Przy danym poście klikam Udostępnij -> Udostępnij w Direct -> pojawia się lista osób, do których mogę wysłać link, ale na górze nie pojawia się ikona z opcją dodaj do relacji. Mogę tylko wysłać danego posta do konkretnych osób w formie linka.
- reinstalowałam apkę
- uruchamiałam na kilku telefonach (w tym na telefonie po twardym resecie) i z wolną pamięcią
- uruchamiałam na kompie
- założyłam nowe konto, żeby sprawdzić czy problem będzie ten sam - był ten sam niestety
Czy ktoś ma jakiś pomysł
Zobacz również:
Dlaczego nie można udostępnić mojego posta na fb
Dlaczego nie można udostępnić posta na fb - Najlepszą odpowiedź
Nie mogę udostępnić relacji z instagrama na facebooku - Najlepszą odpowiedź
Макс Вега
Posty1674Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023686 30 sie 2021 o 18:19
Witam! W ustawieniach prywatności relacji jest funkcja „Zezwalaj na udostępnianie w relacjach”, która po wyłączeniu uniemożliwia dodawanie postów do historii. Całkiem możliwe, że wyłączyłeś tę funkcję na swoim koncie...
Innym powodem może być błąd techniczny w aplikacji. Można to naprawić przez wyczyszczenie danych z pamięci podręcznej. Jeśli korzystasz z Androida:
- Otwórz aplikację Ustawienia na telefonie z Androidem.
- Przejdź do aplikacji i znajdź Instagram.
- Na stronie Informacje o aplikacji kliknij przycisk Force Stop. Spowoduje to zatrzymanie działania aplikacji w tle.
- Następnie przejdź do Storage i kliknij przycisk Clear Cache. Jeśli chcesz wyczyścić pełne dane, dotknij przycisku Clear Data. Spowoduje to usunięcie wszystkiego z aplikacji Instagram, w tym danych logowania. Następnym razem, gdy otworzysz go ponownie, musisz ponownie zalogować się na swoje konto. Po wymuszonym zatrzymaniu i wyczyszczeniu danych z pamięci podręcznej spróbuj ponownie dodać post do swojej historii.
Trzeba utworzyć relacje, zrobić np czarne zdjęcie, wejść w opcje naklejki i tam będzie „udostępnij ponownie” pojawiają się tam wszystkie ostatnio obejrzane, zapisane i polubione posty :)
7 lip 2021 o 22:30
21 lip 2021 o 18:04