Social media Forum

Zadaj pytanie
Szukaj
Zamknij
Rezultaty 51 - 100 na łącznie około 726
  • Problem z Instagramem - brak możliwości promowania post Zamknięty

Mam problem z kontem na Instagramie. Przy próbie promowania postów pojawia się komunikat: „Promowanie niedostępne Konta reklamowe zlokalizowane w Ro...

RemiTr | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 5 paź 2022
    1 odpowiedź
  • Witajcie, Od kilku dni nie mogę udostępnić posta na fb Zamknięty

Nie mogę udostępnić posta ze swojej strony na fb w grupie, gdy dotykam opcji opublikuj wyświetla się informacja że strona jest niedostępna lub link us...

Nnn1 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 27 wrz 2022
    1 odpowiedź
  • Nie mogę się zameldować na Fb w wybranym miejscu Zamknięty

Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii zameldowania się na stronie firmy na fb? Od początku tego roku 2020 nie wyszukuje lokalizacji miejsca (nie pomaga d...

Martu | Ostatnia odpowiedź: michumich 21 wrz 2022
    5 odpowiedzi
  • Zhakowane konto fb Zamknięty

Witam, ktoś włamał się na moje konto fb. Zmienił adres @ i nr telefonu i nie mam jak odzyskać dostępu do konta. Widzę, ze jest nadal dostępne. Znajom...

Agnieszka | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 19 wrz 2022
    3 odpowiedzi
  • jak odblokować konto facebook zablokowane przez wiek?? Zamknięty

jak odblokować konto facebook zablokowane przez wiek

Ktos | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 15 wrz 2022
    1 odpowiedź
  • Brak lokalizacji mojej restauracji na insta i FB Zamknięty

Witam. Pomimo usilnych starań, dodałem adres na insta i na fb to i tak nie widać mnie na mapie na instagramie. Dodałem nowe niestandardowe miejsce na...

Michalmara | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 12 wrz 2022
    1 odpowiedź
  • Facebook, problem z pozyskaniem kodu do logowania przez sms Zamknięty

Cześć, mam mały problem a mianowicie nie mogę zalogować się na konto na facebooku, nie mam pojęcia praktycznie zawsze korzystałem z funkcji zapamiętyw...

ccinek1337 | Ostatnia odpowiedź: Kaska 31 sie 2022
    16 odpowiedzi
  • Jak odzyskać stare konto na messengerze Zamknięty

Witam Miałam konto na messengerze bez Facebooka. Założyłam konto na FB i Messenger automatycznie utworzył mi nowe konto. Kiedy próbuję się zalogować ...

Bogu745 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 31 sie 2022
    1 odpowiedź
  • Facebook zablokowany Zamknięty

Zaczynając od początku to ktoś się włamał do mojego FB pozmieniał email i bodajże nr telefonu ponieważ mam logowanie dwuskładnikowe napisałam i wysłał...

Ami | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 19 sie 2022
    1 odpowiedź
  • konto zablokowane trwale(snapchat) Zamknięty

czy jest możliwość ze snap mi odblokuje konto jesli pisze przy logowaniu ze konto jest zablokowane trwale?

kondziu | Ostatnia odpowiedź: kondziu 12 sie 2022
    0 odpowiedzi
  • Blokada na snapie Zamknięty

Proszę o pomoc zablokowali mi tymczasowo konto wczoraj około 18 i nie wiem jak je odblokować albo do kogo się zwrócić

Tadi123 | Ostatnia odpowiedź: Tadi123 8 sie 2022
    2 odpowiedzi
  • Czy ktoś może zobaczyć moje inne konta na instagramie? Zamknięty

Mam pytanie czy jest taka możliwość, że będąc zalogowanym na parę kont na aplikacji instagrama na telefonie i przelączając się miedzy tymi kontami kto...

fiehusz856 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 3 sie 2022
    1 odpowiedź
  • moje konto snapchat zostalo zablokowana na stałe Zamknięty

Witam, moje konto snapchat zostalo zablokowana na stałe, probowalem je odblokowac i nie dalo rady, czy jest jakas szansa zeby odblokowac konto lub zgl...

