Witam. Usunąłem aplikacje messenger i zainstalowałem ją ponownie. Przy logowaniu użyłem numeru telefonu ponieważ konto było bez facebooka i nie został...
Witam Mam problem z dodaniem lokalizacji na zdjęciu, które wstawiam na instastory. Przy wybieraniu lokalizacji prawidłowo wyświetlają się wszystkie...
Dzień dobry, Mam problem z moim kontem na fb. Moje konto zostało z jakiegoś powodu zablokowane i żeby je odblokować muszę podać kod z smsa, żeby po...
Pomocy. Wylogowalam sie z kazdego urzadzenia na facebooku i zmienilam haslo, gdy chcialam sie ponownie zalogowac nie dochdoza do mnie zadne smsy z kod...
Witam, czy ktoś ma podobny problem ? Wiadomości po usunięciu wracają po paru minutach lub po odświeżeniu aplikacji.
Witam Dziś jak chcialam sie zalogowac pojawil sie komunikat o zablokowanym koncie poprosili o nr tel wpisalam kod potem o moje zdjęcie i od tego c...
Dzień dobry, Witam. Od jakiegoś czasu nie mogę wkleić lokalizacji na InstaStory. Mogę ją wybrać, ale ostatecznie nie wkleja mi się do relacji....
Witam, Dzisiaj ktoś włamał się na moje konto wypisując ludzi o pożyczenie pieniędzy. Teraz, gdy zmieniłam hasło, w ciągu 30 min mialam dostac od Pan...
Dzień dobry Mam dziwny problem ze snapem gdy odtwarzam ponownie kogoś snapa pisze mi coś takiego pod nim ,,Ty i nieznany użytkownik snapchata odtwor...
Hej, mam problem, jak próbuje dodać lokalizacje w instastory normalnie pokazują się miejsca do wyboru, wybieram, lokalizacja pojawia sie na zdjęciu na...
Cześć mam mianowicie taki problem gdyż mam założoną weryfikację dwuetapową na konto ,a od około 1 miesiąca SMS z kodem w ogóle nie przychodzi.Czytałem...
Dzień dobry, W dniu dzisiejszym, 10.06.2020, zdarzyła się niecodzienna sytuacja na moim Facebooku oraz Instagramie (były to konta połączone ze sobą...
Witam Ma.takie.pytanie czy osoba ktora mnie zablokowała na FB widzi moje posty i inne rzeczy które pobliskiej na swoim profilu
Jakiś czas temu ktoś zmienił mi hasło na fb i tylko hasło. Nie mogę zmienić hasła za pomocą e-mail, gdyż przy rejestracji go nie podałam tylko numer t...
Witam mam problem dostałam bloka na starym koncie . Otworzyłam fejk konto które zostało usunięte tak było z następnym i następnym. Poprosili o zdjęc...
Dzień dobry, Chciałabym zarejestrować konto, ale mam informacje o potwierdzeniu istniejącego konta i trzeba w podac kod, jednak to nie moje konto...
Nie moge się zalogować na konto messenger a jak daje nie pamiętam hasła każe mi się zarejestrować na facebook którego nie mam
Dzień dobry, nie mam opcji dodaj do mojej relacji kiedy chce udostępnić np posta. Zupełnie tak jakby ominęła mnie aktualizacja, inne konta na moim tel...
Co mam zrobić jeśli snapy w "tylko dla mnie" w memories stały się szare?
Dzień dobry, podobnie, nie moge zalogowac sie do konta fb bo miałam uruchomione uwierzytelnianie ,po czym usunęłam app google authorised, i niestet...
Mam problem z zalogowaniem się na konto na messengerze mimo tego,że wpisuje poprawne hasło. Nawet,gdy klikam "nie pamiętam hasła" i tam ustawiam hasło...
Cześć, moje konto jest od dwóch dni zablokowane. Najpierw prosili o wysłanie zdjęcia do weryfikacji, wysłałam im profilowe i odrzucili. Zablokowali mi...
Witsm mam takie male pytanie a chodzi mi dokladnie o udostepnianie postow z instagrama na facebooka. Problem lezy w tym ze mam posty gdzie sa np 3 zdj...
Pomocy Nie moge uzyskac kodu do uwierzytelnienia dwuetapowego. Nr tel nie istnieje juz. Udalo mi sie zresetowac haslo, ale dalej na ekranie wprowadza...
