Social media Forum

Zadaj pytanie
Szukaj
Zamknij
Rezultaty 151 - 200 na łącznie około 726
  • Usuniecie kogoś z messengera. Zamknięty

Dzień dobry, Czy jak usunę kogoś z messengera to czy ta osoba będzie w dalszym ciągu widziała moja aktywność?

Edyta123 | Ostatnia odpowiedź: Edyta123 4 sie 2021
    2 odpowiedzi
  • Fb Zamknięty

Dzień dobry, Parę dni temu zablokowalam osobę na FB zgłosiłam profil. Później jednak odblokowalam tą osobę ale teraz już nie mam możliwości dodać je...

Ania5555 | Ostatnia odpowiedź: Ania5555 4 sie 2021
    2 odpowiedzi
  • Messenger konto z ograniczeniami Zamknięty

Hej, od paru dni nie mogę się zalogować ani do facebooka, ani do messengera. Wyskakuje komunikat ,,Konto z ograniczeniami Nie możesz zalogować się d...

Amelia | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 4 sie 2021
    1 odpowiedź
  • Nie pamiętam hasla Zamknięty

Dzień dobry, Hej nie pamiętam hasła. Na Facebooku a kod mi nie chce przyjść na telefon

Justa | Ostatnia odpowiedź: Justa 1 sie 2021
    0 odpowiedzi
  • Włamanie na konto FB Zamknięty

Ktoś włamał się na moje konto na FB, zmienił na nim hasło oraz adres e-mail. Problem polega na tym, że na pocztę też straciłam dostęp, który w końcu u...

Kornelia | Ostatnia odpowiedź: Kornelia 31 lip 2021
    4 odpowiedzi
  • Nie znam hasła na ig Zamknięty

Dzień dobry, jak odzyskać konto na instagramie gdy nie znam emaila jakie podawałam, ani emaila zastępczego nie znam, nie znam również hasła i miałam ...

Gabi | Ostatnia odpowiedź: Gabi 30 lip 2021
    0 odpowiedzi
  • Kod logowania Facebook Zamknięty

Witam Nie wiem co się stało, ale Facebook wylogował mnie z mojego konta wszędzie, oraz zostało włączone uwietrzylnianie dwuskładnikowe. SMS'y od FB...

Ratelyy_ | Ostatnia odpowiedź: Ratelyy_ 29 lip 2021
    0 odpowiedzi
  • facebook robi mnie w konia a haker robi swoje Zamknięty

W sobotę 30 stycznia haker włamał się na moje konto fb i je przejął, zmienił mi hasło i email do konta fb. Próbuję odzyskać konto, przesłałam zdjęcie ...

kssadgasghf | Ostatnia odpowiedź: Mann123 28 lip 2021
    2 odpowiedzi
  • Odzyskanie konta facebook Zamknięty

Dzień dobry, Mam nadzieję, że w końcu ktoś mi pomoże. Kilka dni temu ktoś włamał się na mojego maila i konto na FB. Konto mailowe zostało całko...

karolina | Ostatnia odpowiedź: karolina 28 lip 2021
    0 odpowiedzi
  • Jak mogę odzyskać stare konto Facebooka Rozwiązany/Zamknięty

Dzień dobry, W jaki sposób mogę odzyskać dostęp do konta na Facebooku? Proszę o pomoc.

JURASINSKI | Ostatnia odpowiedź: Agniesxka 27 lip 2021
    13 odpowiedzi
  • Nienaleznie pobrana oplata za reklame Zamknięty

Dzien dobry. Aplikacja nienaleznie pobrala mi kwotę 152zl za reklamę z której nie korzystałam. Jak odzyskać te środki? Prosze o szybką odpowiedź. T...

Dagmara | Ostatnia odpowiedź: Dagmara 14 lip 2021
    0 odpowiedzi
  • Ratunku. Zamknięty

Witam. Mam problem. Nie mogę odzyskać hasła FB, ponieważ kody logowania przychodzą mi na stary nr telefonu. Nie pamiętam również hasła do poczty w...

