Dzień dobry, Dlaczego zasięgi relacji spadają, tzn. relacje są oglądane przez coraz mniejsza grupę znajomych. To samo w drugą stronę dlaczego...
Dzień dobry, U mnie jest tak ,ze osoby przezmnie odznaczone ,dostaja powiadomienie , ale nie maja mozliwosci dodania tej relacji u siebie - dlaczeg...
Mam zapisane wyróżnione relacja sprzed 2 lat, nowych relacji nie da się dodać do wyróżnionych. Jest to ewidentny błąd na koncie bo już zmieniałam tele...
mi faceboogna 30 dni i ze nie moge dodawac i dodawać znaki jak z tym prob rozwiązac bo znalazł jakies zdiecie ale to nie ja dodałem
Mam zablokowanego snapchta, stosowałem sie do instrukcji jak go odblokować.Gdy już moje konto sie odblokowało i mogłem sie na nie zalogować to dosłown...
Witajcie, posiadam swoje konto i swojego fanpage. Po oczyszczeniu telefonu (ustawienia fabryczne) lohowałam się na konto Instagram za pomocą "zaloguj ...
Dzień dobry, A czy w ogóle wiecie do kogo wysyłacie te filmiki z własną twarzą, kto niby ma je zweryfikować, gdzie to jest archiwizowane ?
Dzień dobry, Dezaktywowałem, swoje konto na facebooku i połowa osób nie może do mnie pisać na messenger. Wyskakuje im, że ta osoba jest niedostep...
Moje konto na facebooku zostało zablokowane. Kazali wpisać swój numer telefonu, wpisałem i dostałem smsem kod zabezpieczający tylko nie wiem gdzie ten...
Nie mogę się połączyć przez internet za pomocą wifi z zagranicy ani przez messenger ani przez watsapp. Ciągle łączy a w pasu odlicza sekundy jak gdyby...
Dzień dobry, Miałam shakowane konto z 2 tygodnie temu. Pisałam do fb o pomoc i udało się dodac nowy email (bo na ten, na ktory zalozylam konto te...
Dzień dobry miałem taka sytulacje ze zablokowali mi konto ma FB i kazali mi potwierdzić tożsamości która potwierdziłem wyskoki mi maila ze WsyTko git ...
Witam :) Stworzyłam drugie konto na Instagramie, ale mam problem. Może ktoś się orientuje, dlaczego na tym pierwszym bez problemu mogę np dodac muzy...
Hello everyone, I have an account in the fashion niche with my wife on Instagram. We have gained about 300 followers but would like to know how we can...
Dzień Dobry Przez przypadek wylogowałem się z messengera , mam tak czasami i nie pamiętałem hasła , więc chcę je.zresetować , wpisałem numer tel i c...
Cześć! Potrzebuję kilku stron ze świeżymi wpisami na tematy związane z treningami na siłowni, zdrowym żywieniem, dietami, jakimiś ciekawostkami sport...
Dzień Dobry, Z ciekawości otworzyłam dziz moja galerię na instagramie bo dawno tego nie robilan, a tu się okazało że nie ma połowy moich zdjęć ( t...
Blagam niech ktoś pomoże... 7 grudnia 2021 zablokował mi fb konto bo ktoś mi zmienil haslo. Chcę odblokować konto ale nie mogę bo nie dochodza mi ...
Dzień dobry, Dlaczego jak ktoś mnie wyszukuje na facebooku to widzi wszystkie zdjęcia znajomych które polajkowałem?? Da się to jakoś zablokować?
Dzień dobry, A jak rozdzielić gdyż ma się połączone dwa konta . Chce jedno oddać na inny tel. Czy jest to możliwe ?
Hej. Jak mogę dodać taki efekt na insta? P
Nie mogę się zalogować na instagrama, mam konto połączone z facebookiem. Próbowałam się logować na komputerze, poźniej na telefonie, niestety jest to ...
Dzień dobry, Hej jak zablokowali mi konto przez wpisanie złej daty a nie mogę się odwołać od 2 bo mam komunikat nie możesz teraz skorzystać z tej ...
nie mogę od paru dni nic opublikować na swoim profilu fb. Moge komentowac wpisy innych. Ale na swojej tablicy nic nie powiesze. Pomocy.
Przy danym poście klikam Udostępnij -> Udostępnij w Direct -> pojawia się lista osób, do których mogę wysłać link, ale na górze nie pojawia się ikona ...
