Social media Forum

Zadaj pytanie
Szukaj
Zamknij
Rezultaty 101 - 150 na łącznie około 726
  • Gdzie znajdę poradnik o tym jak skutecznie schudnąć? Zamknięty

Cześć! Potrzebuję kilku stron ze świeżymi wpisami na tematy związane z treningami na siłowni, zdrowym żywieniem, dietami, jakimiś ciekawostkami sport...

JolciaS | Ostatnia odpowiedź: JolciaS 12 sty 2022
    3 odpowiedzi
  • Zablokowany fb Zamknięty

Dzień dobry, Ratujcie...od 6 stycznia mam zablokowanego fb, nic złego q nim nie umieszczałam żadnych zasad nie złamałam,,,obstawiam kogoś miłego o ...

Renata | Ostatnia odpowiedź: Renata 10 sty 2022
    0 odpowiedzi
  • Połączenie messengera z fb Zamknięty

Dzień dobry, Mam konto na Messengerze ale bez fb. Teraz chcę mieć również FB ale z moim teraźniejszym messengerem.

Kamien | Ostatnia odpowiedź: Kamien 9 sty 2022
    0 odpowiedzi
  • Znacznik Zamknięty

Ktoś mnie oznaczył i nie mogę tego usunąć. W kropkach nie mam czegoś takiego jak usuń znacznik a gdy wejdę na swoim profilu w zdjęcia dodane przez inn...

Nela | Ostatnia odpowiedź: Nela 5 sty 2022
    0 odpowiedzi
  • Czemu zdjęcia z instagrama zniknęły? Rozwiązany/Zamknięty

Dzień Dobry, Z ciekawości otworzyłam dziz moja galerię na instagramie bo dawno tego nie robilan, a tu się okazało że nie ma połowy moich zdjęć ( t...

Tala | Ostatnia odpowiedź: Kasia 3 sty 2022
    15 odpowiedzi
  • Kody facebooka Zamknięty

Blagam niech ktoś pomoże... 7 grudnia 2021 zablokował mi fb konto bo ktoś mi zmienil haslo. Chcę odblokować konto ale nie mogę bo nie dochodza mi ...

Gosia | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 13 gru 2021
    1 odpowiedź
  • Pomocy z Snapchat Zamknięty

Wylogowalam sie z konta po czym chcialam sie znowu zalogować i sie nie dało, na innych urządzeniach tez próbowałam i dalej nic na inne konta na Snapch...

kimiolek1 | Ostatnia odpowiedź: kimiolek1 10 gru 2021
    0 odpowiedzi
  • Fb Zamknięty

Dzień dobry, Dlaczego jak ktoś mnie wyszukuje na facebooku to widzi wszystkie zdjęcia znajomych które polajkowałem?? Da się to jakoś zablokować?

bartek987 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 22 lis 2021
    1 odpowiedź
  • Zablokowany facebook Zamknięty

Witam. W sobotę rano mój facebook, messenger i instagram został nagle zablokowany bez żadnego ostrzeżenia, włączając aplikacje pojawia się komunikat ...

Marcelina | Ostatnia odpowiedź: Marcelina 17 lis 2021
    0 odpowiedzi
  • Jak odzyskać stare konto na fejsie Zamknięty

Dzień dobry,

Marek | Ostatnia odpowiedź: Marek 17 lis 2021
    0 odpowiedzi
  • Instagram - jak rozdzielić konta Zamknięty

Dzień dobry, A jak rozdzielić gdyż ma się połączone dwa konta . Chce jedno oddać na inny tel. Czy jest to możliwe ?

