Witam. Nie mam opcji filtru w aparacie Messenger. Usówałam już tą aplikacje i wgrywałam na nowo, ale nigdzie nie ma tej opcji. Na fb mogę bawić się fi...
Witam od dluszszego czasu mialem sesje aktywna niby z windows z chrome a ja niemam komputera kozystam tylko z smartfona domyslam sie kto to zmienilem ...
Dzień dobry, Pomocy... Wylogowało Mnie z fb po czym po wysłaniu prośby o potwierdzenie zalogowania dostałam kod który nie działa... Co robić???
Dlaczego wczoraj zapisana wersja robocza znika lub nie da się jej dodać, jedyną opcją jest usunięcie?
Witam serdecznie od dluszszego czasu ktos wlamuje mi sie do facebooka widze w sesjach niemoje uzadzenie wiem kto to robi zmienilem nazwe haslo dalem d...
Witam. Mam następujący problem, otóź prowadzę stronę na FB i chcąc oznaczyć na tej stronie osobę która obserwuje i lubi moją stronę (oraz jest moim zn...
w wiadomosciach na instagramie pojawia mi się 1 lub dwie wiadomosci oczekujące, gdy na nie klikam jakby znikaja i przerzuca mnie do pola główne wiadom...
Witam. Problem do rozwiązania dla ambitnych :) Od listopada próbuje odzyskać hasło do swojego konta. Niestety bez żadnego skutku. Na wiosnę kto...
Dzień dobry, Po udostępnieniu na profilu na fb posta z instagrama nie ma widocznej ikony udostępnij i nie ma możliwości udostępniania go przez znaj...
Dzień dobry, Mam problem z publikowaniem filmików w instastories. Nagrywam film telefonem, trwa on np. 4 minuty. Chcę go opublikować na ig w storka...
Dzień dobry. Zarchiwizowałem rozmowę z osobą, która mnie zablokowała na messengerze i facebooku. Nie mam teraz możliwości odnaleźć tej rozmowy, gdyż n...
Witam,mam od wczoraj problem z zalogowaniem się na swoje konto. Przy każdej próbie zalogowania się wyskakuje mi komunikat „błąd odczekaj kilka minut i...
Witam. Kupiłam przedmiot na alliexpress wart ok 100 zł, dotarł, wszystko jest ok, jednak sprzedawca nie wprowadził wysyłki. Nie wyskakuje przez to opc...
Witam, zwracam się z prośbą o pomoc w odzyskaniu hasła i dostępu do mojego konta na instagramie. Otrzymałam komunikat, że zabezpieczenia mojego kon...
Dzień dobry! Miałam messenger na numer telefonu i założyłam sobie Facebook tez na numer telefonu, potem nie moglam wejść na Messenger więc go odinsta...
Mam stare konto bardzo chciałbym je usunac niestety nie wiem jak ponieważ nie znam hasła i nie mam żadnego fb numeru połączonego z kontem
Witam, od kilku miesięcy mam uwierzytelnienie dwuskładnikowe do konta fb. Dotychczas otrzymywałem smsy (z opóźnieniem, ale jednak przychodziły) z num...
Zostało mi skradzione konto na Instagramie, złodziej zmienił nazwę i e-mail, standardowe procedury nie zostały w porę uruchomione.. Po kradzieży znaj...
Dzień dobry, Mam problem z dostepem do mojego konta na fb, mam ustawione podwojne uwierzytrlnianie, haslo działa ale nie przychodzą smsy z kodem na...
Witam i proszę o pomoc. jakiś tydzień temu zdezaktywowałem swoje konto na instagramie, od przed wczoraj mam problem taki ze kod logowania który powi...
Dzień dobry, Mam problem z założeniem konta na instagramie. Wprowadzając nowe dane: nazw użytkownika itd. wyświetla sie taki błąd: "Niestety, wys...
Jak odzyskać wiadomości z messenger tajna konwersacja
Dzień dobry, Witam. Ktoś zablokował mojej córce konto fb. Nie było by problemu gdyby konto nie było powiązane z mesengerem. Wiadomo prywatne wiadom...
Witam, Dzięki Wam już wiem jak usunąć proponowane profile z insta i już zablokowałam tą możliwość, natomiast teraz wyświetlają mi się proponowane po...
Hej. Od jakiegoś czasu nie widzę relacji z lokalizacji np Warszawy czy innych miejscowości. Mimo tego że mam włączona lokalizację. Co mogę zrobić w te...
