Witam,
Wysłałam omyłkowo znajomemu zdjęcie na messengerze, i je usunęłam z konwersacji i on zrobił tak samo... jednak nadal jest widoczne w udostępnionych materiałach..
mimo, że w rozmowie jego nie widać...
Próbowałam wszystkiego już chyba i nic..
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Zobacz również:
Jak usunac multimedia z messengera
Jak usunąć zdjęcia z galerii messengera - Najlepszą odpowiedź
Jak usunac zdjecia z messengera - Najlepszą odpowiedź
Witam. U mnie jest tak ze wysylam fotke jedną raz i jezeli w udostepnionych pojawiają sie dwie takie same to nie idzie juz jej usunac ani klikajac na fotke w konwersacji ani nie pomaga usuniecie całej konwersacji ona jest, dziwne jest to ze tylko niektórych fotek nie idzie usunac pomimo tego ze ja jestem zalogowany tylko na jednym urządzeniu i odbiorca tez on usuwa a i tak fotka jest w udostepniinych dlaczego przy wyslaniu naprzyklad 3 fotek jedna pozostaje i nie idzie usunac
Najpierw usuwamy zdjęcie z konwersacji, next, usuwamy całą rozmowę w messenger i fotki wcześniej usunięte z rozmowy znikają z udostępnionych zdjęć. W przypadku usunięcia całej konwersacji bez uprzedniego pojedynczego usuniącia fotek z rozmowy, zdjęcia zostaną forever niestety.
Cześć, czy możesz podzielić się tym sposobem na forum ? Mam identyczny problem. Żaden sposób nie pomaga! Ani usuniecie konwersacji ani nawet usuniecie znajomego! Materialy udostpenione wracaja w momencie otrzymania wiadomosci od danej osoby.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 6 wrz 2017 o 08:08
Zdjęcie przesłane komunikatorem jest nie do cofnięcia. Nawet jeśli obydwoje je usuniecie, znika ono jedynie z czatu, z samej konwersacji, ale pozostaje w materiałach udostępnionych.
W takim razie tylko dlaczego to jedno zdjęcie zostało? A cała reszta się usunęła?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 6 wrz 2017 o 14:42
Trudno mi odtworzyć tę sytuację. Usunięcie zdjęcie z konwersacji nie powoduje usunięcia go z udostępnionych multimediów. Być może usunięcie całej konwersacji spowodowałoby usunięcie także tego zdjęcia.
megi81
>
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021 6 wrz 2017 o 16:43
Dokładnie tak zrobiłam.. ale to nic nie dało.. jakieś inne pomysły??
a tam jet instrukcja:
Jak usunąć wiadomości, konwersacje lub zdjęcia w aplikacji Messenger?
Możesz usunąć wiadomości, konwersacje i zdjęcia ze skrzynki odbiorczej. Nie spowoduje to usunięcia ich ze skrzynki odbiorczej znajomego. Nie ma możliwości usuwania wysłanych ani odebranych wiadomości ze skrzynki znajomego.
Aby usunąć wiadomość lub zdjęcie:
Otwórz konwersację.
Naciśnij i przytrzymaj wiadomość lub zdjęcie, które chcesz usunąć, aż pojawi się menu w dolnej części ekranu.
Dotknij opcji Usuń u dołu.
Aby usunąć konwersację:
iPhone i iPad:
Wyświetl swoje konwersacje na ekranie głównym.
Naciśnij konwersację, którą chcesz usunąć, i przytrzymaj ją.
Dotknij opcji Usuń konwersację.
Na urządzeniach z systemem Android:
Wyświetl swoje konwersacje na karcie Ekran główny.
Naciśnij konwersację, którą chcesz usunąć, i przytrzymaj ją.
Dotknij opcji Usuń.