Alka | Ostatnia odpowiedź: Alka 11 lip 2021
    2 odpowiedzi
  • Pomocy Zamknięty

Dzień dobry, potrzebuję pomocy bo wczoraj zepsul mi się wyświetlacz w telefonie i nie mogę na innym wejść na Facebook ani na messenger mam włączane ...

xxxgoxi | Ostatnia odpowiedź: xxxgoxi 3 lip 2021
    2 odpowiedzi
  • zablokowane konto reklamowe fb Zamknięty

Witam, zablokowali mi konto reklamowe na fb. NIby nie stosowanie sie do standardow, co jest nieprawda. Pisalam, jakis robot odpowiadal. Ustawilam r...

Manna82 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 2 lip 2021
    3 odpowiedzi
  • Pytanie Zamknięty

Dzień dobry, Nie mogę wysyłać wiadomości na ig

Wix111 | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 1 lip 2021
    1 odpowiedź
  • Stare konto na messengerze Zamknięty

Dzień dobry Wczoraj zarejestrowałem się na Facebooka z tymi samymi danymi co na messengera rok temu i konto po prostu zniknęło. Czy da się jakoś j...

kuba | Ostatnia odpowiedź: kuba 26 cze 2021
    0 odpowiedzi
  • Instagram - nie mogę udostępnić postu Zamknięty

Dzień dobry, utworzyłem firmowe konto instagramowe i rozpocząłem udostępnianie wykonanych przez siebie projektów. Chciałem wrzucić wszystkie pr...

anonim | Ostatnia odpowiedź: Gosia 25 cze 2021
    5 odpowiedzi
  • Smsy od Facebooka Zamknięty

Witam, zalałem telefon i mam teraz nowy, chciałem się zalogowac na faceboka (mam uwierzytelnianie dwuskładnikowe) i nie przychodzi Mi na telefon zaden...

esuowaty | Ostatnia odpowiedź: esuowaty 25 cze 2021
    0 odpowiedzi
  • Snap Zamknięty

Mam problem ze snapem, ciagle mi blokują konto i jest napisane ze jest permanentnie zablokowane a po jakoś 20h odblokowują mi je na minutę i znowu blo...

Filip | Ostatnia odpowiedź: Filip 23 cze 2021
    0 odpowiedzi
  • Floryday to wstrętni oszuści i złodzieje Zamknięty

Floryday to złodzieje i oszuści. Okradli mnie na ponad 2 000 zł. Dwa miesiące temu zamówiłam ciuchy na lato. Do tej pory nie wysłali. Nawet jeszcze ni...

Gosia | Ostatnia odpowiedź: Gosia 21 cze 2021
    0 odpowiedzi
  • Relacje na Insta Zamknięty

Hej, Od dziś (bo wczoraj nie było problemu) mam taki.kłopot....a mianowicie nie mogę dodać zdjęć z galerii telefonu do relacji na insta.Klikam na d...

Pani_Pydyn | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 10 cze 2021
    1 odpowiedź
  • Zablokowany dostęp do fb ale profil istnieje i moje zdjęcie Zamknięty

Facebook zablokował mi dostęp do logowania się nie mogę wejść pojawia się komunikat że profil został zablokowany. Ale sprawdzając z czyjegoś profilu t...

Maaarrciin | Ostatnia odpowiedź: Maaarrciin 5 cze 2021
    0 odpowiedzi
  • Zablokowanie kont na snapie Zamknięty

Witam, posiadałem dwa konta na snapie i w pewnym momencie ich uzytkowania oba konta zostały zablokowane, kiedy utworzylem nowe konto ono tez zostalo z...

Kamilek | Ostatnia odpowiedź: Kamilek 3 cze 2021
    0 odpowiedzi
  • Stories snapchat Zamknięty

Kiedy moje story wyświetli Mniej niż 100 osób, to osoby, które nie są w znajomych i tak nie są pokazywane. Są podane dwie nazwy i np. +5. Co mam z tym...

Mad.anett | Ostatnia odpowiedź: Mad.anett 28 maj 2021
    0 odpowiedzi
  • Problem z facebook Zamknięty

Mam problem z uwierzytelnianiem dwuskładnikowym. Po włamaniu na konto ustawiłem logowanie dwuetapowe ale nie zapisałem kodów a do konta nie został pod...

