po awarii telefonu zainstalowałam chwilowo Messenger na innym aparacie i kilka razy wpisałam złe hasło. Teraz odzyskałam mój telefon i zainstalowałam Messenger od nowa i nic nie mogę zrobić... po wpisaniu hasła prawidłowego wskakuje komunikat o treści: Wyglada na to że zbyt często używałeś tej funkcji. Zablokowano Ci możliwość korzystania z niej. Nie mam konta na FB tylko sam Messenger, to już trwa tydzień....co robić?
Konfiguracja: Android / Chrome 66.0.3359.158
Zobacz również:
Możliwość korzystania przez ciebie z tej funkcji została tymczasowo zablokowana
Wygląda na to, że ta funkcja była przez ciebie wykorzystywana w zbyt szybki, niewłaściwy sposób. możliwość korzystania z niej została w twoim przypadku tymczasowo zablokowana. - Najlepszą odpowiedź
Właśnie ponownie zainstalowałam Messenger na nowo,poproszono o weryfikację konta itd i po tym znowu ten sam komunikat zbyt często używałeś tej funkcji zablokowana możliwość korzystania z niej...to już tydzień trwa... proszę o pomoc, może ktoś miał taki przypadek????
Wielokrotnie odinstalowałam... to samo cały czas...nie zna ktoś jakiegoś kontaktu do admina Messenger/Facebook? Bo już nie wiem co mam robić...
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 12 cze 2018 o 09:47
Miałam takie powiadomienie, ale po dwóch dniach odzyskałam dostęp. Nie logowałam się w tym czasie na wielu urządzeniach - takie zachowanie może zostać odczytane za przejaw działalności spamera.
Czy wiadomo jak odzyskać konto? Pozostaje tylko czekanie? Mam ten sam komunikat o zbyt częstym korzystaniu z tej funkcji (jak wyżej) :( A tylko przeinstalowywałam system w telefonie
11 cze 2018 o 09:35
11 cze 2018 o 09:38