Dzień dobry,
Mam problem z aplikacją emnomondo. Od jakiegoś czasu nie publikuje moich treningów na osi czasu na FB. A wcześniej wszystko było ok.
Konta mam razem skonfigurowane. A jak klikam w endomondo na udostepnij trening na fb to pokazuje mi się komunikat trening został już udostępniony.
Usunięcie konta i rejestracja na nowo nic nie pomogły :-(
Proszę poradźcie coś.
Dodam tylko ze w zastępstwie korzystam z aplikacji runtastic i tam wszystko działa bez zarzutu.
Pozdrawiam
Być może Twój problem bierze się stąd, że Endomondo zmieniło ostatnio zasady udostępniania treningów w serwisach społecznościowych - teraz nie udostępnia się już mapki, tylko wyniki z Endomondo zapisane na wybranym zdjęciu. Aby poznać tą opcję wejdź w zapisany trening i skorzystaj z opcji Publikuj lub ikony udostępniania w prawym, górnym rogu. Potem wybierasz zdjęcie, wygląd i serwis, w którym chcesz to wszystko opublikować np. Instagram lub Facebook.
Niestety też nie pomogło, ja już nie mam siły na to endomondo ;-(
Usunęłam je z aplikacji z facebooka i dodałam ponownie i też nie pomogło.
Czy to możliwe że mam gdzieś na facebooku jakąś blokadę czy coś?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 4 lip 2017 o 14:22
Wejdź na Facebooka > Ustawienia > Aplikacje. Tam jest lista aplikacji, którym udostępniasz swoje dane. Powinno tam być Endomondo. Jak nie ma, trzeba ponownie zsynchronizować konta.
22 lip 2017 o 14:14