Zadaj pytanie
Cześć, Kiedyś połączyłem konto na Instagramie z Facebookiem a teraz nie wiem, jak to rozdzielić.
Hej mam problem, nie wyświetlają się relacje z instagrama na stronie na fb. Konta są połączone i kiedy naciskam na instagramie aby udostępnił relacje na fb pojawia się komunikat ze udostępniono ale na fb nic nie widać, żadnej relacji. Dodam ze fb i Instagram maja profile biznesowe
Udostępniam post na FB i chce żeby pojawił się na instagramie. Kiedyś było to do zaznaczenia na FB tak samo można było zamieścić w relacji. I obie ikonki jakiś czas temu mi zniknęły ???? czy ktoś wie jak to odzyskać ? A może ktoś wie jak zrobić na instagramie inny podpis pod kilkoma różnymi zdjęciami w jednym poście (reklama). Z góry dziękuje i pozdrawiam
Przy danym poście klikam Udostępnij -> Udostępnij w Direct -> pojawia się lista osób, do których mogę wysłać link, ale na górze nie pojawia się ikona z opcją dodaj do relacji. Mogę tylko wysłać danego posta do konkretnych osób w formie linka. - reinstalowałam apkę - uruchamiałam na kilku telefonach (w tym na telefonie po twardym resecie) i z wolną pamięcią - uruchamiałam na kompie - założyłam nowe konto, żeby sprawdzić czy problem będzie ten sam - był ten sam niestety Czy ktoś ma jakiś pomysł
Hejka, wiecie może jak usunąć relację na Instagramie, bo mi się przypadkowo dodała dwa razy?