Endomondo problem z publikacją treningów

Rozwiązany/Zamknięty
Edzia - Zmodyfikowany dnia 28 gru 2018 o 17:55
 Irek - 22 lip 2017 o 14:14
Dzień dobry,
Mam problem z aplikacją emnomondo. Od jakiegoś czasu nie publikuje moich treningów na osi czasu na FB. A wcześniej wszystko było ok.
Konta mam razem skonfigurowane. A jak klikam w endomondo na udostepnij trening na fb to pokazuje mi się komunikat trening został już udostępniony.

Usunięcie konta i rejestracja na nowo nic nie pomogły :-(

Proszę poradźcie coś.

Dodam tylko ze w zastępstwie korzystam z aplikacji runtastic i tam wszystko działa bez zarzutu.
Pozdrawiam

3 odpowiedzi

Karolina Świdrak Posty 3277 Data rejestracji poniedziałek 24 marzec 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 5 grudzień 2021 9 019
13 lip 2017 o 11:19
Być może Twój problem bierze się stąd, że Endomondo zmieniło ostatnio zasady udostępniania treningów w serwisach społecznościowych - teraz nie udostępnia się już mapki, tylko wyniki z Endomondo zapisane na wybranym zdjęciu. Aby poznać tą opcję wejdź w zapisany trening i skorzystaj z opcji Publikuj lub ikony udostępniania w prawym, górnym rogu. Potem wybierasz zdjęcie, wygląd i serwis, w którym chcesz to wszystko opublikować np. Instagram lub Facebook.

Sprawdź, może działa u Ciebie ta metoda.
Karolina Świdrak

redaktor & social media manager - CCM Polska

A czy jest mozliwosc powrotu do starej wersji udostępniania z mapka itd. A nie jakieś durne foto
Niestety też nie pomogło, ja już nie mam siły na to endomondo ;-(
Usunęłam je z aplikacji z facebooka i dodałam ponownie i też nie pomogło.
Czy to możliwe że mam gdzieś na facebooku jakąś blokadę czy coś?
Anna Dobrzyńska Posty 1974 Data rejestracji poniedziałek 1 luty 2016 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 19 grudzień 2021 13 497
4 lip 2017 o 14:22
Wejdź na Facebooka > Ustawienia > Aplikacje. Tam jest lista aplikacji, którym udostępniasz swoje dane. Powinno tam być Endomondo. Jak nie ma, trzeba ponownie zsynchronizować konta.
Karolina Świdrak Posty 3277 Data rejestracji poniedziałek 24 marzec 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 5 grudzień 2021 9 019
20 cze 2017 o 13:22
Możesz spróbowac zrobić to, co jest opisane tutaj:
https://pl.ccm.net/faq/8958-endomondo-usuniety-trening-z-facebooka

Albo usunąć Endomondo z Facebooka (z listy zsynchronizowanych aplikacji) a potem dodać jeszcze raz.