Karooooo
-
29 kwi 2018 o 19:30
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021
-
23 lip 2018 o 13:44
Dzień dobry,
Mam problem, a mianowicie nie mam funkcji bliscy znajomi na Instagramie, nie mam pojęcia dlaczego. Nie jest to wina aktualizacji, bo dzisiaj miałam nową, bądź telefonu (znajomi którzy próbowali zalogować się na moim telefonie na swoje konto mieli tą funkcję). Wydaje mi się, że to może być wina samego konta na Instagramie, niestety nie mam pojęcia jak to naprawić. Odinstalowałam i zainstalowałam ponownie Instagrama, lecz nic to nie dało. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Zobacz również:
Bliscy znajomi na fb
Bliscy znajomi facebook - Najlepszą odpowiedź
Proponowani znajomi na instagramie - Najlepszą odpowiedź
W jakis sposób rozwiązałaś ten problem? Mam to samo i szukam pomocy, więc koniecznie daj znać proszę!
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 23 lip 2018 o 13:44
Nowe funkcje pojawiają się w różnym czasie u użytkowników. Należy pilnować aktualizowania aplikacji i oprogramowania smartfona, ale poza tym nic więcej zrobić nie można.
Niestety, wydaje mi się, że nie możesz zrobić zbyt wiele poza czekaniem. Instagram rozdziela nowe funkcje wedlug własnego uznania, na pewno nie ma to związku z modelem telefonu. Po prostu jedni mają jeszybciej, inni dużo później.
23 lip 2018 o 13:44