geos41
Posty2Data rejestracjiponiedziałek 11 marzec 2019StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 11 marzec 2019
-
Zmodyfikowany dnia 11 mar 2019 o 08:05
Juliazk
Posty1Data rejestracjiniedziela 12 kwiecień 2020StatusUżytkownikOstatnio zalogowany12 kwiecień 2020
-
12 kwi 2020 o 00:12
Dzień dobry,
Mam pytanie, chcę się zalogować do FB i pisze mi: Mechanizm zabezpieczający
Wyślemy na Twój numer telefonu wiadomość z kodem potwierdzającym, aby potwierdzić Twoją tożsamość.
Wygląda na to, że wykorzystujesz tę funkcję w sposób niezgodny z jej przeznaczeniem. Przestań zbyt szybko wykonywać czynności albo możliwość korzystania przez Ciebie z tej funkcji zostanie zablokowana.
Mechanizm zabezpieczający
Wysłaliśmy 6-cyfrowy kod na numer:
I nie przychodzi żaden kod potwierdzający,robiłem to kilkanaście razy,jestem niby zalogowany, bo mogę wybrać wyloguj ale nie jestem na koncie,nic nie mogę przeglądać...czy ktoś tak miał?
Zobacz również:
Możliwość korzystania przez ciebie z tej funkcji została tymczasowo zablokowana
Wygląda na to, że ta funkcja była przez ciebie wykorzystywana w zbyt szybki, niewłaściwy sposób. możliwość korzystania z niej została w twoim przypadku tymczasowo zablokowana. - Najlepszą odpowiedź
geos41
Posty2Data rejestracjiponiedziałek 11 marzec 2019StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 11 marzec 20196 11 mar 2019 o 18:25
Witaj markuspololo.
Często to codziennie się logowałem i wylogowywałem,tylko ostatnio w tym dniu logowałem sie na smartfonie na inne 3 konta by mieć zapisane już w smartfonie hasło,to takie konta rezerwowe o innych nikach,mało korzystam z nich,a zablokowali mi to konto główne,i dlaczego żaden SMS do mnie nie dociera? pisze ze na mój numer przyypisany do konta wysłali SMS z kodem odblokowującym a żaden SMS ani razu nie przyszedł,resetowanie-zmiana hasła działa,mogę zmienić hasło,nawet na moment byłem na swoim koncie na osi czasu przez około 5 sekund i wtedy znów ta informacja by sprawdzić moją tozsamość przyjdzie SMS,nie wiem co się stało,czy to koniec konta? chciałem tam pisać do nich w formulazu ale nie mogę bo pisze że widać ze twoje konto nie zostało zablokowane,a jedynie jest czasowo niedostepne.
Moj profil Facebook został „zablokowany” około miesiąc temu. Przy logowaniu wyświetla mi się potwierdzenie mojej tożsamości poprzez wpisanie kodu który przyjdzie na numer telefonu powiązany z Facebookiem. Niestety konto jest połączone z numerem telefonu którego już nie posiadam. Kontaktowałam się również z posiadaczem mojego starego numeru telefonu niestety kod który mi podał nie działa a nowo wygenerowane kody nie przychodzą. Używając panelu pomocy dla kont zablokowanych wyświetla mi się wiadomość ze moje konto nie jest zablokowane. Co mogę zrobić? Jak skontaktować się z Facebookiem?
markuspololo
Posty323Data rejestracjipiątek 25 kwiecień 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 12 sierpień 2019259 11 mar 2019 o 08:16
Cześć,
A co się działo, zanim ta blokada została nałożona na twoje konto?
Możliwe, że często wylogowywałeś się i logowałeś ponownie?
Właśnie za taka aktywność Facebook najczęściej blokuje użytkowników.
Jeśli tak było, to po prostu musisz odczekać swoje i przez kilka dobrych dni nie podejmować prób zalogowania do FB.
11 lut 2020 o 10:18
12 kwi 2020 o 00:12