Jak usunąć konto Uber


Jeżeli nie chcesz już korzystać z aplikacji Uber, możesz usunąć swoje konto. Pamiętaj, że wykasowanie aplikacji z Twojego smartfona nie jest wystarczające.

Usuwanie konta Uber

Aby całkowicie usunąć konto Uber, należy przejść na oficjalną stronę Uber i zalogować się na swoje konto.

Następnie kliknij Prześlij. Twoja prośba o usunięcie konta zostanie przekazana bez żądnych dodatkowych próśb o zatwerdzenie.

Usunięcie konta Uber jest nieodwracalne.


Zdjęcie: © Uber.
Opublikowany przez Floreo. Ostatnia aktualizacja: 15 sie 2017 o 13:34 przez Floreo.
Ten dokument zatytułowany "Jak usunąć konto Uber" opublikowany przez CCM (https://pl.ccm.net/) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.
Jak doładować konto SkyCash
Jak odzyskać skasowane pliki