leonie
-
17 paź 2018 o 17:38
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021
-
21 sty 2019 o 10:15
Witam. Od ponad dwóch tygodni na moich kontach na ig mam ten sam problem - nie mogę zaobserwować nowych kont. Początkowo sądziłam, że jest to powód blokady wynikającej z tego, że w krótkim czasie zaobserwowałam za wiele osób, ale nie ma to swego odzwierciedlenia w rzeczywistości - nie wybijam się ponad normę. Czy ktoś wie czym może być to spowodowane? Jak mówiłam, dotyczy do kilku różnych kont (prywatnego i biznesowego, które nie są ze sobą połączone). Nie jest na pewno problem telefonu, bo z pozycji przeglądajania na komputerze ta opcja również nie działa. Podejrzewam, że może być to wina połączenia internetowego, ale czy jest to w ogóle możliwe?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 21 sty 2019 o 10:15
Witaj leonie,
w takim przypadku należy przestać próbować obserwować nowe konta przez kilka - kilkanaście godzin. Widocznie zbyt wiele kont postanowiłeś/aś zaobserwować i zostało to uznane za zachowanie bota.