Mk | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 16 lis 2021
    1 odpowiedź
  • ochrona skrótu html na pulpicie Zamknięty

Jak zabezpieczyć ikony html na pulpicie przed usunięciem przez programy czyszczące.

zygutek | Ostatnia odpowiedź: zygutek 15 lis 2021
    0 odpowiedzi
  • Konto na messenger Zamknięty

Witam Ostatnio wpadłam na niemądry pomysł utworzenia nowego konta na fb. Zarejestrowałam się na dane mojego konta messenger, który nie był połączony ...

magda | Ostatnia odpowiedź: magda 14 lis 2021
    0 odpowiedzi
  • Facebook hasło Zamknięty

Dzień dobry, mam problem z odzyskaniem hasła do facebook. Na koncie nie mam dodanego adresu e-mail. Jedynie mogę się zalogowac przez numer telefonu...

sergio_2003 | Ostatnia odpowiedź: sergio_2003 14 lis 2021
    0 odpowiedzi
  • NIE funkcjonuje link do przyjaciół https://www.facebook.com/recover Zamknięty

Dzień dobry, Witam , mam problem z zalogowaniem sie na moje konto fb po zmianie hasła , fb chce potwierdzić moja tożsamość poprzez z komputera ( kt...

beata | Ostatnia odpowiedź: beata 13 lis 2021
    0 odpowiedzi
  • Hasło do fb Zamknięty

Dzień dobry, Witam .Mam problem ze zmianą hasła do fb , które zapomniałam. Jestem zalogowana na telefonie do fb I messengera, ale chciałaby...

Oleek | Ostatnia odpowiedź: Oleek 6 lis 2021
    0 odpowiedzi
  • Instagram relacja Zamknięty

Hej. Jak mogę dodać taki efekt na insta? P

Nieznana900 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 4 lis 2021
    1 odpowiedź
  • Nie mogę się zalogować na instagrama przez facebooka na obu urządzeniach Zamknięty

Nie mogę się zalogować na instagrama, mam konto połączone z facebookiem. Próbowałam się logować na komputerze, poźniej na telefonie, niestety jest to ...

sidney234 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 2 lis 2021
    1 odpowiedź
  • Youtube, brak komentarzy Zamknięty

Nie mogę dodać ani edytować komentarzy na youtubie pod żadnym filmem.

maur56 | Ostatnia odpowiedź: maur56 24 paź 2021
    0 odpowiedzi
  • Nie mpge sie odwolac Zamknięty

Dzień dobry, Hej jak zablokowali mi konto przez wpisanie złej daty a nie mogę się odwołać od 2 bo mam komunikat nie możesz teraz skorzystać z tej ...

Fosia | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 20 paź 2021
    1 odpowiedź
  • nie moge opublikowac nic na swojej tablicy na fb Zamknięty

nie mogę od paru dni nic opublikować na swoim profilu fb. Moge komentowac wpisy innych. Ale na swojej tablicy nic nie powiesze. Pomocy.

DorotaIngram | Ostatnia odpowiedź: DorotaIngram 18 paź 2021
    1 odpowiedź
  • Nie mogę udostępnić postów w relacji. Rozwiązany/Zamknięty

Przy danym poście klikam Udostępnij -> Udostępnij w Direct -> pojawia się lista osób, do których mogę wysłać link, ale na górze nie pojawia się ikona ...

Davojra | Ostatnia odpowiedź: app 13 paź 2021
    16 odpowiedzi
  • Dezaktywacja konta na portalu Messenger Zamknięty

Witam, jeśli usunę konto Facebook po to aby usunąć również konto messenger. Po kilku dniach odpoczynku będzie możliwe abym wszystko odzyskała na przyk...

Paulina.2002 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 11 paź 2021
    1 odpowiedź
  • Oznaczanie siebie na swoim funpage - ERROR :) Zamknięty

Dzień dobry, Hej, nie mogę oznaczyć siebie {jako osobę} na swoim funpage na zdjęciu :/ Mam polajkowną swoją stronę. HELP!

Dawidoo | Ostatnia odpowiedź: Dawidoo 11 paź 2021
    0 odpowiedzi
  • Nie mogę udostępnić czyjegoś posta w relacji na instagramie Zamknięty

Dzień dobry, Nie mogę udostępnić czyjegoś posta w relacji na instagramie bo po kliknięciu na papierowy samolot pod zdjęciem nie mam opcji „udostępn...

