Mam problem, poniewaz zmienialam wczoraj haslo na facebooku, wylogowalam sie ze wszystkich urzadzen, wyczyscilam historie. Korzystam z uwierzytelniania, dwuetapowej weryfikacji. Chcac zalogowac sie na telefonie na fb, mial przyjsc sms z kodem, ktory nie przyszedl od 2 dni. Chcac zalogowac sie w przegladarce, musze skorzystac z generatora kodow, ktory otwiera sie w aplikacji na telefonie tylko w momencie gdy jestem zalogowana. HELP!!! Pisalam do fb w tej sprawie ale zero odezwu, dzwonilam do operatora i z ich strony wszystko ok. Dodam tez ze mail przypisany do konta na fb zostal usuniety 2 miesiace temu, nie mam drugiego poza mailem do reklam. Co mam zrobic? Jak odzyskac konto?
Zobacz również:
Facebook nie przychodzi sms z kodem
Wymagany kod logowania messenger - Najlepszą odpowiedź
Messenger wymagany kod logowania - Najlepszą odpowiedź
Odzyskalam dostep do fb. Kody nie dochodzily dalej ale zalozylam nowe konto z tym samym nr telefonu, gdzie nagle wszystko bylo ok i kody przyszly, po czym udalo mi sie zalogowac na to konto gdzie kody nie przychodzily, a uwierzytelnianie zostalo wylaczone (nie przeze mnie).
To bylo wlasciwie dziwne bo zalozylam nowego fb, podalam inny nr telefonu, po czym wylogowalam sie i stwierdzilam ze ostatni raz sprobuje sie zalogowac, i wtedy udalo mi sie wejsc na konto na ktore stracilam dostep bo nie przychodzily kody, tylko tym razem po prostu weszlam i nie musialam nic wpisywac.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497
>
Zalamana
8 lis 2018 o 08:47
Dzięki za wyjaśnienie tej sytuacji. To może być pomocne dla kogoś innego.
Na przyszłość warto na FB ustawić zaufane kontanty - dzięki nim wprzypadku utraty dostępu do konta, można szybciej odblokować swoje konto. Zaufane kontakty niejako ręczą za Ciebie, że jesteś prawdziwą osoba.
15 paź 2018 o 08:35
29 paź 2018 o 09:57