Witam. Gdy wejdę niezalogowany na profil pewnej osoby na Facebooku to na ikonce zdjęć wyświetla się cyfra +234. Czy to oznacza ilość prywatnych zdjęć...
Mam prolem z logowaniem na snapchacie. Wyskakuje ta blokada. Czekam już ponad 24 h i nic. Moj chlopak zalogowal sie na moim telefonie na snapa i jemu ...
Witam. Posiadam kijek Selfie Stick Corded ISW 2001. Gdy podłączę kabelek do telefonu Xperia Z1 to uruchamia się aplikacja Smart Connect. Jak skonfigu...
Witam Problem polega na braku możliwości zalogowania się do messengera bez użycia Facebooka przy użyciu numeru telefonu . 1. Próba odzyskania h...
Dzień dobry, Witam, mam problem dotyczący przywrócenia zdjęć ukrytych... przypadkowo ukryłem jedno ze zdjęć w których mnie oznaczyła koleżanka i ...
Dzień dobry, Po zablokowaniu znajomego na Instagramie, a następnym odblokowaniu usunięte zostały wszystkie jego polubienia i komentarze pod moimi p...
Dzień dobry, Mój problem polega na tym że mam samego messengera bez FB i gdy się logowałam na starym nr Teraz zmieniłam telefon i kartę a zapomni...
Witam. Na moim czacie na Facebooku widnieją profile dwóch użytkowników, od których dostałem wiadomości. W żaden sposób nie mogę tego usunąć. W Messeng...
Dzień dobry,
Cześć, mam problem, dziś cały dzień nie miałem żadnych problemów, wieczorem wracam do domu i wyskakuje mi coś takiego na facebooku! Prawdopodob...
Mam problem z odzyskaniem hasła, którego zapomniałam. Próbowałam już wszystkiego i nie mam pomysłu co mogę jeszcze, może Wy się kiedyś spotkaliście z ...
Witam. Wysłałem prywatną wiadomość wraz ze zdjęciem do osoby, której nie mam na liście swoich znajomych. Status wiadomości mam jako "wysłana" (puste k...
Witam, zgodnie z instrukcją dodałem lokalizację na facebooku jednak na instagramie nadal brak utworzonej lokalizacji. Jak rozwiązać ten problem ?
Dzień dobry, Zarchiwizowalem zdjęcie i mi sie nie zapisało y
Od dwóch dni nie mogę uruchomić żadnego snapa, od żadnego znajomego Wyskakuje na pół sekundy, znika i wyświetla się dalej jako nieotwarty. Ponowne uru...
Witam, Przez przypadek wysłałam wiadomość nie tej osobie co trzeba... Użyłam opcji usuń ale chyba tylko dla siebie... Czy mogę to jakoś sprawd...
Dzień dobry, Od kilku miesięcy nie mogę się zalogować na FB. Wygląda na to, że ktoś zmienił mi email z hasłem i kiedy klikam odzyskaj hasło to ta...
Dzień dobry, Mam takie problem, że po nagraniu filmiku na snapchatcie, gdy włącza się odtwarzanie tego filmiku i funkcje do edycji to po ok. 5 se...
Wczoraj minął miesiąc jak zablokowane mi konto na fb, do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi dlaczego itp, dziś chciałam się zalogować i nadal wys...
Dzień dobry, Czy jak usunę konto na Instagramie osóba z którą pisałam będzie mieć historię rozmów ? Czy będę na niej widoczna ?
Dzień dobry, Od kilku dni Endomondo nie dodaje moich treningów do rywalizacji. Wielu Przyjaciół ma ten problem (kilkudziesięciu !).Zaznaczam, że...
Dzień dobry, Mam taki problem, że nie mogę się zalogować na swoje konto na snapie, pamiętam login i hasło, ale mam numer i nie mam jak zweryfikować...
Udostępniam post na FB i chce żeby pojawił się na instagramie. Kiedyś było to do zaznaczenia na FB tak samo można było zamieścić w relacji. I obie iko...
Posiadam jedynie konto na Messengerze bez konta na Facebooku. Nie miałam do messengera zadnego hasła ponieważ gdy zainstalowałam aplikacje nie wymagał...
Dzień dobry, Nie ma na moim Snapchacie większości filtrów, na przykład takich jak np. Face swap. Co robić?