Grzegorz | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 28 maj 2021
    1 odpowiedź
  • Messenger - brak opcji dymki czatu Zamknięty

zniknęła mi możliwość włączenia/wyłączenia dymków czatu w ustawieniach messengera, dotyczy jednego konta, bo na innym na tym samym urządzeniu są, a do...

Weronika | Ostatnia odpowiedź: Wiktoria1808 27 maj 2021
    13 odpowiedzi
  • brak dostępu Zamknięty

Dzień dobry, jak mam wejść na swoje konto jeżeli wpisuje złe hasło i nie widzi mojego maila?

arek | Ostatnia odpowiedź: arek 27 maj 2021
    0 odpowiedzi
  • Instagram wiele zdjec Zamknięty

Witam Od wczoraj na swoim iphonie 11pro w aplikacji instagram nie mam opcji dodawania kilku zdjec.Moge wrzucic tylko jedno.Czy cos wiadomo w tym tema...

Darek | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 24 maj 2021
    1 odpowiedź
  • Nie pamiętam hasła FB Zamknięty

Hej, mam taki problem: zmieniłam telefon i jakiś czas temu usunęłam konto e-mail na które miałam założony FB. I teraz tak: na nowym telefonie nie moge...

amelia | Ostatnia odpowiedź: amelia 23 maj 2021
    0 odpowiedzi
  • Odzyskanie zhakowanego konta- dowód osobisty Zamknięty

Witam, na wszelkie sposoby próbuje odzyskać skradzione konto. Jest problem, ponieważ zmieniony został też mail. Jestem gotowa przesłać skan dowodu ale...

Ava19S | Ostatnia odpowiedź: Ava19S 19 maj 2021
    0 odpowiedzi
  • włamanie na konto Zamknięty

Dzień dobry, A ja nie dostałam kodu do zweryfikowania konta na instagramie co robić ?

marlena11 | Ostatnia odpowiedź: marlena11 11 maj 2021
    0 odpowiedzi
  • Nie ma Filtrów w aparacie Messenger Zamknięty

Dzień dobry, Może ktoś wie dlaczego nie mam filtrów z buźkami w aparacie? Poprzednio miałam samsung a10 były,potem zniknęły,usuwałam messenger,wg...

Mira | Ostatnia odpowiedź: Mira 7 maj 2021
    0 odpowiedzi
  • Problem z blokadą na snapchacie Zamknięty

Witam, moje konto zostało wczoraj zablokowane tymczasowo z powodu spamu. Sytuacja wygląda tak, że minęły ponad 24h a moje konto nadal jest zablokowane...

Karoo78 | Ostatnia odpowiedź: Karoo78 7 maj 2021
    0 odpowiedzi
  • Problem z odzyskaniem konta na Facebooku zablokowanym ze wzgledu na zhackowanie Zamknięty

Witam, prosze bardzo o pomoc w odblokowaniu konta na Facebook. Ktoś się włamał na moje konto i zrobił jakieś reklamy, co widziałem na mailu. Facebook ...

DemiurgeApzu | Ostatnia odpowiedź: DemiurgeApzu 26 kwi 2021
    0 odpowiedzi
  • Konto tymczasowo niedostępne - Facebook Zamknięty

Zapomniałam hasła na swojego fb i miałam ustawione dwuetapowe uwierzytelnienie. Wpisałam kilkanaście razy źle hasło, próbowałam odzyskać przez zaufa...

Desajre | Ostatnia odpowiedź: Ela 22 kwi 2021
    2 odpowiedzi
  • Problem z mesengerem. Zamknięty

Witam, Mam problem z aplikacją mesenger. Mianowicie dostałam powiadomienie o nowej wiadomości, wiec w nie kliknęłam chcąc na nie odpowiedzieć. Niest...

Natalia.1222 | Ostatnia odpowiedź: Natalia.1222 18 kwi 2021
    0 odpowiedzi
  • Messenger problem z szukaniem w konwersacji Zamknięty

Dzień dobry, Mam problem z messengerem, mianowicie gdy wyszukuje u jednej osoby w wyszukiwaniu konwersacji jakies słowa które chce wyszukać i klikam ...

