Andrew
-
Zmodyfikowany dnia 30 kwi 2018 o 08:28
QPbmCRVM -
13 gru 2020 o 03:00
Dzień dobry,
Mam Messengera ale bez konta na FB po zmianie telefonu chciałem sobie go zainstalować i wejśc na swoje konto tylko po kilku smsach z kodem dostępu wyskoczył mi taki komunikat Wygląda na to, że próbowałeś(aś) zbyt często używać tej funkcji. Zablokowano ci możliwość korzystania z niej.
Zostałem zablokowany na zawsze czy tymczasowo ? Ile to potrwa ? Proszę o pomoc w tym problemie .
Zobacz również:
Zostałeś tymczasowo zablokowany messenger
Możliwość korzystania przez ciebie z tej funkcji została tymczasowo zablokowana - Najlepszą odpowiedź
Zablokował mnie na messengerze forum - Najlepszą odpowiedź
Witam. Ja tez mam ten problem i nie mam fb tylko messenger prpbowalam wczoraj tez po zmianie telefonu to oni automatycznie wysylali mi ten kod sms. Gdzie mam to zglosic ?? I ile czekac ?? Od dzis nie probowalam, bo czytalam, ze to wydluza czas blokady mess
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497
>
Andzia
1 gru 2018 o 09:44
Messenger miał problemy z logowaniem. Spróbuj teraz się zalogować.
Witam zmieniłem telefon i zacząłem instalować mesengera bez FB z numerem tel.tak jak wcześniej miałem zainstalowanego w poprzednim tel.starego mesengera odinstalowalem.wykonalem zbyt wiele prób instalacji i otrzymałem komunikat że zbyt często korzystałem z możliwości instalacji mesengera.czy jest mozliwosc odzyskania odinstalowanego mesengera?
Cześć, jeśli widzisz komunikat o zbyt częstych próbach reinstalacji, musisz odczekać jakiś czas i na nowo próbować instalować aplikację, Zwykle jest to 48 godzin, ale może być trochę dłużej.
Historii konwersacji - jeśli rejestrowałeś się tylko na numer telefonu - nie odzyskasz.
Na pewno jest to blokada tymczasowa, chociaż trudno powiedzieć, ile potrwa, prawdopodobnie kilka dni.
Czy możesz zalogować się do messengera przez stronę internetową?
Ja mam to samo czekam już 3dzien A nie mam fb i nic nie mogę zrobić:/ paranoja...czytałam gdzies, że im częściej będę próbować się logować to dłużej to potrwa to prawda? W takim bądź razie Kiedy będę wiedzieć kiedy zostanie odblokowany jeśli nie będę próbować? Pomocy.
Ja mam identycznie. Ile trzeba czekac ?? Nie mam konta fb i nie ma gdzie tego zglosic ani nic.. ile dni trzeba czekac .?? Nie chcialam wpisywac tego kodu ale ciagle automatycznie mi to dawali.
Tez tak mam jak szlam spac to polozykam telefon i rano jak chcialam sprawdzic czy ktos do mnie cos napisl to wyskoczylo mi ze ktos zalogowal sie moim numerem na innym uzadzeniu jak wylonczylam to to pozniej musialam sie jeszcse raz zalogowac i mi wyskoczylo ze za duzo razy probowalam i wogule
30 lis 2018 o 14:58
1 gru 2018 o 09:44
13 gru 2020 o 03:00