Saba
-
Zmodyfikowany dnia 4 sty 2019 o 08:09
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021
-
4 sty 2019 o 19:13
Witam,
mam problem z pobraniem prywatnego filmiku z Facebook, do tej pory korzystałam za pośrednictwem getfvid.com.pl ale ostatnio mam z tym problem. Chodzi o to, że znajoma wrzuciła kilka filmików i pobiera mi się tylko ten pierwszy, pozostałych nie mogę pobrać, co może być przyczyną?
Trudno powiedzieć. To jakaś zewnętrzna strona internetowa, nie wiadomo na jakich zasadach działa i na jakich mechanizmach bazuje, nie wiadomo nic o jej bezpieczeństwie.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 4 sty 2019 o 09:24
Witaj Saba,
@Michvl, dzięki za Twoje wyjaśnienia.
Jeśli chcesz przesłać duży plik między znajomymi, można skorzystać z bezpiecznych rozwiązań, np. WeTransfer, Dysk Google, Dropbox i inne. Wymienione usługi są bezpłatne (dyski mają ograniczoną pojemność darmową, ale spokojnie wystarczy na umieszczenie plików wideo).
4 sty 2019 o 09:24
@Michvl, dzięki za Twoje wyjaśnienia.
Jeśli chcesz przesłać duży plik między znajomymi, można skorzystać z bezpiecznych rozwiązań, np. WeTransfer, Dysk Google, Dropbox i inne. Wymienione usługi są bezpłatne (dyski mają ograniczoną pojemność darmową, ale spokojnie wystarczy na umieszczenie plików wideo).
Więcej o przesyłaniu dużych plików przez internet.