Witam,
Dzięki Wam już wiem jak usunąć proponowane profile z insta i już zablokowałam tą możliwość, natomiast teraz wyświetlają mi się proponowane posty, których też nie chciałabym oglądać bo zaśmiecają mi walla.
Bardzo proszę doradźcie jak to zrobić ??? Okazuje się niestety, że trzeba to zrobić osobno :(
Zobacz również:
Proponowane osoby na instagramie co to znaczy
Jak usunąć proponowane osoby na instagramie - Najlepszą odpowiedź
Instagram propozycje dla ciebie jak wyłączyć - Najlepszą odpowiedź
A taki fajny był Instagram ,teraz to jakaś porazka nie można znaleźć nawet postów znajomych bo non stop pełno reklam i proponowanych postów ! Mówię wam ze przez te reklamy ludzie w końcu dostaną szału !
Макс Вега
Posty1674Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023686 27 paź 2020 o 16:55
Witam! Niestety, nie ma możliwości wyłączenia i wyłączenia proponowanych postów. Instagram uważa, że proponowane posty zwiększą zaangażowanie użytkowników... Jedyne, co możesz teraz zrobić, to powiedzieć Instagramowi, że nie interesuje Cię SZCZEGÓLNY proponowany post. Pomoże to w stworzeniu bardziej krytycznej opinii na temat proponowanych postów i przekonaniu Innstagram do usunięcia ich w przyszłości. Musisz wykonać następujące czynności:
Stuknij trzy kropki (...) Nad postem.
Kliknij Nie interesuje mnie.
12 gru 2020 o 11:21