Dzień dobry, od wczoraj nie dziala moj messenger. Byl komunikat, ze wygasla sesja. Nie mam fb. Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu nadal nie moge sie zalogowac. Ani login ani haslo nie pasuje, mimo ze wpisuje poprawnie. Gdy probowalam zalozyc nowe, pokazal sie komunikat, ze uzytkownik istnieje i czy chce kontynuowac? Kliknelam-tak, a mimo tego wciaz jest komunikat, ze haslo nie jest poprawne. Nie wiem co robie zle. Prosze o pomoc. Tam sa zdjecia mojej rodziny.
Dziękuję za odpowiedz, ale nadal nie mam dostepu do messengera. Spróbowałam utworzyć nowe konto. Po otrzymaniu kodu weryfikacyjnego, pokazał się komunikat, że to moje konto i czy chcę kontynuowac. Kliknęłam-TAK, otworzyło się kolejne okienko z zapytaniem czy zalogowac się i podać HASŁO. Po wpisaniu HASŁA klikam kontynuuj i wyskakuje, że hasło jest NIEPRAWIDŁOWE. A gdy wpisuję, że nie pamiętam hasła, to przesuwają się szybko 2 okienka z info.ze otrzymam kod, ze to konto należy do mnie i widać to : wyslij w wiadomosci SMS +*********97 i KONTYNUUJ. Po kliknęciu pojawia się komunikat " USER IS PERFORMING TOO MANY ACTIONS".....i OK. Po kliknieciu OK nic się nie dzieje. Reasumując: NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 7 gru 2018 o 18:50
Witaj,
komunikat "too many actions" oznacza, że należy odpuścić na nieokreślony czas - czasem 24 h, czasem 48h. Facebook niestety nigdzie nie podaje informacji, ile należy odczekać do kolejnej próby odzyskania hasła.
Jedno jest pewne, im więcej prób odzyskania hasła przeprowadzisz, tym dłużej trzeba będzie czekać na możliwość odblokowania komunikatora. Odczekaj 24 h i spróbuj ponownie odzyskać hasło.