Martu
-
13 lip 2020 o 07:53
michumich
Posty2Data rejestracjiśroda 21 wrzesień 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 21 wrzesień 2022
-
21 wrz 2022 o 14:43
Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii zameldowania się na stronie firmy na fb? Od początku tego roku 2020 nie wyszukuje lokalizacji miejsca (nie pomaga dodanie jej). A przy publikacji postów lub zdjęć nie mogę wyszukać miejsca, nawet jak stoję z lokalu. Chodzi głównie o to by moi odbiorcy mogli mnie oznaczać.
Czy jest to możliwe by ktoś usunął lokalizację? Bez mojej wiedzy...
Zobacz również:
Jak się zameldować na fb
Jak zameldować się na fb - Najlepszą odpowiedź
Jak zameldować się na facebooku - Najlepszą odpowiedź
Hej, mam połączone konto firmowe na fb z tym na instagramie. Niestety ani tu ani tu nie mogę oznaczyć lokalizacji.
Nigdy wcześniej nie było tego problemu (w 2019 spokojnie można było dodać lokalizację).
Nie słyszałam jeszcze o Foursquare... Popatrzę, ale nie jestem pewna czy to pomoże.
michumich
Posty2Data rejestracjiśroda 21 wrzesień 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 21 wrzesień 2022
>
Martu
Czesc czy udało sie rozwiazac problem? Mam to samo od jakiegoś czasu
Mam taki sam problem. Nie ma mojej lokalizacji, ludzie nie mogą się zameldować na stronie, mimo posiadania adresu itp. Nie można wyszukać miejsca w spisie chcąc dodać post z opcją zamelduj ani nie oznacza się strona za pomocą @
13 lip 2020 o 22:05
Nigdy wcześniej nie było tego problemu (w 2019 spokojnie można było dodać lokalizację).
Nie słyszałam jeszcze o Foursquare... Popatrzę, ale nie jestem pewna czy to pomoże.
Czesc czy udało sie rozwiazac problem? Mam to samo od jakiegoś czasu