Usuniecie kogoś z messengera.

Zasygnalizuj
-
 Edyta123 -
Dzień dobry,

Czy jak usunę kogoś z messengera to czy ta osoba będzie w dalszym ciągu widziała moja aktywność?

Konfiguracja: Android / Chrome 91.0.4472.120

1 odpowiedź

Posty
1272
Data rejestracji
wtorek 6 czerwiec 2017
Status
Administrator
Ostatnio zalogowany
piątek 17 wrzesień 2021
627
Cześć! Gdy zablokujesz kogoś na Messengerze, zablokowana osoba nie będzie mogła zobaczyć Twojego aktualnego lub ostatniego aktywnego statusu na Messengerze. Także nie będzie mogła zobaczyć twoich historii na Facebooku i Messengerze.
Osoba ta nie posiada Facebooka używa tylko messengera. Wiec czy usune kontakt( usune a nie zablokuje) to czy ta osoba przy próbie kontaktu ze mną będzie musiała ponownie wysłać mi zaproszenie na mesendzerze?