikam Udostępnij -> Udostępnij w Direct -> pojawia się lista osób, do których mogę wysłać link, ale na górze nie pojawia się ikona ...
Witam, jeśli usunę konto Facebook po to aby usunąć również konto messenger. Po kilku dniach odpoczynku będzie możliwe abym wszystko odzyskała na przyk...
Dzień dobry, Hej, nie mogę oznaczyć siebie {jako osobę} na swoim funpage na zdjęciu :/ Mam polajkowną swoją stronę. HELP!
Dzień dobry, Nie mogę udostępnić czyjegoś posta w relacji na instagramie bo po kliknięciu na papierowy samolot pod zdjęciem nie mam opcji „udostępn...
Mam dwa konta na Instagramie. Na jednym widzę relacje danej osoby a na drugim już nie. Jak to naprawić? Dodam że dana osoba nic przede mną nie ukryła,...
Youtube - Kliknąłem przy miniaturce wideo na 3 kropki i przez przypadek kliknąłem Ukryj i wideo zniknęło z miniaturką. Nie wiem jak tą operacje cofnąć...
Dzień dobry, Mam problem z zalogowaniem na messengera. Byłem na Facebooku i wszedłem z niego na messengera (mam dwa konta na messengerze: jedno któ...
Dzien dobry, Ostatnio ktoś ukradł mi konto zmienił hasło na maila i do Facebooka. Miałam ochronę dwuetapowa na telefon przyszedł kod ale nic z tym n...
Witam. Proszę o pomoc w nietypowej sprawie. Posiadam aktywne konto na Messenger bez Facebooka i z niego korzystam, zmieniłam telefon na nowy i chciał...
Chciałam się zapytać jak odzyskać usunięte konwersacje w messengerze i jak usunąć na stałe z konta messenger na zawsze te konwersacje by nikt ich nieo...
Witam potrzebuje pomocy w odblokowaniu reklam na instagramie , prubuje ustawiać posty promocji lecz instagram reaguje zawieszając się ***@*** Pros...
Witam. Czy istnieje taka możliwość na Instagramie zablokowania osoby, która zablokowała mnie wcześniej? Oczywiście nie mogę już wejść na jej profil...
Wczoraj w nocy moje konto zostało zablokowane bez podania powodu. Nigdy wcześniej nie dostałam blokady ani ostrzeżenia na tym koncie od nich. Nie mogę...
Od jakiegoś czasu ułożenie okienek rozmówców w czacie wideo insta jest odwrócone, czyli moje wideo jest na górze zamiast na dole co jest nie ergonomic...
Dzień dobry, jak trwałe usunąć konto na fb nie mając do niego danych dostepu? Telefon juz nie istnieje, mail również nie istnieje. Jedynie jestem zal...
Dzień dobry, Gdy loguje się na moim głównym telefonie na snapa loguje aie normalnie wchodzi na konto ale po chwili mnie cofa do logowania, wiec k...
Dzień dobry, Jak sprawdzić kiedy ktoś zaczął mnie obserwować na instagramie? Chodzi mi o konkretną datę. Da się to znaleźć gdzieś w aplikacji ig ...
Witam Nie mogę ustawić starego hasła na Facebooku. Po jakim czasie odblokuja mi możliwość ustawienia starego hasła
Witam. Do mojego głównego konta podpiąłem drugie konto na instagramie na ten sam e-mail. Przychodzą mi wiadomości na e-maila dedykowane do dwóch kont....
Miałem 2 konta Messenger bez Facebooka zmieniłem hasło na koncie którego używałem kilka dni później przez przypadek odinstalowałem Messengera. Gdy chc...
Dzień dobry, Mam problem z dodaniem postu na własną stronę na Facebooku. Na komputerze w ogóle nie mam opcji dodania postu ,a w telefonie wys...
Dobry wieczór Odbyłam rozmowę połączenie głosowe wychodzące na Whatsapp. Trwała ok godzinę. Zniknął czas jej trwania , ilość zużytych MB ,widnieje...
Dzień dobry, To trochę skomplikowana sprawa, ale postaram się to jasno wytłumaczyć. Parę miesięcy temu otrzymałam powiadomienie że ktoś próbuje uzy...
Dzień dobry,
Dzień dobry, Chciałabym odpowiedź na moje pytanie, mianowicie gdy wyszukuje u jednej osoby w wyszukiwaniu konwersacji jakies słowa które chhualabym...
Dzień dobry, nie przychodzi mi kod potwierdzający na fb, wie ktoś ile trzeba czekać o wysłanie podobnego kodu?
Mam problem z logowaniem na Instagram od kilku dni . Od niedawna zaczęłam korzystać z Instagrama przez komputer, bo telefon mam w naprawie. Któregoś d...
Dzień dobry, posiadam konto na fb od 10 lat ( konto szkoły tańca) chciałam wpisać datę powstania szkoły tj 11 lat temu no i niestety fb zablokował i ...
Dzień dobry, Założyłem mamie nowe konto na fb z jej numerem telefonu, okazalo sie ze automatycznie przelogowalo mamę ze starego konta na nowe i cał...