Witam, jeśli usunę konto Facebook po to aby usunąć również konto messenger. Po kilku dniach odpoczynku będzie możliwe abym wszystko odzyskała na przyk...
Mam dwa konta na Instagramie. Na jednym widzę relacje danej osoby a na drugim już nie. Jak to naprawić? Dodam że dana osoba nic przede mną nie ukryła,...
Dzień dobry, Mam problem z zalogowaniem na messengera. Byłem na Facebooku i wszedłem z niego na messengera (mam dwa konta na messengerze: jedno któ...
Chciałam się zapytać jak odzyskać usunięte konwersacje w messengerze i jak usunąć na stałe z konta messenger na zawsze te konwersacje by nikt ich nieo...
Wczoraj w nocy moje konto zostało zablokowane bez podania powodu. Nigdy wcześniej nie dostałam blokady ani ostrzeżenia na tym koncie od nich. Nie mogę...
Dzień dobry, jak trwałe usunąć konto na fb nie mając do niego danych dostepu? Telefon juz nie istnieje, mail również nie istnieje. Jedynie jestem zal...
Dzień dobry, Jak sprawdzić kiedy ktoś zaczął mnie obserwować na instagramie? Chodzi mi o konkretną datę. Da się to znaleźć gdzieś w aplikacji ig ...
Witam Nie mogę ustawić starego hasła na Facebooku. Po jakim czasie odblokuja mi możliwość ustawienia starego hasła
Dzień dobry, Mam problem z dodaniem postu na własną stronę na Facebooku. Na komputerze w ogóle nie mam opcji dodania postu ,a w telefonie wys...
Dzień dobry, To trochę skomplikowana sprawa, ale postaram się to jasno wytłumaczyć. Parę miesięcy temu otrzymałam powiadomienie że ktoś próbuje uzy...
Dzień dobry, Chciałabym odpowiedź na moje pytanie, mianowicie gdy wyszukuje u jednej osoby w wyszukiwaniu konwersacji jakies słowa które chhualabym...
Mam problem z logowaniem na Instagram od kilku dni . Od niedawna zaczęłam korzystać z Instagrama przez komputer, bo telefon mam w naprawie. Któregoś d...
Dzień dobry, Czy jak usunę kogoś z messengera to czy ta osoba będzie w dalszym ciągu widziała moja aktywność?
Dzień dobry, Parę dni temu zablokowalam osobę na FB zgłosiłam profil. Później jednak odblokowalam tą osobę ale teraz już nie mam możliwości dodać je...
Hej, od paru dni nie mogę się zalogować ani do facebooka, ani do messengera. Wyskakuje komunikat ,,Konto z ograniczeniami Nie możesz zalogować się d...
Ktoś włamał się na moje konto na FB, zmienił na nim hasło oraz adres e-mail. Problem polega na tym, że na pocztę też straciłam dostęp, który w końcu u...
W sobotę 30 stycznia haker włamał się na moje konto fb i je przejął, zmienił mi hasło i email do konta fb. Próbuję odzyskać konto, przesłałam zdjęcie ...
Dzień dobry, W jaki sposób mogę odzyskać dostęp do konta na Facebooku? Proszę o pomoc.
Witam. Mam problem. Nie mogę odzyskać hasła FB, ponieważ kody logowania przychodzą mi na stary nr telefonu. Nie pamiętam również hasła do poczty w...
Dzień dobry, potrzebuję pomocy bo wczoraj zepsul mi się wyświetlacz w telefonie i nie mogę na innym wejść na Facebook ani na messenger mam włączane ...
Witam, zablokowali mi konto reklamowe na fb. NIby nie stosowanie sie do standardow, co jest nieprawda. Pisalam, jakis robot odpowiadal. Ustawilam r...
Dzień dobry, Nie mogę wysyłać wiadomości na ig
Dzień dobry, utworzyłem firmowe konto instagramowe i rozpocząłem udostępnianie wykonanych przez siebie projektów. Chciałem wrzucić wszystkie pr...
Hej, Od dziś (bo wczoraj nie było problemu) mam taki.kłopot....a mianowicie nie mogę dodać zdjęć z galerii telefonu do relacji na insta.Klikam na d...
Mam problem z uwierzytelnianiem dwuskładnikowym. Po włamaniu na konto ustawiłem logowanie dwuetapowe ale nie zapisałem kodów a do konta nie został pod...