Stachu | Ostatnia odpowiedź: Litwinka 28 lip 2022
    1 odpowiedź
  • zablokowane konta na snapie Zamknięty

Dzień dobry dziś snapchat zablokował mi moje główne konto na stałe za nic a przy próbach założenia kolejnego konta również zostaje ono blokowane na st...

alalalaxd | Ostatnia odpowiedź: alalalaxd 28 lip 2022
    0 odpowiedzi
  • Problem z usunięciem relacji Zamknięty

Dzień dobry, Ja mam problem ponieważ nie da się usunąć moich relacji, nawet w archiwum próbowałem, po kliknięciu usuń wyskakuje mi komunikat, że nie ...

xrataj56x | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 25 lip 2022
    1 odpowiedź
  • Instagram Zamknięty

Witam mam taki problem wydaje się techniczny jednakże w żaden sposób nie mogę go rozwiązać. Nie pomaga ponowna instalacja IG, restarty telefonu itp. C...

lufusohu | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 7 lip 2022
    1 odpowiedź
  • Jak oznaczyć nieznajomego w poście na Facebooku Rozwiązany/Zamknięty

Wiecie? Czy muszę wcześniej dodać tę osobę do znajomych?

iks | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 1 lip 2022
    4 odpowiedzi
  • przycisk robienia zdjęcia na instagramie nie działa Zamknięty

mam taki problem od wczorajszego wieczoru. mój przycisk robienia zdjęć na instagramie nie działa. ogółem wiem, że reaguje, bo kiedy już w niego kliknę...

dobrawa42 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 1 lip 2022
    1 odpowiedź
  • Atak hakera na konto Facebook Zamknięty

Witam, 16 listopada moje konto zostało zaatakowane przez hakera, który udostępnił na profilu filmik naruszający bardzo zasady Facebooka. Zaczęłam dos...

klaudia123 | Ostatnia odpowiedź: Krzysztof 26 cze 2022
    4 odpowiedzi
  • Problem z messengerem/facebookiem Zamknięty

Mam messenger już kilku lat, wtedy kiedy nie trzeba było jeszcze mnieć facebooka. Jak zrobić konto na facebooku i połączyć go z moim aktualnym kontem ...

Florianjames | Ostatnia odpowiedź: PiotrInjobs 8 cze 2022
    3 odpowiedzi
  • Weryfikacja wieku Na Instagramie- ID Zamknięty

Dzień dobry! Instagram zapytał mnie o wiek. Przez nieuwagę podałam wiek firmy, czyli 8 lat i zostałam z automatu zablokowana. Jest tam funkcja żeby wy...

Paulina | Ostatnia odpowiedź: Ada 5 cze 2022
    26 odpowiedzi
  • Jak się zalogować na fb bez kodu Zamknięty

potrzebuj pomocy. Utraciłam dostęp do swojego konta prywatnego. W celu zalogowania się wymagany jest kod weryfikacyjny z generatora kodów (tak miałam ...

Dorotta | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 31 maj 2022
    1 odpowiedź
  • Insta sfory- moja ikona wyświetla się w widzach mojej relacj Zamknięty

Mieliście kiedyś tak ze dodając swoją relację na insta stories - w widzach czyli osobach oglądających wyświetla się moja ikona .. czyli jakbym sama so...

Kama | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 26 maj 2022
    1 odpowiedź
  • Zablokowane konto. Zamknięty

Witam. Zwracam się z prośba o odblokowanie konta w serwisie Instagram. Konto błędnie zostało zablokowane. Jestem osobą pełnoletnią

Damtyl | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 23 maj 2022
    1 odpowiedź
  • Zasięgi na relacji Zamknięty

Dzień dobry, Dlaczego zasięgi relacji spadają, tzn. relacje są oglądane przez coraz mniejsza grupę znajomych. To samo w drugą stronę dlaczego...

