Proszę o przywrócenie mojego poprzedniego konta na Facebooku.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 25 cze 2018 o 10:51
Jesteśmy forum z poradami, nie mamy żadnych powiązań z Facebookiem i nie możemy przywrócić Twojego konta. Jeśli chcesz odzyskać konto, przeczytaj porady dotyczące odzyskiwania konta albo podaj nam więcej informacji, a podpowiemy co robić. Inna jest procedura w przypadku zawieszenia konta przez użytkownika, skasowania konta (wtedy nie da się go odzyskać), a inna, gdy konto zablokował Facebook.
Chcąc wejść na Facebooka utworzyłam nowe konto i nie mogę zalogować się na stare konto, meil i nr tel nieprawidłowe :(niewiem jak je odzyskać, pomocy :(
Witaj Ewa, nie możemy przywrócić twojego konta, ponieważ nie jesteśmy Facebookiem, tylko zewnętrznym forum o nowych technologiach. Co się stało, że straciłaś dostęp do FB?
Nie mam pojęcia, przed godziną utraciłam swoje pierwsze konto na fb a międzyczasie próbowałam się zalogować i tak wyszło że mam nowe konto. Pragnę powrócić do mojego starego konta bo tam mam moje gry zdjęcia znajomych itd.
25 cze 2018 o 10:51
28 lip 2020 o 22:38
27 lip 2021 o 19:13