Dzień dobry,
podobnie, nie moge zalogowac sie do konta fb bo miałam uruchomione uwierzytelnianie ,po czym usunęłam app google authorised, i niestety w tym momencie kiedy fb zada kodów nie mam ich jak wpisac bo nawet jak instaluje na nowo app google to nie jest zsynchronizowana z tym kontem , nie moge dostac sie na fb zeby wygenerowc kod, na sms nic nie przychodzi -okropne ,ktos coś ?
Konfiguracja: Windows / Chrome 80.0.3987.149
Zobacz również:
Kod dostepu meo
Jak odzyskać konto na fb bez kodu - Najlepszą odpowiedź
Z Play i Orange,problem w tym że jak zgadzałam się na uwierzytelniania dwuskładnikowe to zainstalowałem google aut.... I to on zsynchronizował się z kontem na FB,potem przez przypy przy standardowym czyszczeniu tel z pierdół usunęłam app a teraz nagle FB prosi o kody z generatora żeby się zalogować a ja nie mając kodu nie mogę się zalogować.,jak ściągam coś z zewnątrz to oczywy nie mam jak tego zsynchronizować z FB nie będąc zalogowana.pisze od tyg.do FB żeby zmienili te kody na wysyłane na telefon ale z ich sty cisza
Tutaj masz opis działań ale te tyczą się gmail więc z facebookiem Ci nie pomogą wiecej informacji ciężko uzyskać.
Masz przy okazji aktywne przywracanie konta za pomocą wiadomości SMS z kodem czy nie?
Bo jeżeli nie to jedynie zostaje CI ten formularz i "spam" facebookowi w tej sprawie.
Agapac
Posty1Data rejestracjiponiedziałek 30 marzec 2020StatusUżytkownikOstatnio zalogowany31 marzec 2020 31 mar 2020 o 10:59
Tak myślałam a mam konto firmowe do którego ja nie mogę się dostać, spróbuję uruchomić reklamę przez koleżankę bo jest też administratorem, dziękuję za pomoc
Damian
>
Agapac
Posty1Data rejestracjiponiedziałek 30 marzec 2020StatusUżytkownikOstatnio zalogowany31 marzec 2020 31 mar 2020 o 11:23
Konto firmowe tzn? Wykupujecie np. jakieś reklamy na facebooku czy coś? Jeżeli tak to macie o wiele większą szansę na odblokowanie konta niż zwykły użytkownik.
30 mar 2020 o 23:44