Witam. Może ktoś tutaj potrafi mi pomóc. Mam taki problem,że jeżeli ktoś ze znajomych dodaje relacje na instagrama I automatycznie dodaje ją również n...
Mam pytanie a mianowicie jak zaznaczam osoby, które mają nie widzieć mojej relacji to po za znaczeniu i ponownym wejściu do aplikacji pokazuje mi że r...
Dzień dobry, Witam moje konto zostało zablokowane ze względów bezpieczeństwa ochrony moich danych gdyż logowałam się na innym urządzeniu nie wylo...
Witam Chyba moje konto na Messengera zostało usunięte (nie mam konta na Facebooku). Dzisiaj weszłam na Messengera i mnie wylogowało. Nie umiem się z...
Witam, po założeniu Facebooka nie mogę się zalogować do Messengera. Wcześniej miałam sam Messenger i wpisałam ten sam numer telefonu. Wyskakuje mi żeb...
było już , ale może ktoś jednak coś podpowie .... mam hasło do fb , ale potrzeba jeszcze kodu z generatora , telefonu nie mam przypisanego wiec (podob...
Witam, zapomniałem hasła do fb a mam tylko dodany numer telefonu, chcąc zmienić hasło kod sms nie przychodzi, wyczytałem że trzeba zrobić drugie konto...
Dzień dobry, Jak odzyskać stare konto na fb
WItam. Współorganizuje wydarzenie na FB i firma która utworzyła wydarzenie nie może dodać mojej strony jako współorganizatora. Czy są jakieś ogranicze...
Hej... Jak można odzyskać USUNIĘTE wiadomości z fb? Kopia zapasowa nie działa bo ona działa na wiadomości ,które są... A jest jakiś sposób na odzyskan...
Witam, ponad 24 godziny temu snapchat zablokował mi konto z uwagi na spam (wysyłałam bardzo dużo snapow). Na waszym portalu wyczytałam że taka blokada...
Witam,zwracam się z pytaniem,czy jeśli ktoś usunie konto na Whatsapp będę o tym wiedzieć? Czy np.nie będą dochodziły wiadomości czy nadal będą wysyłan...
Dlaczego.nie ma obcji takiej jak.kiedys.,,ze mozna bylo zobaczyc,jakie sie fotki w mesengerze wysylalo??od kilku dni brak tego.
Witam! Bardzo proszę o pomoc! Potrzebuję odzyskać skasowane wiadomości z Facebooka z ostatnich dwóch miesięcy. Pobieram kopię zapasową ale mam tylko n...
Dzień dobry, Jak mozna wyłączyć raporty o nowo dodanych osobach w nowej aplikacji Facebooka. Krok po kroku czy istnieje taka możliwość.
Dzień dobry jakiś czas temu zmieniałam profil na Facebooku ponieważ wdał mi się wirus więc założyłam nowe konto. Czy mogę dostać się do starego profil...
Dzień dobry, Niestety ktoś włamał się na moje konto na Facebooku. Zmienił prawdopodobnie adres e-mail i numer telefonu. Jakoś udało się zmienić has...
Cześć, nie wiem czemu, ale aparat w instastory mi nie działa od paru dni. Jak tam w aparacie klikam zrób zdjęcie na środku to ekran się zawiesza w...
Witajcie, jakis czas temu mialam taka sytuacje ze ludzie którzy mnie nie lubili zgłaszali moje konto na fb przez co najprawdopodobniej fb usunął moje ...
Witam Proszę o pomoc!! Sprawa wyglada następująco: Ok dwóch tygodni temu ktoś próbował się włamać na mojego Facebooka i został on profilaktycznie z...
Witajcie, Ponad pół roku temu FB zablokował mi konto ponieważ jak stwierdził jest przypuszczenie że podszywam się pod inną osobę. Konto mam od kilk...
Dzień dobry, Jak mogę odzyskać stare konto na fezbuku
Dzień dobry, Mam od kilku miesięcy problem FB zablokował mi FB, Insta i Messangera. Wysyłałem dane do weryfikacji włącznie z D.O. Od tego czasu e...
Witam. Mam problem z zalogowaniem się na fb, nie pamietam hasła, a opcja alternatywny adres tez odpada bo do emaila tez nie pamietam hasła. Próbowałam...
Witam mam taki problem wydaje się techniczny jednakże w żaden sposób nie mogę go rozwiązać. Nie pomaga ponowna instalacja IG, restarty telefonu itp. ...