Kupiłam nowy telefon i też nie pamiętam hasła, więc zamiast zaloguj zrobiłam nie pamiętam hasła, wpisałam numer telefonu oczywiście z kierunkiem 48 otrzymałam kod, który niby sam się automatycznie wpisuje w odpowiednie pola , podałam nowe hasło, niby szło wszystko tak jak powinno do momentu, kiedy w zamian za zalogowanie otrzymałam komunikat następującej treści: Wprowadzone hasło jest nieprawidłowe. Spróbuj ponownie.Czy błąd jest w haśle? Przecież to ja mam je ustalić, więc nie rozumiem komunikatu, że hasło jest nieprawidłowe . I co dalej ? Próbowałam kilka razy i nic się nie zmienia, a nie chcę zakładać nowego konta, nawet nie wiem, czy na ten sam numer pójdzie założyć nowe konto. Nie chcę także po wpisaniu kodu, wylogować się z innych sesji, bo nawet na starym telefonie nie będę miała dostępu do swojego konta. Co robić ???
Zapomniałam hasła to zmieniłam i dalej nic;/ Nie wiem czemu mi tak się robi. Wpisuję poprawne hasło nawet po zmianie i delej nic a na messengere mam dużo kontaktów ;/niechciała bym abym straciła konto np. przy kupnie nowego telefonu lub naprawie ;/ proszę powiecie mi co się dzieje z messengerem?
Wpisz login, czyli mail albo numer telefonu, nie wpisuj hasła i kliknij w Kontynuuj a potem wybierz opcję Nie pamiętam hasła. Zostaniesz przekierowana do formularza odzyskiwania hasła na Facebooku.
Ja mam ten sam problem. Nie pamiętam hasła do messengera, klikam że nie pamiętam i nie otrzymuje kodu. Wpisuję +48 przed i nic:/ sprawdzałam że nie mam blokady na numery specjalne, próbowałam też zalogować się jako nowy użytkownik z tym samym numerem ale to też nic nie dało, bo przekierowuje do starego konta i proszą o hasło, którego nie pamiętam.. Proszę o jakieś wskazówki, jak to naprawić.
Dokładnie tak samo po odzyskaniu hasla czyli sms dostaje kod wpisuje go i odrazu pyta o nowe haslo wpisuje nowe i za chwile chce sie zalogowac i nie moge. Mimo odczekania jakiegos czasu i wielu prób nic... a i wpisuje +48 i nic to nie daje
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497
>
Sabi32
30 lis 2018 o 16:57
Przez ostatnie dni Messenger miał wiele problemów. Użytkownicy zgłaszali, że nie mają dostępu do aplikacji lub że dostają wiadomości sprzed lat. Problem wygląda na zażegnany. Czy możesz się już zalogować?
tak,ja mam dokładnie tak samo co zmiana telefonu lub jakaś naprawa i reinstalacja to nigdy nie mogę się zalgowac tylko zakładam nowe konto,zresztą to chyba juz 4 w przeciągu 2-3 lat !!!!
Ja to już piąte konto będę zakładał. DO wszystkiego potrzebują hasła cuda na kiju. A wystarczy że będziesz pisał o dostawach broni czy narkotyków. Nawet poprzez sms i zaraz masz czarnych na chacie. Tyle powiem jeśli chodzi o te ich blokady.
Ja mam ten sam problem. Dosteje SMS z kodem przekierowuje mnie do wpisania nowego hasła i mimo wpisywania różnych haseł nadal pokazuje komunikat że hasło nie prawidłowe.
27 gru 2019 o 01:05