Witam.
Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu messengera nie mogę się zalogować.
Problem polega na tym że mam sam messenger bez fb i przy logowaniu wyświetla się mój nr tel i zdjęcie a potem jest pobierz klucz z konta Google i napis "Na tym koncie nie ma zapisanego klucza".
Po kilku próbach pojawił się napis ''Wygląda na to że zbyt często próbowałeś używać tej funkcji. Zablokowano Ci możliwość korzystania z niej''
Co teraz zrobić??? tam są moje dane zdjęcia i nie mam dostępu...
Przeszukałem moje konto na Google ale nic nie znalazłem.
Proszę o pomoc bo strasznie mi zależy na tym koncie, a na tym nr telefonu już nie mogę założyć drugiego konta.
Z góry dzięki.
Czy możecie mi pomóc - nie mam fb ale mam messengera, do którego logowałam się za pomocą nr tel który został mi skradziony. zainstalowałam messengera na ipadzie chciałam się zalogować a on ze zaloguj się przez nr telefonu i kod został wysłany na nr telefonu. Jak inaczej moge się zalogować na moj stary messenger?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 8 paź 2018 o 10:16
Nie mając dostępu do numeru telefonu, nie masz możliwości zalogowania się i weryfikacji swojego konta.
Wpisuję numer telefonu i nie pamietam hasla przysylaja mi kod weryfikacyjny wpisuje go niby zmieniam haslo a potem nie moge sie zaligowac bo bledne haslo nie wiem juz co robic
Ja z kolei mam taki problem.Moje konto bez zadnej wcześniejszej informacji zostalo DEZAKTYWOWANE. Czy oznacza to że nigdy juz nie odzyskam swojego konta które miałam ponad 8 lat ?
Mam odpowiedz. Trzeba utworzyć nowe konto z takim samym loginem jak poprzednie a Messenger zapyta czy to samo konto i wtedy potwierdzić , wpisać hasło które przychodzi na telefon i otwiera się stare konto
Potwierdzam trzeba wpisać przed numerem 48 wtedy wszystko zadziała. wcześniej walczyłem z problemem wg ww sugestii nic nie pomagało. konto się blokowało. wystarczyło przed numerem wpisać 48 i postępować jak wyżej i jest ok. dzięki micky50 i Anna Dobrzyńska. pozdrawiam i wesołych świat
Obłęd córka miała całą videoteke i tylko kody które nie wchodzą tak od 6 listopada.Masakra.Nie wiem jak jej pomóc.Ważne zdjęcia i filmiki.Pomóżcie proszę
Mam zablokowany Messenger za nieodpowiedni komentarz na fb to normalne?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 1 gru 2018 o 09:47
Facebook nie ma jasnych zasad stosowania ostrzeżeń czy blokad. To właśnie z tego powodu powstanie punkt kontaktowy do odwoływania się od decyzji o blokadzie.
mam Problem bo nie moge "na tym koncie gooogle nie ma zadnego klucza konta messengera wybierz konto google na ktorym zapisno klucz konta " a mam tylko tego maila i na pewno tego podalem co moge zrobic?
Czy udało się odblokować konto? bo u mnie nie działa ani +48 ani próba założenia nowego konta. Kody nie przychodzą sms-ami. minęło ponad 24h od czasu jak zmieniłam aparat telefoniczny i zainstalowałam Messengera (bez FB) na nowym urządzeniu...
15 gru 2017 o 14:32
15 gru 2017 o 14:33