Anna | Ostatnia odpowiedź: Anna 8 paź 2021
    0 odpowiedzi
  • Nie widzę relacji osoby na Instagramie. Zamknięty

Mam dwa konta na Instagramie. Na jednym widzę relacje danej osoby a na drugim już nie. Jak to naprawić? Dodam że dana osoba nic przede mną nie ukryła,...

Mylos | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 4 paź 2021
    1 odpowiedź
  • Youtube, zniknęła miniaturka wideo z mojej subskrybcji, jak to cofnąć Zamknięty

Youtube - Kliknąłem przy miniaturce wideo na 3 kropki i przez przypadek kliknąłem Ukryj i wideo zniknęło z miniaturką. Nie wiem jak tą operacje cofnąć...

Mario | Ostatnia odpowiedź: Mario 3 paź 2021
    0 odpowiedzi
  • Problem z zalogowaniem na messengera Zamknięty

Dzień dobry, Mam problem z zalogowaniem na messengera. Byłem na Facebooku i wszedłem z niego na messengera (mam dwa konta na messengerze: jedno któ...

Pomocy | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 28 wrz 2021
    1 odpowiedź
  • Facebook odzyskanie konta Zamknięty

Dzien dobry, Ostatnio ktoś ukradł mi konto zmienił hasło na maila i do Facebooka. Miałam ochronę dwuetapowa na telefon przyszedł kod ale nic z tym n...

Karolina | Ostatnia odpowiedź: Karolina 24 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • Niemogę zalogować sie do mojesgo konta na Messenger w nowym tel. Zamknięty

Witam. Proszę o pomoc w nietypowej sprawie. Posiadam aktywne konto na Messenger bez Facebooka i z niego korzystam, zmieniłam telefon na nowy i chciał...

Agnieszka | Ostatnia odpowiedź: Agnieszka 24 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • Pomoc Zamknięty

Chciałam się zapytać jak odzyskać usunięte konwersacje w messengerze i jak usunąć na stałe z konta messenger na zawsze te konwersacje by nikt ich nieo...

Pirania_2044 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 23 wrz 2021
    1 odpowiedź
  • Pomoc w odbolowaniu rekken na in$ta Zamknięty

Witam potrzebuje pomocy w odblokowaniu reklam na instagramie , prubuje ustawiać posty promocji lecz instagram reaguje zawieszając się ***@*** Pros...

Dany | Ostatnia odpowiedź: Dany 22 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • Blok na Instagramie Zamknięty

Witam. Czy istnieje taka możliwość na Instagramie zablokowania osoby, która zablokowała mnie wcześniej? Oczywiście nie mogę już wejść na jej profil...

Robcio34 | Ostatnia odpowiedź: Robcio34 19 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • Zablokowane konto na Instagramie Zamknięty

Wczoraj w nocy moje konto zostało zablokowane bez podania powodu. Nigdy wcześniej nie dostałam blokady ani ostrzeżenia na tym koncie od nich. Nie mogę...

Mayloldz | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 17 wrz 2021
    1 odpowiedź
  • Instagram czat wideo Zamknięty

Od jakiegoś czasu ułożenie okienek rozmówców w czacie wideo insta jest odwrócone, czyli moje wideo jest na górze zamiast na dole co jest nie ergonomic...

Fat3 | Ostatnia odpowiedź: Fat3 16 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • Wotam Zamknięty

Dzień dobry, jak trwałe usunąć konto na fb nie mając do niego danych dostepu? Telefon juz nie istnieje, mail również nie istnieje. Jedynie jestem zal...

Ania | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 15 wrz 2021
    1 odpowiedź
  • Problem ze snape Zamknięty

Dzień dobry, Gdy loguje się na moim głównym telefonie na snapa loguje aie normalnie wchodzi na konto ale po chwili mnie cofa do logowania, wiec k...

yolo133 | Ostatnia odpowiedź: yolo133 15 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • IG: sprawdzenie kiedy ktoś zaczął mnie obserwować Zamknięty

Dzień dobry, Jak sprawdzić kiedy ktoś zaczął mnie obserwować na instagramie? Chodzi mi o konkretną datę. Da się to znaleźć gdzieś w aplikacji ig ...

waleria | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 14 wrz 2021
    1 odpowiedź
  • hasło na Facebooku Zamknięty

Witam Nie mogę ustawić starego hasła na Facebooku. Po jakim czasie odblokuja mi możliwość ustawienia starego hasła

edrus | Ostatnia odpowiedź: edrus 8 wrz 2021
    2 odpowiedzi
  • Instagram - zmiana hasła Zamknięty

Witam. Do mojego głównego konta podpiąłem drugie konto na instagramie na ten sam e-mail. Przychodzą mi wiadomości na e-maila dedykowane do dwóch kont....