Próbuję napisać wiadomość do koleżanki na messengerze. Pisze coś, próbuję wysłać a tu wiadomość "numer twojego konta został potwierdzony przez inne ko...
Dzień dobry, jak mogę odzyskać konto na facebooku które zostało zablokowane
Witam, szukam pomocy bo nie moge do zrobionych zdjęć dodać lokalizacji jesli chce udostępnić na moją relacje, mianowicie wybieram zdjecie, wybieram...
Dzień dobry, od wczoraj nie mogę wejść na wiadomości na instagramie, jak na nie wchodze to mnie wywala na ekran główny
Witam. Na swoim profilu na Facebooku mam dodanych 10 grup, które są publiczne, ale moi znajomi oraz inni użytkownicy tych grup nie widzą. Dlaczego?...
Dzień dobry, Mam problem z otworzeniem filmu na snapchacie wszystkie inne snapy otwierają się normalnie, ale kiedy proboje otworzyć akurat tego p...
od 2018 roku miałam konto messenger bez facebooka przed swietami kolezanki namówiły mnie na założenie facebooka i razem z facebookiem zalozylo mi s...
Dzień dobry, Jak mogę odzyskać stare konto na Messenger jeśli założyłam drugie na ten sam nr telefonu A stare gdzieś zniknęło
Szukam ciekawych stron na temat zdrowego odżywiania, odchudzania oraz kulinariów. Jakie są Wasze ulubione? Co Was inspiruje? Ja ze swojej strony po...
Dzień dobry, Jak przywrócić usuniętą historię wyszukiwania na instagramie?
Dzień dobry! Mam problem, albowiem miałam dwa konta na Messenger. Jedno ze tak powiem "nieoficjalne" a drugie moje. Gdy raz przeszłam na to "nieoficja...
Dzień dobry, Czy do wyróżnionych relacji na insta można dodać zdjęcia z galerii telefonu?
Dzień dobry chce A by mesenger mnie odblokował ponieważ. Zablokowalem mnie za to że wszedłem do mesengera.A drugi raz za to że chciałem Aby wysłali mi...
Zmieniłam telefon i numer tel lecz zapomniałam loginu do FB jak odzyskać konto GB z innego numeru
Cześć, Co oznacza rejestracja zablkowana na instagramie i jak temu zapobiec?
Od kilku dni nie działa mi opcja lokalizacji na FB i Instagramie, mimo włączonych opcji lokalizacji w telefonie i ustawieniach aplikacji. Nie działa w...
Dzień dobry, Pomóżcie. W polaczeniach video na instagramie nie mogę włączyć kamery., przez co rozmowca mnie nie widzi. Ikona kamery jest przekreślona...
Miałem założone tylko konto na messengerze za pomocą numeru telefonu, jednak po założeniu konta na facebooku na ten sam numer telefonu straciłem wszys...
Witam. Strona https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedzy/nie-pamietam-hasla-jak-odzyskac-dostep-do-konta-2/#gdy-powyzsze-metody-nie-dzialaja-zlecenie-wy...
Czy jeżeli obejrzę tzw „mój dzień” na fb u osoby która nie jest moim znajomym to czy u tej osoby wyświetli się ze ja to widziałam?
Cześć, Czy można usunąć wiadomość, którą ktoś wysłał mi w Instagram Direct?
Zablokowane mi konto firmowe ( powiązane z fb) za rzekome złamanie regulaminu, co nie jest prawdą! Nie mogę się od tego odwołać, nie wiem gdzie pisać,...
Dzień dobry, od momentu zmiany telefonu z systemu ios na android nie posiadam opcji "dodaj do relacji" pod postami, jestem na tym urządzeniu zalogowan...
Witam serdecznie, Chciałbym zapytać czy może ktoś byłby w stanie rozwikłać problem,z jakim się spotkałem, przy konfiguracji transmisji "na żywo" w...
Witam ???? Po prawidłowym dodaniu lokalizacji do relacji nie jest ona wyświetlana w relacjach danej lokalizacji. Sprawdzane również na innych k...
Nie mogę się zalogować na swoje konto Messenger. Za pierwszym razem, jak chciałam zalogować się na innym urządzeniu, wydawało mi się, że podaje prawid...