Dezaktywacja konta na portalu Messenger

Zamknięty
Paulina.2002 - 10 paź 2021 o 13:53
Макс Вега Posty 1674 Data rejestracji wtorek 6 czerwiec 2017 Status Administrator Ostatnio zalogowany 23 maj 2023 - 11 paź 2021 o 18:06
Witam, jeśli usunę konto Facebook po to aby usunąć również konto messenger. Po kilku dniach odpoczynku będzie możliwe abym wszystko odzyskała na przykład zdjęcia, dane, wiadomości? Czy usunięcie facebooka jest nie odwracalną zmianą? Ponieważ nie moge usunąć tylko Messengera.

Dziękuję i pozdrawiam, Paulina

1 odpowiedzi

Макс Вега Posty 1674 Data rejestracji wtorek 6 czerwiec 2017 Status Administrator Ostatnio zalogowany 23 maj 2023 689
11 paź 2021 o 18:06
Cześć! Jeśli usunąłeś swoje konto na Facebooku, możesz je odzyskać w ciągu 30 dni od usunięcia konta.

Otwórz Facebooka na komputerze lub w przeglądarce w telefonie. Wprowadź swoje dane logowania do Facebooka.

Wejdź w przycisk Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do swojego konta na Facebooku - dostaniesz dwie opcje do wyboru: Potwierdź usunięcie lub Anuluj usunięcie, kliknij opcję Anuluj usunięcie.

Jeśli właśnie dezaktywowałeś swoje konto na Facebooku (nie usunęłaś go), możesz ponownie aktywować dezaktywowane konto na Facebooku nawet po 30 dniach od daty dezaktywacji.
0
Dołącz do nas!