Messenger problem z logowaniem. Następuje automatyczne wylogowanie.
Zamknięty
Roksana
-
Zmodyfikowany dnia 10 lis 2020 o 22:01
KevinRhodes234 -
2 sty 2022 o 06:55
Dobry wieczór,
Od jakiegoś miesiąca nie mogę zalogować się na messengera. Gdy próbuję się zalogować, chwilę się ładuje, a następnie wyskakuje okienko wylogowywania. Później na ekranie widnieje komunikat: "Wystąpił niezidentyfikowany problem prosimy spróbować później". Dalsze próby nic nie zdziałały. Mam najnowszą wersję messengera. Jeśli ta informacja jest istotna to moim modelem telefonu jest Samsung Galaxy A51. Wspomnę też, że na innych telefonach również dzieje się tak samo, więc mam obawy iż to z moim kontem może coś być nie tak:/. Już 3 razy pisałam do facebooka, a problem nie znika.
Dodam również, że muszę się teraz męczyć z bardzo niewygodnym messengerem lite:(
Zobacz również:
Dlaczego wylogowuje mnie z messengera
Wylogowuje mnie z messengera - Najlepszą odpowiedź
Czemu wylogowuje mnie z messengera - Najlepszą odpowiedź
Chcę się zalogować do apki więc wklikuje swoje dane logowania - po czym jest chwilę "logowanie" a potem od razu "wylogowywanie" i nawet kilkanaście minut czekałem i to się nie zmienia.
Zainstalowałem starszą wersję massangera, robiłem reinstal apki, i dalej nic.
Nie wiem o co chodzi...
Dodam, że kłopot zaczął się po tym jak zmieniłem hasło do FB.....
Pomóżcie proszę...
Chciałbym się podpiąć mam dokładnie ten sam problem próbowałem już chyba wszystkiego starsze wersje usuwanie danych aplikacji i dalej nic może ktoś wie jak to rozwiązać albo gdzie zgłosić żeby pomogli ?
Spróbuj wylogowac sie na wszystkich urzadzeniach robisz to w ustawieniach wyczyścić dane aplikacji odinstalować i zainstaluj bardzo starą wersję u mnie zadzialala wersja z nr 208
Nie wiem czy u Ciebie to pomożeczytalem gdzieś że jak pi zmianie hasła to musisz zmienić jeszcze raz
ikkami
Posty1Data rejestracjiczwartek 22 lipiec 2021StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 25 sierpień 2021 25 sie 2021 o 19:47
hey Roksana...i have a question...are you facing this problem only in messenger ? or in FB app or browsers too? please share it too...
https://kinemastermods.com/