Czym się różni tryb prywatny od niepubliczny na YouTube? [Rozwiązany/Zamknięty ]

Zasygnalizuj
Posty
144
Data rejestracji
środa 9 lipiec 2014
Status
Użytkownik
Ostatnio zalogowany
środa 20 lipiec 2016
-
 Darek -
Hej chcę wrzucić filmik na YouTube i w polu wyboru, mam takie opcje, czym się różnią? Wiecie?

2 odpowiedzi

Tryb publiczny - każdy może obejrzeć wideo
Tryb niepubliczny - tylko osoby, którym wysyłasz link mogą obejrzeć film
Tryb prywatny - tylko Ty możesz obejrzeć film
572
Dziękujemy

Kilka słów podziękowania byłoby miłym gestem. Dodaj komentarz

CCM Użytkownicy, którzy podziękowali nam za pomoc w tym miesiącu: 1382

Konkret. Bardzo dziękuję :)
UPDATE

Tryb publiczny - każdy może obejrzeć wideo.

Tryb niepubliczny - tylko osoby, którym wysyłasz linka mogą obejrzeć film. Taka osoba może podać linka dalej, nawet osobie nie posiadającej email'a.

Tryb prywatny - tylko Ty możesz obejrzeć film. Lub osoba której udostępniłeś ten film. I tylko ta osoba może oglądać film dodatkowo jeśli jest zalogowana na swoje konto youtube. Osoba ta nie może udostępniać filmu/linka dalej.