Witam przez przypadek skasowałem historie przegladarki. Chciałbym ją odzyskać.. jest na to jakaś szansa?
Czy na prywatnym profilu FB (nie stronie fun page) można ustawić automatyczną odpowioedź ?
Dzien dobry bardzo proszę o pomoc, ponieważ mam ogromny problem z kontem firmowym na linkedin Otóż moja koleżanka z pracy stworzyła konto firmowe na...
Facebook jakiś czas temu zablokował mi dostęp do profilu ze względu na niepotwierdzenie swoich danych osobowych.co zrobić i w jaki sposób by odzyskać ...
Cześć, Wiecie, jak oznaczyć czyjś profil w relacji na INstagramie? Dziękuję.
Siema, za każdym razem jak ktoś wyślę mi jakiś filmik (przykładowo 5 sekundowy) to mam zacięty ekran. Film w tle się odpala, słychać audio ale nic p...
Witam. Pilnie potrzebuję przywrócić usunięte wiadomości od osoby wcześniej zablokowanej... W zarchwizowanych ich nie ma i pobranie danych z pamięci po...
Jak weszłam na instagrama miałam do wypełnienia pewną ankietę. Było tam pytanie czy jestem pełnoletnia czy nie i zaznaczyłam przypadkowo że nie jestem...
Dzień dobry. Czy jest jakiś sposób na odzyskanie konta FB przez właściciela ? Konto ma prawie 9 lat - szkoda zdjęć. Nie mam dostępu do maila gdyż był...
Witam , wyłączyłam tymczasowo konto na instagramie i z instrukcji dowiedziałam się ze aby je aktywować wystarczy się zalogować , z tym ze przy próbie ...
Niestety ta metoda nie działa.. czy można w inny sposób odblokować konto znajomego który również nas zablokował?
Dzień dobry, Mam problem, a mianowicie nie mam funkcji bliscy znajomi na Instagramie, nie mam pojęcia dlaczego. Nie jest to wina aktualizacji, bo d...
Przeczytałam na grupie instagramowej o nowej aplikacji Vero, która ma być rosnącą nową społecznościówką, gdzie odejdą wszyscy ci, którym Facebook i In...
Witam, mam problem z przednią kamerką na snapchacie. Kiedy chcę zrobić zdjęcie jest bardzo przybliżone przez co jest słabsza jakość. Nie wiem co zrobi...
Cześć, Ciągle, gdy przeglądam Instagrama, pojawiają mi się te proponowane profile, a okrutnie mnie to denerwuje. jak się tego pozbyć?
Czy istnieją tzw. zakazane hasztagi na Instagramie? Natrafiłam na listę takich znaczników: http://thesmartshot.com/en/news/the-official-full-list-of-h...
Wpisujcie, jakie są różnice przez was zauważone w działaniu tych dwóch aplikacji.
Wiem, że mniej waży, ale czy w związku z tym brakuje w nim jakichś ważnych funkcji? Jakie są Wasze wrażenia z korzystania?
Witajcie, Widziałem, że niektórzy to robią, ale u siebie nie widzę takiej opcji. Wiecie, jak to zrobić?
Cześć, Chcę edytować dodany już opis na Instagramie. Możecie mi powiedzieć, jak to zrobić?
Mam dobrze ustawione ustawienia o powiadomieniach ale mimo to nie przychodzą powiadomienia ze snapchatu a z facebooka tak. Dlaczego?
Hej! Pytanie jak w tytule, nagle przestały wyświetlać się propozycje podczas oglądania filmu. Komentarze są, panelu z prawej brak. Sprawdzane na star...
Wy też macie nową zakładkę w aplikacji Facebooka? Co to jest ten marketplace?
Dostaję kilkadziesiąt wiadomości na godzinę i już mi w głowie dzwoni od tych powiadomień. Wiecie, jak to wyłączyć?
Witam - jak odzyskac stare konto fb na ktorym mialem duzo zdjec / konto nie uzywane przez dlugi czas i nie pamietam LOGINU I HASLA / Na koncie znajo...
Cześć, Jakiś czas temu w memories na snapie zrobiła mi się archiwiazacja i cześć nagrań i zdjęć zniknęła. Można je jeszcze odzyskać? Jeśli tak, to ...
Cześć, Wiecie, jak to zrobić? Czy da się zobaczyć zdjęcia, które zostały skasowane z Instagrama?
Od półtorej tygodnia wykupiłem pakiet na telewizje yoy tv na dwa miesiące. Działała tylko przez dwa dni i strona ta po dwóch dniach wogóle się nie otw...
Cześć, Pojawiają się pytania dotyczące tego, czy komunikator WhatsApp będzie płatny. Zamieszanie wprowadza przesyłana przez samych użytkowników wia...
Hej, Całkiem niedawno znalazłam kartkę z loginem i hasłem do mojego starego snapa. Będąc ciekawa co się na nim znajduję postanowiłam się zalogować ...
Cześć, Kiedy wchodze w wiadomości na Instagramie widzę osoby które są proponowane do napisana wiadomości, tak samo kiedy chce kogoś wyszukać osoby ...
Od kilku dni mam duże problemy z Messengerem. Kilka razy dziennie otrzymuję komunikat, że aplikacja nie odpowiada i że trzeba ją zatrzymać. Czy ktoś z...
na snapie dodaje mnie duża ilość osób powiedzmy że 500, nikogo nie dodawałam a teraz jak chce ich dodać to na liście "dodali mnie" te osoby zniknęły. ...
Dzień dobry, Konfiguracja: Windows / Chrome 57.0.2987.133
Mam problem ze Snapchatem Mianowicie Snap sam nagrywa mi ekran czatu ale nigdzie tego nie zapisuje. Nagrywa mi za każdym razem jak tylko wejdzie na c...
Dzień dobry, Samsung galaxy Grand Prime, po aktualizacji nie działają mi filtry (pies , królik itp.) jakaś rada?
Co znacie? Co stosujecie? Chodzi mi o jakieś darmowe narzędzia do sprawdzania, które posty i hashtagi działają, kiedy warto publikować itp. Będę w...
Witam forumowiczów, jakie jest Wasze doświadczenie w dodawaniu hasztagów na Instagramie? Wiem, że limit wynosi 30. Obserwuję duże, firmowe profile, ...
Dzień dobry, Gdzieś słyszałam, że da się to zrobić, ale jak?
Cześć, widzę, że najbardziej popularne na Instagramie są hashtagi anglojęzyczne, ale sporo ludzi daje też polskie. No i pytanie - warto? Co to daje...
Cześć, Chodzi o to, żeby zdjęcie miało dużo polubieni na Instagramie. Jakie hashtagi dodać? Dzięki.
Planuję założyć kanał na YouTube, ale już widzę, że jest bardzo dużo podobnych. Czy znacie jakieś poradniki, które pomogą mi przemyśleć wiele rzeczy n...