Witam, messenger na smartfonie(chodzi o konto mojego brata). Pomóżcie mi proszę bo mnie strzeli. Po zaktualizowaniu wylogowało. Hasła nie pamięta - był cały czas zalogowany. Próbuję więc je zresetować, konto po wpisaniu numeru rozpoznaje prawidłowo, kod przychodzi od razu, przepisuję, zmieniam hasło, kontynuuję i od razu komunikat, że hasło jest nie prawidłowe(jeszcze go nawet nie wpisałem-chyba samo próbowało od razu zalogować)... niestety nie wiadomo jaki adres e-mail jest przypisany do konta - żona mu je zakładała - tak, też tego nie rozumiem, ale telefon i konto jest dobre. Próbowałem na innym telefonie i to samo - no i co robić ? Próbowałem też przed albo po aktualizacji zmniejszyć miejsce poprzez przerzucenie trochę MB na kart pamięci (jest taka opcja w Samsungu), ale już reinstalowałem apkę, więc chyba nie ma to znaczenia. Widzę, że nie tylko ja mam podobne problemy
Zobacz również:
Dlaczego nie moge wejsc na messengera
Nie moge wejsc na messengera - Najlepszą odpowiedź
Service temporarily unavailable messenger - Najlepszą odpowiedź
tak, też jestem zdziwiony, gdzieś przekonywując internety, a raczej jakieś paście z facebooka, natrafiłeś na informacje dotyczące konta na facebooku i spróbowałem z messengerem i na szczęście się udało
Założyłem konto próbne na inny telefon najpierw na messenger'ze, a następnie na facebooku by sprawdzić czy wiadomości się zintegrują - niesyty nie. Po wylogowaniu się z facebook'owgo messenger'a w aplikacji messenger, nie mogłem się ponownie zalogować na messenger'a pierwotnego, ten sam problem co u brata... zdziwiłem się, bo przecież brat nie ma konta na facebooku. No i bardzo skracając... okazało się po kilku dniach, że brat jednak ma konto na swój numer telefonu, ale to konto nie jest jego, nazwa jakaś z dup*, jedyny post sprzed kilku lat... no jakieś jaja po prostu... wydaje mi się, że to jakiś błąd facebooka, bo raczej mało realne by to był jakiś kawał czy coś.
W każdym razie sytuacja jest taka (przynajmniej ja tak wnioskuję), że wpisując nr telefonu oraz hasło - hasło chce z konta, tego nie jego, ale tamte nie interesuje nas... co ciekawe raz jak zrobiliśmy przerwę od próby logowania się to udało się po kilku razach wejść na te konto, o które nam chodzi, ale niestety było to na telefonie moim, a nie brata. Gdy brat chciał się zalogować - nie ważne już czy jak jeszcze byłem zalogowany czy nie - to już nie umiał, wyskakiwało to co zawsze, mimo, że ja wpisując to samo hasło przed chwilą zalogowałem się... jakaś paranoja i zero pomocy
19 gru 2018 o 08:35