Weronika | Ostatnia odpowiedź: Weronika 20 maj 2022
    4 odpowiedzi
  • osoba oznaczona nie moze dodac u sibie w relacji. Zamknięty

Dzień dobry, U mnie jest tak ,ze osoby przezmnie odznaczone ,dostaja powiadomienie , ale nie maja mozliwosci dodania tej relacji u siebie - dlaczeg...

elwira | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 16 maj 2022
    1 odpowiedź
  • Wyróżniona relacja na Instagramie nie działa. Zamknięty

Mam zapisane wyróżnione relacja sprzed 2 lat, nowych relacji nie da się dodać do wyróżnionych. Jest to ewidentny błąd na koncie bo już zmieniałam tele...

alutkap | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 11 maj 2022
    3 odpowiedzi
  • zablokowano f Zamknięty

mi faceboogna 30 dni i ze nie moge dodawac i dodawać znaki jak z tym prob rozwiązac bo znalazł jakies zdiecie ale to nie ja dodałem

piotr | Ostatnia odpowiedź: Piotr 14 kwi 2022
    2 odpowiedzi
  • problem z messengerem/facebookiem Zamknięty

Mam messenger już kilku lat, wtedy kiedy nie trzeba było jeszcze mnieć facebooka. Jak zrobić konto na facebooku i połączyć go z moim aktualnym kontem ...

emi.liaa | Ostatnia odpowiedź: emi.liaa 12 kwi 2022
    0 odpowiedzi
  • pilne bardzo prosze darmowa-tv.ws nie działa Zamknięty

sprawdziłem strone internetowa darmowa -tv.ws nie działa w ogóle prosze o usuniecie awarii ze strony internetowej darmowa-tv.ws i naprawienie...

Andrzej | Ostatnia odpowiedź: Andrzej 11 kwi 2022
    0 odpowiedzi
  • Zablokowany snapchat Zamknięty

Mam zablokowanego snapchta, stosowałem sie do instrukcji jak go odblokować.Gdy już moje konto sie odblokowało i mogłem sie na nie zalogować to dosłown...

Kuba | Ostatnia odpowiedź: Kuba 2 kwi 2022
    2 odpowiedzi
  • Jak dodać ogłoszenie na Lento.pl? Zamknięty

Jak dodać ogłoszenie na Lento.pl?

Janu | Ostatnia odpowiedź: Janu 23 mar 2022
    0 odpowiedzi
  • Logowanie na Instagram 2 konta. Zamknięty

Witajcie, posiadam swoje konto i swojego fanpage. Po oczyszczeniu telefonu (ustawienia fabryczne) lohowałam się na konto Instagram za pomocą "zaloguj ...

Monika.kisiel | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 21 mar 2022
    1 odpowiedź
  • Snapchat: problem z logowaniem Zamknięty

Witam, zmieniłem telefon i znam login i hasło do Snapchata, Lecz aplikacja prosi o potwierdzenie logowania mailowo lub przez numer telefonu, problem w...

Skutebobo | Ostatnia odpowiedź: Skutebobo 10 mar 2022
    0 odpowiedzi
  • A czy w ogóle wiecie do kogo wysyłacie te filmiki z własną ? Zamknięty

Dzień dobry, A czy w ogóle wiecie do kogo wysyłacie te filmiki z własną twarzą, kto niby ma je zweryfikować, gdzie to jest archiwizowane ?

Harmony | Ostatnia odpowiedź: Harmony 9 mar 2022
    2 odpowiedzi
  • Niedziałający messenger Zamknięty

Dzień dobry, Dezaktywowałem, swoje konto na facebooku i połowa osób nie może do mnie pisać na messenger. Wyskakuje im, że ta osoba jest niedostep...

Bakushin | Ostatnia odpowiedź: Domi 24 lut 2022
    4 odpowiedzi
  • Snapchat portret Zamknięty

Dzień dobry, W aplikacji Snapchat na iphona przy robieniu selfie wychodzi zawsze portret. Mimo ze opcja portretu jest wyłączona. Tzn tło jest roz...

Bowian | Ostatnia odpowiedź: Bowian 21 lut 2022
    0 odpowiedzi
  • Konto na facebooku zablokowane, co robić Zamknięty

Moje konto na facebooku zostało zablokowane. Kazali wpisać swój numer telefonu, wpisałem i dostałem smsem kod zabezpieczający tylko nie wiem gdzie ten...

