Witam,
Od dwóch miesięcy nie mogę zalogować się do swojego konta na facebooku. Konto nie jest zablokowane a przynajmniej nie ma takiej informacji. Przy próbie logowania pojawia się error i komunikat:
"Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can."
Dwukrotnie zmieniałem hasło i nic to nie daje. Nie wiem gdzie w ogóle można zgłosić ten problem. Byłem na jakiejś stronie z pomocą facebooka ale aby coś napisać trzeba było się zalogować czyli znowu error.
Jakieś porady?
Zobacz również:
Sorry, something went wrong. we're working on getting this fixed as soon as we can.
We are working on it and we'll get it fixed as soon as we can. - Najlepszą odpowiedź
Sorry, something went wrong. we're working on getting this fixed as soon as we can. go back - Najlepszą odpowiedź
Próba logowania na innej przeglądarce daje ten sam efekt czyli error.
Jeśli próbuje się logować z poziomu telefonu to również jest to niemożliwe, przy czym nie wyskakuje error a komunikat że zalogowanie nie jest możliwe i aby wszedł na komputerze na stronę facebook.com i postępował zgodnie z (jakimiś) instrukcjami.
Edit,
Logowałem się z poziomu przeglądarki do wersji mobilnej facebooka. Po ściągnięciu i zainstalowaniu aplikacji w telefonie tez nie mogę się zalogować - komentarz: "konto tymczasowo niedostępne"
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 10 lip 2018 o 08:44
Wygląda to zatem na problem po stronie Facebooka a nie przeglądarki. Czy próbowałaś/eś kontaktu ze wsparciem Fb?
Poproszę o podanie jakiegoś namiaru - maila bo nie mam zielonego pojęcia jak się skontaktować z tym "wsparciem" które chyba jest jedynie tworem wirtualnym nie tylko z tytułu egzystencji w sieci. Jak wspominałem wcześniej byłem na facebook/help ale aby cokolwiek tam napisać , trzeba się zalogować a wówczas już wiesz co się stanie.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 10 lip 2018 o 09:44
Hm, to jest rzeczywiście trudniejsze w przypadku niemożności zalogowania.
Na tej stronie Facebook wymienia, co robić, gdy nie można się zalogować. Zacznij od wejścia na tę stronę: facebook.com/login/identify
Znam te porady, na tej stronie też byłem. Ogólnie hasło zmieniałem 2 razy nie ma to żadnego pozytywnego wpływu. Czyli generalnie wychodzi na to, że problem jest nieznany i niemożliwy do zgłoszenia - zajebisty ten facebook.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 10 lip 2018 o 19:13
Usuń cache przeglądarek, gdzie logowałeś/aś się do Facebooka. Usuń aplikację z telefonu. Spróbuj zalogować się w jednym miejscu, najlepiej na komputerze ze zaktualizowaną przeglądarką.
Tak. Ten sam - także na komputerze w pracy. Czytałem, że istotnie ten komunikat pojawiał się wcześniej w przypadku awarii ale nie sądziłem że może ona trwać 2,5 miesiąca.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497
>
Austenit
20 sie 2018 o 10:00