Dzień dobry,
podobnie, nie moge zalogowac sie do konta fb bo miałam uruchomione uwierzytelnianie ,po czym usunęłam app google authorised, i niestety w tym momencie kiedy fb zada kodów nie mam ich jak wpisac bo nawet jak instaluje na nowo app google to nie jest zsynchronizowana z tym kontem , nie moge dostac sie na fb zeby wygenerowc kod, na sms nic nie przychodzi -okropne ,ktos coś ?
Konfiguracja: Windows / Chrome 80.0.3987.149
Zobacz również:
Generator kodów 6 cyfrowych
Generatora kodów - Meilleures réponses
Brak dostepu do generatora kodow - Meilleures réponses
Z Play i Orange,problem w tym że jak zgadzałam się na uwierzytelniania dwuskładnikowe to zainstalowałem google aut.... I to on zsynchronizował się z kontem na FB,potem przez przypy przy standardowym czyszczeniu tel z pierdół usunęłam app a teraz nagle FB prosi o kody z generatora żeby się zalogować a ja nie mając kodu nie mogę się zalogować.,jak ściągam coś z zewnątrz to oczywy nie mam jak tego zsynchronizować z FB nie będąc zalogowana.pisze od tyg.do FB żeby zmienili te kody na wysyłane na telefon ale z ich sty cisza
Tutaj masz opis działań ale te tyczą się gmail więc z facebookiem Ci nie pomogą wiecej informacji ciężko uzyskać.
Masz przy okazji aktywne przywracanie konta za pomocą wiadomości SMS z kodem czy nie?
Bo jeżeli nie to jedynie zostaje CI ten formularz i "spam" facebookowi w tej sprawie.
Tak myślałam a mam konto firmowe do którego ja nie mogę się dostać, spróbuję uruchomić reklamę przez koleżankę bo jest też administratorem, dziękuję za pomoc
Konto firmowe tzn? Wykupujecie np. jakieś reklamy na facebooku czy coś? Jeżeli tak to macie o wiele większą szansę na odblokowanie konta niż zwykły użytkownik.
30 mar 2020 o 23:44