Gacek | Ostatnia odpowiedź: Gacek 16 kwi 2021
    0 odpowiedzi
  • Usunięte wiadmości Zamknięty

Witam Problem polega na tym że dodałem koleżankę do spamu na messenger i później chciałem ją usunąć z tego spamu lecz zrobiłem to źle i usunęły się ...

kupa1234 | Ostatnia odpowiedź: kupa1234 12 kwi 2021
    0 odpowiedzi
  • Problem z Snapem Zamknięty

Witam, mam problem ze snap gdy na niego wchodzę od razu dostaję tymczasowego bana.Nie wiem za co, resetowałem telefon i nie pomogło. Nie mam żadnyc...

Ernest_9819 | Ostatnia odpowiedź: Ernest_9819 11 kwi 2021
    0 odpowiedzi
  • Jak moge odzyskać kod na facebook Zamknięty

Dzień dobry,

Agnieszka | Ostatnia odpowiedź: Agnieszka 9 kwi 2021
    0 odpowiedzi
  • Jak odzyskać stare konto Zamknięty

Dzień dobry,

Mondeo20011@... | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 9 kwi 2021
    1 odpowiedź
  • nie widzę żadnych komentarzy na Youtube :c Zamknięty

Witam wszystkich! Dzisiaj napotkałem się z problemem takim, że nie widzę żadnych komentarzy, nie mogę nigdzie nic napisać... Ma ktoś jakieś pomysły co...

WilczySen | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 9 kwi 2021
    1 odpowiedź
  • Połączone konta firmowe Instagram - Facebook Zamknięty

Cześć! Od pewnego czasu borykam się z problemem którego nikt nie jest w stanie rozwiązać. Prowadzę fanpage na Facebooku którego jestem administrato...

Krzysiek | Ostatnia odpowiedź: Krzysiek 5 kwi 2021
    0 odpowiedzi
  • Dzień dobry robiłam reset telefonu (do ustawień dfav Zamknięty

Dzień dobry, robiłam reset do ustawień fabrycznych i skasowalam Facebooka a nie pamiętam danych

awisniewska3... | Ostatnia odpowiedź: awisniewska301@wp.pl 31 mar 2021
    0 odpowiedzi
  • proszę o odzyskanie starego konta do facebooku Zamknięty

Dzień dobry,

Danuta.wlazl... | Ostatnia odpowiedź: Danuta.wlazlinsk 24 mar 2021
    0 odpowiedzi
  • Messenger odzyskanie Zamknięty

Dzień dobry, proszę o pomoc miałem konto na messengerze bez facebooka założone na numer telefonu oraz niedawno założyłem konto na facebook na ten sam ...

Pingwin000 | Ostatnia odpowiedź: Pingwin000 24 mar 2021
    2 odpowiedzi
  • Problem z Zalogowaniem na Facebooka Zamknięty

Dzień dobry, Ktoś mi się włamał na konto i zmienił numer telefonu email i hasło po odzyskaniu hasła i e-maila nie mogę się zalogować w żaden spos...

Scriip | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 24 mar 2021
    1 odpowiedź
  • Relacje z instagrama na Facebooku Zamknięty

Hej mam problem, nie wyświetlają się relacje z instagrama na stronie na fb. Konta są połączone i kiedy naciskam na instagramie aby udostępnił relacje ...

Kuak | Ostatnia odpowiedź: Макс Вега 24 mar 2021
    1 odpowiedź
  • cześć Zamknięty

elo

Piranha111 | Ostatnia odpowiedź: Piranha111 21 mar 2021
    0 odpowiedzi
  • Brak filtra w messenger Zamknięty

Witam, nie mam opcji filtrów w messenger, na fb działają. W messenger aktualizacja. Dalej brak. Zatwierdzone wszystkie prośby o dostęp aparatu.

Mira | Ostatnia odpowiedź: Mira 19 mar 2021
    0 odpowiedzi
Dołącz do nas!