Dzień dobry, nigdy nie widziałam wyróżnionych relacji u innych użytkowników instagrama (chociaż je mieli, innym w tym czasie się wyświetlały). Nie mogę także sama utworzyć wyróżnionej relacji, nie mam takiej opcji :( nigdy to mi w ogóle nie działało, mam zaktualizowany instagram, korzystam z Iphona 6 plus. Bardzo proszę o pomoc, miał ktoś już ten problem i może wie jak to rozwiązać? W ogóle nie wyświetlają mi się wyróżnione relacje U NIKOGO jakby ich w ogóle nie było, nigdy nie zobaczyłam ani jednej wyróżnionej relacji ani nie mogłam sama wyróżnić nic, ponieważ nie miałam takiej opcji :(
Zobacz również:
Nie widzę wyróżnionych relacji
Dlaczego nie widzę relacji znajomego na instagramie - Najlepszą odpowiedź
Wyróżnione relacje instagram nie działa - Najlepszą odpowiedź
Trudno poradzić ci cokolwiek innego niż czekanie. Instagram udostępnia nowe opcje według własnego scenariusza i rodzaj telefonu, jakim się posługujesz nie ma tu wielkiego znaczenia.
Jeśli dobrze rozumiem - możesz nagrywac relacje, ale nie możesz dodawać tych wyróżnionych? Czy też opcja relacji nie działa u Ciebie wcale?
Niestaty :( nawet gdy loguje się u kogos innego na telefonie, kto ma instagrama i działają mu wyróżnione relacje - gdy zaloguje się na moje konto mi to nie działa :( nie mam pojęcia co jest nie tak, coś nie tak w takim razie jest z moim kontem, co jest przykre bo nie można nic na to poradzić i nie mam pojęcia dlaczego tak mam
Bo to niestety nie jest kwestia aparatu. Tej funkcji nie ma na Twoim koncie i aparat nie ma tu znaczenia.
Wiem, że to jest bardzo wkurzające, ale chyba nic z tym nie zrobisz.
14 sie 2018 o 07:41
Zmodyfikowany dnia 14 sie 2018 o 12:47
3 wrz 2018 o 11:42
Wiem, że to jest bardzo wkurzające, ale chyba nic z tym nie zrobisz.
29 maj 2019 o 10:31