Kapi | Ostatnia odpowiedź: Kapi 8 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • Konto na Messenger bez Facebooka Zamknięty

Miałem 2 konta Messenger bez Facebooka zmieniłem hasło na koncie którego używałem kilka dni później przez przypadek odinstalowałem Messengera. Gdy chc...

Kamil | Ostatnia odpowiedź: Kamil 8 wrz 2021
    0 odpowiedzi
  • Nie mogę dodać postu na własną stronę Facebook Zamknięty

Dzień dobry, Mam problem z dodaniem postu na własną stronę na Facebooku. Na komputerze w ogóle nie mam opcji dodania postu ,a w telefonie wys...

ChmielnyChmiel | Ostatnia odpowiedź: ell 31 sie 2021
    6 odpowiedzi
  • Co to znaczy anulowane połączenie na whatsup Zamknięty

Dobry wieczór Odbyłam rozmowę połączenie głosowe wychodzące na Whatsapp. Trwała ok godzinę. Zniknął czas jej trwania , ilość zużytych MB ,widnieje...

Kejtis | Ostatnia odpowiedź: Kejtis 30 sie 2021
    0 odpowiedzi
  • Skradzione konto na facebooku Zamknięty

Dzień dobry, To trochę skomplikowana sprawa, ale postaram się to jasno wytłumaczyć. Parę miesięcy temu otrzymałam powiadomienie że ktoś próbuje uzy...

Maezena | Ostatnia odpowiedź: Marzena 27 sie 2021
    2 odpowiedzi
  • Smesy nie przychodzą na numer telefonu Zamknięty

Dzień dobry,

Marysia | Ostatnia odpowiedź: Marysia 26 sie 2021
    0 odpowiedzi
  • Problem z konwersacją na messengerze Zamknięty

Dzień dobry, Chciałabym odpowiedź na moje pytanie, mianowicie gdy wyszukuje u jednej osoby w wyszukiwaniu konwersacji jakies słowa które chhualabym...

Dominika | Ostatnia odpowiedź: Jozin 20 sie 2021
    7 odpowiedzi
  • Pomoc Zamknięty

Dzień dobry, nie przychodzi mi kod potwierdzający na fb, wie ktoś ile trzeba czekać o wysłanie podobnego kodu?

Ewelina | Ostatnia odpowiedź: Ewelina 16 sie 2021
    0 odpowiedzi
  • problem z logowaniem na Instagramie Zamknięty

Mam problem z logowaniem na Instagram od kilku dni . Od niedawna zaczęłam korzystać z Instagrama przez komputer, bo telefon mam w naprawie. Któregoś d...

Ell | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 16 sie 2021
    1 odpowiedź
  • Zablokowanie konta fb z powodu złej daty urodzenia (za mało lat ;) Zamknięty

Dzień dobry, posiadam konto na fb od 10 lat ( konto szkoły tańca) chciałam wpisać datę powstania szkoły tj 11 lat temu no i niestety fb zablokował i ...

Marzena | Ostatnia odpowiedź: Marzena 10 sie 2021
    0 odpowiedzi
  • Automatyczne przelaczenie konta na mess bez mozliwosci powrotu Zamknięty

Dzień dobry, Założyłem mamie nowe konto na fb z jej numerem telefonu, okazalo sie ze automatycznie przelogowalo mamę ze starego konta na nowe i cał...

AdamStarzak | Ostatnia odpowiedź: AdamStarzak 5 sie 2021
    0 odpowiedzi
Dołącz do nas!