Czy ma ktoś kontakt email do fb? Pisałam już kilka razy do nich o zablokowaniu konta i nadal nic.
Dzień dobry, Jest możliwość usunięcia wybranego zdjęcia z albumu (kilka zdjęć dodanych w jednym poście ) ?
Witam. Przez przypadek usunełam połączenie konta instagram z facebookiem. Nie moge dostac sie do swojego konta na instagramie bo nie pamietam hasła...
Mam problem gdyż przypadkiem usunąłem bardzo ważną dla mnie konwersacje na messengerze zamiast ją ukryć. Próbowałem ją odzyskać poprzez pobranie kopii...
Witam, jedno zdjęcie widać tylko bez powiększenia, po powiększeniu jest czarne. Dziękuję za odpowiedź
Dzień dobry, W poniedziałek skasowałam konto na fb bo miałam ostatnio wirusa, założyłam nowy email oczywiście w innej stronie, nowy konto fb, i wsz...
Witam. Wczoraj zmieniłem telefon. Zainstalowałem aplikację fb i Messengera i zaczął się problem gdyż nie pamiętam hasła bo na poprzednim telefonie m...
Dzień dobry, Co mogę zrobić potrzebuje szybkiej pomocy ! Nie wiem co się stało nie mogę zalogować się na Instagrama w aplikacji wyskakuje mi że kon...
Witam. Od ponad dwóch tygodni na moich kontach na ig mam ten sam problem - nie mogę zaobserwować nowych kont. Początkowo sądziłam, że jest to powód bl...
Dzień dobry, Chciałam się zapytać dlaczego nie mam ankiety ani pytania? Mam tylko lokalizację, wzmiankę i Hasztag
Cześć, Jak mogę odpowiedzieć na komentarz na instagramie online ? Coś stało mi się z aplikacją Instagram i nie mogę nawet się zalogować więc muszę...
Cześć, Podczas korzystania z Facebooka, co chwilę wyskakuje mi okno z konwersacją. Zamykam je, ale kiedy mój rozmówca wyśle nową wiadomość, okno z...
Dzień dobry, Niestety ale mimo poprawnej konfiguracji nie mam na koncie firmowym sklepu bo nie widzi katalogu a nadto mimo poprawnego powiązania z ...
Witam, Od dwóch miesięcy nie mogę zalogować się do swojego konta na facebooku. Konto nie jest zablokowane a przynajmniej nie ma takiej informacji. Pr...
Po kilkukrotnym wejściu na czyjś profil w końcu pojawia się propozycja jego obserwacji, to dla mnie jasne. Zastanawiam się czy możliwe jest żeby druga...
Dzień dobry, Jak wysłać wiadomość na Instagramie do osoby, która nas zablokowała?
Dzień dobry, Chciałbym usunąć konto na Twitterze. Ktoś mi zmienił e-meila i nie moge się dostać. Proszę o pomoc.
Dzień dobry, Mam problem z wyświetleniem jednego profilu, ma on status publiczny. Przed zalogowaniem się na instagram moge zobaczyć ten profil wr...
Witam, mam problem z pobraniem prywatnego filmiku z Facebook, do tej pory korzystałam za pośrednictwem getfvid.com.pl ale ostatnio mam z tym problem....
Witam, Zwracam się z prośbą, mianowicie mam 2 konta na Instagramie (jedno oficjalne, a 2 artystyczne - takie incognito), i tu pojawia się problem, p...
Cześć! Mam problem w momencie dodawania lokalizacji w czasie publikacji postów-posty opisuję po angielsku, w czasie wpisywania lokalizacji nie wyszuku...
Cześć, mam pytanie czy można zmienić e-maila na snapie? Mój obecny e-mail nie wiem skąd jest zablokowany. A muszę się pilnie zalogować na pocztę
Hej, czy te krótkie filmiki można jakoś zapisać, żeby nie zniknęły?
Dzień dobry, mam pewien problem. Od kilku dni mam nowy telefon Motorola Moto e5 plus, na aplikacjach w których jest potrzebny aparat np. snapchat, ins...
Dzień dobry, Po tymczasowej dezaktywacji konta nie mogę się na nie ponownie zalogować. Po wpisaniu prawidłowego nicku i hasła wyskakuje komunika...