artur_pl
Posty1Data rejestracjiśroda 5 maj 2021StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 5 maj 2021
-
5 maj 2021 o 08:19
Martyna89
Posty2Data rejestracjipiątek 12 maj 2023StatusUżytkownikOstatnio zalogowanypiątek 12 maj 2023
-
12 maj 2023 o 17:59
Witam szanownych kolegów :)
Mam pytanie, wczoraj wylogowało mnie z telefonu (komputera nie używałem) z kont messenger i facebook - tak nagle. Zmieniony został e-mail i skasowany nr telefonu. Aktualnie widnieje inny mail (z domeny hotmail.com) zamiast mojego. Niestety próby pomocy z witryny facebook nie przynoszą rezultatu. Jest jakaś szansa na odzyskanie dostępu?
Mam dokładnie taka samą sytuację , przytafila mi się ona wczoraj + haker opublikował moje prywatne zdjęcie na stories.
Jak sobie poradziłaś z tym problemem?
Witam, mam ten sam problem, zgłosiłam z nowego konta że konto zostało zhakowane, niestety nie przyniosło to rezultatów, ponieważ nie chce ryzykować i wysyłać im zdjęcia dowodu że względu na to że oprócz zhakowania mojego konta może stać się coś Jeszcze. Macie jakieś rozwiązanie?
Martyna89
Posty2Data rejestracjipiątek 12 maj 2023StatusUżytkownikOstatnio zalogowanypiątek 12 maj 2023 12 maj 2023 o 17:57
Mam tak samo dokładnie 2 mają zostalo zhakowane moje konto sytuacja taka sama jak u artur_pl i chyba haker ten sam bo też mam zmienionego e maila z (domeny Hotmail.com)a facebook ciągle milczy wyslalam wszystko co się da do nich łącznie z potwierdzeniem danych i cisza jak makiem zasiał .....szczerze tracę nadzieję na odzyskanie tego konta czemu z Facebookiem taki trudny ko takt masakra jakaś
Witam , mam ten sam problem od wczoraj niestety proby kontaktu przez fb sa nikłe.. nie moge nawet wyslac formularza zgloszenia o podszywane konto. Czy udalo Ci sie jakos rozwiazac ta sytuacje nie wiem co zrobic ?:(
Miałem podobny problem. Wysłałem im zdjęcie dowodu wrażliwe dane zakryłem. Potrzebne im jest chyba tylko zdjęcia i imię i nazwisko. Bardzo szybko chyba w ciągu 48h dostałem link do nadania nowego hasła i e-mail chyba. Wiadomość przysłali mi na maila oczywiście który podałem przy zgłoszeniu. Od razu usunąłem e-mail hakera w ustawieniach i jestem szczęśliwy że wszystko się udało
Mnie wczoraj ktoś przejął konto, zmienił maila i nr tel . Zgłosiłam do FB kradzież konta, wysłałam dokument potwierdzający tożsamość i czekam na jakakolwiek odpowiedz, co dziwne otrzymuje jakieś dziwne odp niby od FB ale UWAGA w języku chińskim z linkami!!! Nie wiem ci się dzieje i o co chodzi. Moje konto już zostało zablokowane, nie istnieje ale nie otrzymałam żadnej odp od FB i póki co nie odzyskałam konta
U mnie haker założył te randki Facebook i wysłała wiadomości aby pisać do niego na Whatsapp, porąbana sytuacja.
Tak wogóle jego e-mail: ***@***
A numery Whatsapp które wysyłał do innych:
+44 7761739692
+44 7597195323
Jakby ktoś wiedział cel takiego działania był bym wdzięczny za wyjaśnienie