Czy można zmienić adres email przyporządkowany do konta na Instagramie? Jak to zrobić?
Hej, jak na Instagramie można dodać zdjęcie w tle do odpowiedzi na pytanie? Chodzi mi o to, żeby do odpowiedzi na pytanie innej osoby na Instagramie ...
Witam Ostatnio chciałem zalogować się na Instagram przez moje konta na FB, na komputerze po wybraniu opcji "zaloguj przez facebook" przekierowywało...
Cześć, Facebook zaproponował mi pobranie aplikacji Facebook Local. Do czego to służy i jak dokładnie działa?
Cześć, Widzę, że wszyscy publikują teraz odpowiedzi na pytania. Jak uruchomić funkcję zadawania pytań u siebie na profilu?
Cześć, Chodzi mi o dodanie piosenki do InstaStories - widzę, że w relacjach innych osób grają piosenki. Jak to zrobić, wiecie?
Hejka, wiecie może jak usunąć relację na Instagramie, bo mi się przypadkowo dodała dwa razy?
Dzień dobry, Mam problem, a mianowicie nie mam funkcji bliscy znajomi na Instagramie, nie mam pojęcia dlaczego. Nie jest to wina aktualizacji, bo d...
Witam, Zauważyłem aktywność na koncie znajomej pod jej nieobecność. Ona potwierdza, że na internet nie wchodziła a była dostępna na liście znajomyc...
Dzien dobry, mam pytanie odnosnie Vibera i pokazywanych przez niego statusów. Aplikacja pokazuje, że jestem on line praktycznie co chwile, a tak napra...
Cześć, Widziałem taką opcję w relacjach znajomych. Jak to działa? Jak dodać coś takiego?
Hej, Nie dostaję żadnych lajków do moich zdjęć, poza kilkoma polubieniami od znajomych. Dlaczego? Czyżbym dostała shadowbana? Jak to sprawdzić?
Hej. Wraz z drugim użytkownikiem wzajemnie zablokowaliśmy się na instagramie. Teraz nie możemy się odblokować. Po wejściu w “zablokowane konta” widz...
Jak mogę przesłać kod doładowania do osoby w innej sieci ja mam play a chce przesłać do orange. Kupiłam doładowanie. Z kodem 14 cyfrowym.
Jakiś czas temu założyłam sobie messengera bez Facebooka. Telefon pododawał mi kontakty z telefonu a ja je w jakiś sposób usunęłam. Teraz mam ten sam ...
Dzień dobry. W telefonie odłączyłam aplikację FB. Jak mogę ponownie ją zainstalować? Nie ma w sklepie.
ucieklo mi haslo konsultant nie odpowiada [wybierz ,0" i nastepuje rozlaczenie] co jest grane
Witam przez przypadek skasowałem historie przegladarki. Chciałbym ją odzyskać.. jest na to jakaś szansa?
Czy na prywatnym profilu FB (nie stronie fun page) można ustawić automatyczną odpowioedź ?
Dzien dobry bardzo proszę o pomoc, ponieważ mam ogromny problem z kontem firmowym na linkedin Otóż moja koleżanka z pracy stworzyła konto firmowe na...
Facebook jakiś czas temu zablokował mi dostęp do profilu ze względu na niepotwierdzenie swoich danych osobowych.co zrobić i w jaki sposób by odzyskać ...
Cześć, Wiecie, jak oznaczyć czyjś profil w relacji na INstagramie? Dziękuję.
Siema, za każdym razem jak ktoś wyślę mi jakiś filmik (przykładowo 5 sekundowy) to mam zacięty ekran. Film w tle się odpala, słychać audio ale nic p...
Witam. Pilnie potrzebuję przywrócić usunięte wiadomości od osoby wcześniej zablokowanej... W zarchwizowanych ich nie ma i pobranie danych z pamięci po...
Jak weszłam na instagrama miałam do wypełnienia pewną ankietę. Było tam pytanie czy jestem pełnoletnia czy nie i zaznaczyłam przypadkowo że nie jestem...
Dzień dobry. Czy jest jakiś sposób na odzyskanie konta FB przez właściciela ? Konto ma prawie 9 lat - szkoda zdjęć. Nie mam dostępu do maila gdyż był...
Witam , wyłączyłam tymczasowo konto na instagramie i z instrukcji dowiedziałam się ze aby je aktywować wystarczy się zalogować , z tym ze przy próbie ...
Niestety ta metoda nie działa.. czy można w inny sposób odblokować konto znajomego który również nas zablokował?
Dzień dobry, Mam problem, a mianowicie nie mam funkcji bliscy znajomi na Instagramie, nie mam pojęcia dlaczego. Nie jest to wina aktualizacji, bo d...
Przeczytałam na grupie instagramowej o nowej aplikacji Vero, która ma być rosnącą nową społecznościówką, gdzie odejdą wszyscy ci, którym Facebook i In...
Witam, mam problem z przednią kamerką na snapchacie. Kiedy chcę zrobić zdjęcie jest bardzo przybliżone przez co jest słabsza jakość. Nie wiem co zrobi...
Cześć, Ciągle, gdy przeglądam Instagrama, pojawiają mi się te proponowane profile, a okrutnie mnie to denerwuje. jak się tego pozbyć?
Czy istnieją tzw. zakazane hasztagi na Instagramie? Natrafiłam na listę takich znaczników: http://thesmartshot.com/en/news/the-official-full-list-of-h...
Wpisujcie, jakie są różnice przez was zauważone w działaniu tych dwóch aplikacji.
Wiem, że mniej waży, ale czy w związku z tym brakuje w nim jakichś ważnych funkcji? Jakie są Wasze wrażenia z korzystania?
Witajcie, Widziałem, że niektórzy to robią, ale u siebie nie widzę takiej opcji. Wiecie, jak to zrobić?
Cześć, Chcę edytować dodany już opis na Instagramie. Możecie mi powiedzieć, jak to zrobić?
Mam dobrze ustawione ustawienia o powiadomieniach ale mimo to nie przychodzą powiadomienia ze snapchatu a z facebooka tak. Dlaczego?
Hej! Pytanie jak w tytule, nagle przestały wyświetlać się propozycje podczas oglądania filmu. Komentarze są, panelu z prawej brak. Sprawdzane na star...
Wy też macie nową zakładkę w aplikacji Facebooka? Co to jest ten marketplace?
Dostaję kilkadziesiąt wiadomości na godzinę i już mi w głowie dzwoni od tych powiadomień. Wiecie, jak to wyłączyć?
Witam - jak odzyskac stare konto fb na ktorym mialem duzo zdjec / konto nie uzywane przez dlugi czas i nie pamietam LOGINU I HASLA / Na koncie znajo...