Dzień dobry, Czy jak usunę kogoś z messengera to czy ta osoba będzie w dalszym ciągu widziała moja aktywność?
Dzień dobry, Parę dni temu zablokowalam osobę na FB zgłosiłam profil. Później jednak odblokowalam tą osobę ale teraz już nie mam możliwości dodać je...
Hej, od paru dni nie mogę się zalogować ani do facebooka, ani do messengera. Wyskakuje komunikat ,,Konto z ograniczeniami Nie możesz zalogować się d...
Dzień dobry, Hej nie pamiętam hasła. Na Facebooku a kod mi nie chce przyjść na telefon
Ktoś włamał się na moje konto na FB, zmienił na nim hasło oraz adres e-mail. Problem polega na tym, że na pocztę też straciłam dostęp, który w końcu u...
Dzień dobry, jak odzyskać konto na instagramie gdy nie znam emaila jakie podawałam, ani emaila zastępczego nie znam, nie znam również hasła i miałam ...
Witam Nie wiem co się stało, ale Facebook wylogował mnie z mojego konta wszędzie, oraz zostało włączone uwietrzylnianie dwuskładnikowe. SMS'y od FB...
W sobotę 30 stycznia haker włamał się na moje konto fb i je przejął, zmienił mi hasło i email do konta fb. Próbuję odzyskać konto, przesłałam zdjęcie ...
Dzień dobry, Mam nadzieję, że w końcu ktoś mi pomoże. Kilka dni temu ktoś włamał się na mojego maila i konto na FB. Konto mailowe zostało całko...
Dzień dobry, W jaki sposób mogę odzyskać dostęp do konta na Facebooku? Proszę o pomoc.
Dzien dobry. Aplikacja nienaleznie pobrala mi kwotę 152zl za reklamę z której nie korzystałam. Jak odzyskać te środki? Prosze o szybką odpowiedź. T...
Witam. Mam problem. Nie mogę odzyskać hasła FB, ponieważ kody logowania przychodzą mi na stary nr telefonu. Nie pamiętam również hasła do poczty w...
Dzień dobry, potrzebuję pomocy bo wczoraj zepsul mi się wyświetlacz w telefonie i nie mogę na innym wejść na Facebook ani na messenger mam włączane ...
Witam, zablokowali mi konto reklamowe na fb. NIby nie stosowanie sie do standardow, co jest nieprawda. Pisalam, jakis robot odpowiadal. Ustawilam r...
Dzień dobry, Nie mogę wysyłać wiadomości na ig
Dzień dobry Wczoraj zarejestrowałem się na Facebooka z tymi samymi danymi co na messengera rok temu i konto po prostu zniknęło. Czy da się jakoś j...
Dzień dobry, utworzyłem firmowe konto instagramowe i rozpocząłem udostępnianie wykonanych przez siebie projektów. Chciałem wrzucić wszystkie pr...
Witam, zalałem telefon i mam teraz nowy, chciałem się zalogowac na faceboka (mam uwierzytelnianie dwuskładnikowe) i nie przychodzi Mi na telefon zaden...
Mam problem ze snapem, ciagle mi blokują konto i jest napisane ze jest permanentnie zablokowane a po jakoś 20h odblokowują mi je na minutę i znowu blo...
Floryday to złodzieje i oszuści. Okradli mnie na ponad 2 000 zł. Dwa miesiące temu zamówiłam ciuchy na lato. Do tej pory nie wysłali. Nawet jeszcze ni...
Hej, Od dziś (bo wczoraj nie było problemu) mam taki.kłopot....a mianowicie nie mogę dodać zdjęć z galerii telefonu do relacji na insta.Klikam na d...
Facebook zablokował mi dostęp do logowania się nie mogę wejść pojawia się komunikat że profil został zablokowany. Ale sprawdzając z czyjegoś profilu t...
Witam, posiadałem dwa konta na snapie i w pewnym momencie ich uzytkowania oba konta zostały zablokowane, kiedy utworzylem nowe konto ono tez zostalo z...
