Mam problem z kontem na Instagramie. Przy próbie promowania postów pojawia się komunikat: „Promowanie niedostępne Konta reklamowe zlokalizowane w Ro...
Nie mogę udostępnić posta ze swojej strony na fb w grupie, gdy dotykam opcji opublikuj wyświetla się informacja że strona jest niedostępna lub link us...
Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii zameldowania się na stronie firmy na fb? Od początku tego roku 2020 nie wyszukuje lokalizacji miejsca (nie pomaga d...
Witam, ktoś włamał się na moje konto fb. Zmienił adres @ i nr telefonu i nie mam jak odzyskać dostępu do konta. Widzę, ze jest nadal dostępne. Znajom...
jak odblokować konto facebook zablokowane przez wiek
Witam. Pomimo usilnych starań, dodałem adres na insta i na fb to i tak nie widać mnie na mapie na instagramie. Dodałem nowe niestandardowe miejsce na...
Cześć, mam mały problem a mianowicie nie mogę zalogować się na konto na facebooku, nie mam pojęcia praktycznie zawsze korzystałem z funkcji zapamiętyw...
Witam Miałam konto na messengerze bez Facebooka. Założyłam konto na FB i Messenger automatycznie utworzył mi nowe konto. Kiedy próbuję się zalogować ...
Zaczynając od początku to ktoś się włamał do mojego FB pozmieniał email i bodajże nr telefonu ponieważ mam logowanie dwuskładnikowe napisałam i wysłał...
czy jest możliwość ze snap mi odblokuje konto jesli pisze przy logowaniu ze konto jest zablokowane trwale?
Proszę o pomoc zablokowali mi tymczasowo konto wczoraj około 18 i nie wiem jak je odblokować albo do kogo się zwrócić
Mam pytanie czy jest taka możliwość, że będąc zalogowanym na parę kont na aplikacji instagrama na telefonie i przelączając się miedzy tymi kontami kto...
Witam, moje konto snapchat zostalo zablokowana na stałe, probowalem je odblokowac i nie dalo rady, czy jest jakas szansa zeby odblokowac konto lub zgl...
Dzień dobry dziś snapchat zablokował mi moje główne konto na stałe za nic a przy próbach założenia kolejnego konta również zostaje ono blokowane na st...
Dzień dobry, Ja mam problem ponieważ nie da się usunąć moich relacji, nawet w archiwum próbowałem, po kliknięciu usuń wyskakuje mi komunikat, że nie ...
Witam mam taki problem wydaje się techniczny jednakże w żaden sposób nie mogę go rozwiązać. Nie pomaga ponowna instalacja IG, restarty telefonu itp. C...
Wiecie? Czy muszę wcześniej dodać tę osobę do znajomych?
mam taki problem od wczorajszego wieczoru. mój przycisk robienia zdjęć na instagramie nie działa. ogółem wiem, że reaguje, bo kiedy już w niego kliknę...
Witam, 16 listopada moje konto zostało zaatakowane przez hakera, który udostępnił na profilu filmik naruszający bardzo zasady Facebooka. Zaczęłam dos...
Mam messenger już kilku lat, wtedy kiedy nie trzeba było jeszcze mnieć facebooka. Jak zrobić konto na facebooku i połączyć go z moim aktualnym kontem ...
Dzień dobry! Instagram zapytał mnie o wiek. Przez nieuwagę podałam wiek firmy, czyli 8 lat i zostałam z automatu zablokowana. Jest tam funkcja żeby wy...
potrzebuj pomocy. Utraciłam dostęp do swojego konta prywatnego. W celu zalogowania się wymagany jest kod weryfikacyjny z generatora kodów (tak miałam ...
Mieliście kiedyś tak ze dodając swoją relację na insta stories - w widzach czyli osobach oglądających wyświetla się moja ikona .. czyli jakbym sama so...
Witam. Zwracam się z prośba o odblokowanie konta w serwisie Instagram. Konto błędnie zostało zablokowane. Jestem osobą pełnoletnią
Dzień dobry, Dlaczego zasięgi relacji spadają, tzn. relacje są oglądane przez coraz mniejsza grupę znajomych. To samo w drugą stronę dlaczego...
