zniknęła mi możliwość włączenia/wyłączenia dymków czatu w ustawieniach messengera, dotyczy jednego konta, bo na innym na tym samym urządzeniu są, a dodatkowo po zalogowaniu się na inne urządzenie także ich nie ma. resetowanie, odinstalowanie i reset preferencji nie pomogły, mam najnowszą wersję aplikacji
Zobacz również:
Brak dymków czatu messenger
Dymki czatu messenger nie działają - Najlepszą odpowiedź
Samsung S21 - ustawienia - zaawansowane funkcje - na dole jest na niebiesko "plywajace powiadomienia". Wchodzimy, zaznaczamy "bąbelki"
W ustawieniach messengera pojawi sie dodatkowa opcja "dymki" - domyslnie "brak", zmieniamy na " wszystkie" lub "wybrane".
Hej, ja mam problem co do tych "wybranych". Jak kogoś do nich wybrać? Miałam tak wcześniej i coś się zrobiło i teraz mogę tylko albo "wszystkie" albo "brak", bo nikt nie jest wybrany. Dostaję już szału próbując to naprawić i nie mam pomysłu.
Hej również mam ten sam problem samsung Galaxy S 20 ultra. A po zalogowaniu się na inny telefon działa. Dodam również że kto inny zalogował się na messenger na moim telefonie i to samo brak opcji dymki czatu
Tez miałam ten problem (samsung galaxy s20) weszłam w ustawienia na telefonie -powiadomienia A następnie ustawienia zaawansowane. Potem naciskamy pływające powiadomienia i jest tam opcją bąbelki i ja zaznaczamy. Następnie ustawienia w messangerze naciskamy na dymki i tam już powinno być. Mam nadzieję, że pomogłam ????