Alan | Ostatnia odpowiedź: Alan 20 lut 2022
    2 odpowiedzi
  • Błąd wysyłania multimediów w tajnej konwersacji messenger Zamknięty

Dzień dobry, Podczas prowadzenia tajnej konwersacji na messengerze wystąpił mi błąd podczas wysyłania filmiku. Komunikat był żółty i mówił coś w st...

Anana | Ostatnia odpowiedź: Anana 9 lut 2022
    0 odpowiedzi
  • Problem z dzwoniłem przez internet Zamknięty

Nie mogę się połączyć przez internet za pomocą wifi z zagranicy ani przez messenger ani przez watsapp. Ciągle łączy a w pasu odlicza sekundy jak gdyby...

Florianjames | Ostatnia odpowiedź: Florianjames 5 lut 2022
    1 odpowiedź
  • TP-Link CPE210 Setup | TP Link CPE210 Repeater Setup Zamknięty

If you are looking for help with the TP-Link CPE210 Setup process, you can access the blog on our website that contains information about the setup pr...

elaniescott7 | Ostatnia odpowiedź: elaniescott7 2 lut 2022
    0 odpowiedzi
  • Fb uwierzytelnianie dwuskładnikowe Zamknięty

Dzień dobry, Miałam shakowane konto z 2 tygodnie temu. Pisałam do fb o pomoc i udało się dodac nowy email (bo na ten, na ktory zalozylam konto te...

Kate | Ostatnia odpowiedź: roma 1 lut 2022
    17 odpowiedzi
  • Bulk SMS Services | Bulk SMS Provider Zamknięty

Hind IT Solution are providing reasonable, custom and with excellence, Bulk SMS Provider the world with newest and rising Bulk SMS Technologies http...

hindit | Ostatnia odpowiedź: hindit 1 lut 2022
    0 odpowiedzi
  • Nie mogę dodawać postów na Instagram Zamknięty

Witam od kilku dni nie mogę dodawać postów na moim koncie makijażowym na instagramie . Na prywatnym się da a na makijażowym publicznym nie da. Pisze „...

Martyna86 | Ostatnia odpowiedź: Martyna86 31 sty 2022
    0 odpowiedzi
  • Fb nie chce mi odblokować konta po potwierdzeniu tożsamości Zamknięty

Dzień dobry miałem taka sytulacje ze zablokowali mi konto ma FB i kazali mi potwierdzić tożsamości która potwierdziłem wyskoki mi maila ze WsyTko git ...

Kubamisztek | Ostatnia odpowiedź: Dod 29 sty 2022
    1 odpowiedź
  • Instagram, niedziałające funkcje Zamknięty

Witam :) Stworzyłam drugie konto na Instagramie, ale mam problem. Może ktoś się orientuje, dlaczego na tym pierwszym bez problemu mogę np dodac muzy...

okihe | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 28 sty 2022
    1 odpowiedź
  • Kopia zapasowa z Facebooka / link się nie otwiera. Zamknięty

Dzień dobry , utworzyłem kopię zapasową danych z Facebook . Plik został utworzony , w momencie pobierania przenosi mnie na stronę na której pojawia si...

katkom81 | Ostatnia odpowiedź: katkom81 26 sty 2022
    0 odpowiedzi
  • How can I grow my fashion Instagram account? Zamknięty

Hello everyone, I have an account in the fashion niche with my wife on Instagram. We have gained about 300 followers but would like to know how we can...

bekerteli | Ostatnia odpowiedź: driplpent 20 sty 2022
    2 odpowiedzi
  • Dziala bardzo wolno Instagram video Downloader Zamknięty

Dlaczego dzisiaj bardzo wolno dziala Instagram video Downloader. Wczoraj sciagalam filmy i bylo super szybko, dzisiaj cos sie popsulo. Czy mozna to jk...

Tomasz | Ostatnia odpowiedź: Tomasz 18 sty 2022
    0 odpowiedzi
  • Nie przychodzi mi kod 6 cyfrowy z messengera Zamknięty

Dzień Dobry Przez przypadek wylogowałem się z messengera , mam tak czasami i nie pamiętałem hasła , więc chcę je.zresetować , wpisałem numer tel i c...

Tylko | Ostatnia odpowiedź: Juliabartys08 17 sty 2022
    4 odpowiedzi
Dołącz do nas!