Dzień dobry, U mnie jest tak ,ze osoby przezmnie odznaczone ,dostaja powiadomienie , ale nie maja mozliwosci dodania tej relacji u siebie - dlaczeg...
Mam zapisane wyróżnione relacja sprzed 2 lat, nowych relacji nie da się dodać do wyróżnionych. Jest to ewidentny błąd na koncie bo już zmieniałam tele...
mi faceboogna 30 dni i ze nie moge dodawac i dodawać znaki jak z tym prob rozwiązac bo znalazł jakies zdiecie ale to nie ja dodałem
Mam messenger już kilku lat, wtedy kiedy nie trzeba było jeszcze mnieć facebooka. Jak zrobić konto na facebooku i połączyć go z moim aktualnym kontem ...
sprawdziłem strone internetowa darmowa -tv.ws nie działa w ogóle prosze o usuniecie awarii ze strony internetowej darmowa-tv.ws i naprawienie...
Mam zablokowanego snapchta, stosowałem sie do instrukcji jak go odblokować.Gdy już moje konto sie odblokowało i mogłem sie na nie zalogować to dosłown...
Jak dodać ogłoszenie na Lento.pl?
Witajcie, posiadam swoje konto i swojego fanpage. Po oczyszczeniu telefonu (ustawienia fabryczne) lohowałam się na konto Instagram za pomocą "zaloguj ...
Witam, zmieniłem telefon i znam login i hasło do Snapchata, Lecz aplikacja prosi o potwierdzenie logowania mailowo lub przez numer telefonu, problem w...
Dzień dobry, A czy w ogóle wiecie do kogo wysyłacie te filmiki z własną twarzą, kto niby ma je zweryfikować, gdzie to jest archiwizowane ?
Dzień dobry, Dezaktywowałem, swoje konto na facebooku i połowa osób nie może do mnie pisać na messenger. Wyskakuje im, że ta osoba jest niedostep...
Dzień dobry, W aplikacji Snapchat na iphona przy robieniu selfie wychodzi zawsze portret. Mimo ze opcja portretu jest wyłączona. Tzn tło jest roz...
Moje konto na facebooku zostało zablokowane. Kazali wpisać swój numer telefonu, wpisałem i dostałem smsem kod zabezpieczający tylko nie wiem gdzie ten...
Dzień dobry, Podczas prowadzenia tajnej konwersacji na messengerze wystąpił mi błąd podczas wysyłania filmiku. Komunikat był żółty i mówił coś w st...
Nie mogę się połączyć przez internet za pomocą wifi z zagranicy ani przez messenger ani przez watsapp. Ciągle łączy a w pasu odlicza sekundy jak gdyby...
If you are looking for help with the TP-Link CPE210 Setup process, you can access the blog on our website that contains information about the setup pr...
Dzień dobry, Miałam shakowane konto z 2 tygodnie temu. Pisałam do fb o pomoc i udało się dodac nowy email (bo na ten, na ktory zalozylam konto te...
Hind IT Solution are providing reasonable, custom and with excellence, Bulk SMS Provider the world with newest and rising Bulk SMS Technologies http...
Witam od kilku dni nie mogę dodawać postów na moim koncie makijażowym na instagramie . Na prywatnym się da a na makijażowym publicznym nie da. Pisze „...
Dzień dobry miałem taka sytulacje ze zablokowali mi konto ma FB i kazali mi potwierdzić tożsamości która potwierdziłem wyskoki mi maila ze WsyTko git ...
Witam :) Stworzyłam drugie konto na Instagramie, ale mam problem. Może ktoś się orientuje, dlaczego na tym pierwszym bez problemu mogę np dodac muzy...
Dzień dobry , utworzyłem kopię zapasową danych z Facebook . Plik został utworzony , w momencie pobierania przenosi mnie na stronę na której pojawia si...
Hello everyone, I have an account in the fashion niche with my wife on Instagram. We have gained about 300 followers but would like to know how we can...
Dlaczego dzisiaj bardzo wolno dziala Instagram video Downloader. Wczoraj sciagalam filmy i bylo super szybko, dzisiaj cos sie popsulo. Czy mozna to jk...
Dzień Dobry Przez przypadek wylogowałem się z messengera , mam tak czasami i nie pamiętałem hasła , więc chcę je.zresetować , wpisałem numer tel i c...