Kiedy moje story wyświetli Mniej niż 100 osób, to osoby, które nie są w znajomych i tak nie są pokazywane. Są podane dwie nazwy i np. +5. Co mam z tym...
Mam problem z uwierzytelnianiem dwuskładnikowym. Po włamaniu na konto ustawiłem logowanie dwuetapowe ale nie zapisałem kodów a do konta nie został pod...
zniknęła mi możliwość włączenia/wyłączenia dymków czatu w ustawieniach messengera, dotyczy jednego konta, bo na innym na tym samym urządzeniu są, a do...
Dzień dobry, jak mam wejść na swoje konto jeżeli wpisuje złe hasło i nie widzi mojego maila?
Witam Od wczoraj na swoim iphonie 11pro w aplikacji instagram nie mam opcji dodawania kilku zdjec.Moge wrzucic tylko jedno.Czy cos wiadomo w tym tema...
Hej, mam taki problem: zmieniłam telefon i jakiś czas temu usunęłam konto e-mail na które miałam założony FB. I teraz tak: na nowym telefonie nie moge...
Witam, na wszelkie sposoby próbuje odzyskać skradzione konto. Jest problem, ponieważ zmieniony został też mail. Jestem gotowa przesłać skan dowodu ale...
Dzień dobry, A ja nie dostałam kodu do zweryfikowania konta na instagramie co robić ?
Dzień dobry, Może ktoś wie dlaczego nie mam filtrów z buźkami w aparacie? Poprzednio miałam samsung a10 były,potem zniknęły,usuwałam messenger,wg...
Witam, moje konto zostało wczoraj zablokowane tymczasowo z powodu spamu. Sytuacja wygląda tak, że minęły ponad 24h a moje konto nadal jest zablokowane...
Witam, prosze bardzo o pomoc w odblokowaniu konta na Facebook. Ktoś się włamał na moje konto i zrobił jakieś reklamy, co widziałem na mailu. Facebook ...
Zapomniałam hasła na swojego fb i miałam ustawione dwuetapowe uwierzytelnienie. Wpisałam kilkanaście razy źle hasło, próbowałam odzyskać przez zaufa...
Witam, Mam problem z aplikacją mesenger. Mianowicie dostałam powiadomienie o nowej wiadomości, wiec w nie kliknęłam chcąc na nie odpowiedzieć. Niest...
Dzień dobry, Mam problem z messengerem, mianowicie gdy wyszukuje u jednej osoby w wyszukiwaniu konwersacji jakies słowa które chce wyszukać i klikam ...
Witam Problem polega na tym że dodałem koleżankę do spamu na messenger i później chciałem ją usunąć z tego spamu lecz zrobiłem to źle i usunęły się ...
Witam, mam problem ze snap gdy na niego wchodzę od razu dostaję tymczasowego bana.Nie wiem za co, resetowałem telefon i nie pomogło. Nie mam żadnyc...
Dzień dobry,
Dzień dobry,
Witam wszystkich! Dzisiaj napotkałem się z problemem takim, że nie widzę żadnych komentarzy, nie mogę nigdzie nic napisać... Ma ktoś jakieś pomysły co...
Cześć! Od pewnego czasu borykam się z problemem którego nikt nie jest w stanie rozwiązać. Prowadzę fanpage na Facebooku którego jestem administrato...
Dzień dobry, robiłam reset do ustawień fabrycznych i skasowalam Facebooka a nie pamiętam danych
Dzień dobry,
Dzień dobry, proszę o pomoc miałem konto na messengerze bez facebooka założone na numer telefonu oraz niedawno założyłem konto na facebook na ten sam ...
Dzień dobry, Ktoś mi się włamał na konto i zmienił numer telefonu email i hasło po odzyskaniu hasła i e-maila nie mogę się zalogować w żaden spos...
Hej mam problem, nie wyświetlają się relacje z instagrama na stronie na fb. Konta są połączone i kiedy naciskam na instagramie aby udostępnił relacje ...
elo
Witam, nie mam opcji filtrów w messenger, na fb działają. W messenger aktualizacja. Dalej brak. Zatwierdzone wszystkie prośby o dostęp aparatu.