alutkap
Posty1Data rejestracjipiątek 30 kwiecień 2021StatusUżytkownikOstatnio zalogowanypiątek 30 kwiecień 2021
-
30 kwi 2021 o 12:46
Макс Вега
Posty967Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023
-
11 maj 2022 o 16:13
Mam zapisane wyróżnione relacja sprzed 2 lat, nowych relacji nie da się dodać do wyróżnionych. Jest to ewidentny błąd na koncie bo już zmieniałam telefon i ponowna instalacja apki nic nie dała. Pisałam też do obsługi klienta insta ale zero odzewu. Może miał ktoś podobny problem i wie jak sobie z nim poradzić?
Zobacz również:
Wyróżnione relacje instagram nie działa
Brak relacji w archiwum instagram - Najlepszą odpowiedź
Ta relacja jest niedostępna instagram - Najlepszą odpowiedź
Cześć! Być może nie możesz dodać więcej historii do wyróżnionych, ponieważ nie masz włączonej opcji "Zapisz do pliku” (Save to file). Jeśli nie jest włączona, nie będziesz mogła korzystać z podświetleń na Instagramie.
Aby to sprawdzić, wykonaj następujące kroki:
Uruchom aplikację i przejdź do ekranu swojego profilu. Kliknij ikonę z trzema paskami u góry. Wybierz Ustawienia.
Przejdź do Prywatności, a następnie do Relacji. Tutaj znajdziesz tę opcję.
Również... Jeśli masz Androida, możesz również wyczyścić pamięć podręczną i dane. Może to pomoże.
Hej!
Generalnie polecam Ci odezwać się do firmy zajmującej się prowadzeniem social mediów. Tacy ludzie zawodowo zajmują się prowadzeniem instagrama a także innych mediów społecznościowych, dlatego myślę, że tam z pewnością otrzymasz pomoc !
Mogę podać link agencji social media, z której ja korzystam
https://socialangel.pl/
Myślę, że spokojnie pomogą