Witam, od około miesiąca nie działają mi relacje na Instagramie wyłączam telefon, kilka razy instalowałam aplikacje na nowo bez skutku, Samsung Galaxy A5 2017, proszę o pomoc.
Zobacz również:
Dlaczego nie widzę relacji znajomego na instagramie
Nie mogę dodać relacji na instagramie - Najlepszą odpowiedź
Ta relacja jest niedostepna instagram - Najlepszą odpowiedź
Skoro nie pomaga reinstalacja aplikacji a zgłaszanie błędu nic nie daje, przychodzi mi do głowy jeszcze coś. Po pierwsze, sprawdź ile masz wolnej pamięci w telefonie. Czy dodane relacje zapisują się w folderach galerii? W niektórych telefonach jest to tak ustawione. Jeśli miejsca w pamięci byłoby bardzo mało, relacja nie miałaby się gdzie zapisać i jej dodanie byłoby niemożliwe.
Druga rzecz, w ostateczności warto sięgnąć po twardy reset telefonu czyli powrót do ustawień fabrycznych. Tylko wcześniej skopiuj wszystko z telefonu, zdjęcia, kontakty, SMSy, inaczej je stracisz.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 16 sie 2018 o 15:53
Nie masz ikony aparatu? Robisz zdjęcie lub film, ale się nie publikuje? Aplikacja ulega awarii, gdy próbujesz zrobić relację? Opisz problem dokładniej.
Jamnik
Posty32Data rejestracjiponiedziałek 27 kwiecień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowany28 sierpień 201819 27 sie 2018 o 08:03
Bardzo dziwne, wydaje mi się, że to jest bardziej awaria konta niż kwestia internetu, jeśli miałabyś słaby internet, materiały by się zapamiętały w aplikacji i zostały dodane wtedy, gdy znajdziesz się w mocniejszym zasięgu.
Spróbuj zgłosić błąd do Instagrama. Otwórz aplikację, wejdź na profil > ustawienia > zgłoś błąd i opisz tam krótko, co się dzieje.
Też mam ten sam problem od kilku miesięcy po aktualizacji do androida 8.0 w samsungu s7. Pomoc w instagram totalnie nie odpisują, instalowanie aplikacji nie rozwiązuje problemu, czyszczenie pamięci też zero efektów. Kolejne aktualizacje instagrama też nie pomogły... Ewidentnie gryzie się z nowym androidem...
28 lut 2019 o 16:48