killoff
Posty1Data rejestracjiponiedziałek 11 wrzesień 2017StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 11 wrzesień 2017
-
Zmodyfikowany dnia 11 wrz 2017 o 19:40
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021
-
20 sie 2018 o 08:06
witam mam pytanie jak w tytule o Messengera a mianowicie czy da się,czy jest jakakolwiek możliwość odzyskania usuniętych wiadomości z tego komunikatora których nigdzie nie ma ani w zarchiwizowanych ani w kopiizapasowej facebooka. Zciągnąłem całą historię z facebooka ale tych konkretnych wiadomości tam nie ma, dodam że osobę z którą pisałem nie miałem nigdzie zapisanej w kontaktach, zależy mi bardzo na odzyskaniu tych wiadomości a już nie mam pojęcia gdzie ich szukać i czy w ogóle da się je jakoś odzyskać. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.
Zobacz również:
Jak odzyskać usunięte wiadomości z messengera forum
Czy informatyk może odzyskać usunięte wiadomości z messengera - Najlepszą odpowiedź
Jak odzyskać usunięte osoby z facebooka - Najlepszą odpowiedź
Czy da się zobaczyć więcej wiadomości niż w archiwum?
W archiwum mam tylko około 2-3k wiadomości a chciałbym zobaczyć wszystkie tylko nwm czy jest taka możliwość?
Krzychu
Posty85Data rejestracjiponiedziałek 9 maj 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 4 listopad 2019145 14 gru 2017 o 14:12
W archiwum, czyli jak scrollujesz wiadomości czy po pobraniu kopii zapasowej?
Kopia zapasowa to jedyny sposób odzyskania wiadomości archiwalnych i skasowanych. Jeśli czegoś tam nie ma, to nie bardzo masz możliwość odzyskania takich wiadomości.
Ogólnie po głębszym przyjrzenia się wiadomością z kopi danych zorientowałem się ze nie ma tam żadnych usuniętych wiadomości, tylko te które mam w normalnej konwersacji
Krzychu
Posty85Data rejestracjiponiedziałek 9 maj 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 4 listopad 2019145 15 gru 2017 o 13:21
Czyli wychodzi na to, że w kopii zapasowej nie masz nic poza tym, co widzisz w aplikacji.
Ta metoda z kopią zapasową jest chyba mało skuteczna, ale sam Facebook w swojej pomocy pisze, że to nie jest metoda pewna.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497
>
Krzychu
Posty85Data rejestracjiponiedziałek 9 maj 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 4 listopad 2019 20 sie 2018 o 08:06
Dokładnie tak jest. Można spróbować, ale nie można liczyć, że na pewno się uda.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 19 wrz 2017 o 09:10
Wiadomości zarchiwizowane odzyskuje się w ten sposób.
Wiadomości usunięte odzyskuje się w ten sposób. W kopii zapasowej są poukładane czasami chaotycznie, niekoniecznie chronologicznie i ciężko jest się przekopać przez wszystkie wiadomości. Warto szukać za pomocą Ctrl + F i wpisać np. datę, konkretne, rzadko używane słowo.
Mam problem podobny odzyskałam archiwum rozmow jednak nie ma tych na ktorych mi zalezy. Ta osobe z ktora pisalam usunelam ze znajomych i messengera czy ktos mial podobny problem i go rozwiazal. Bardzo prosze o pomoc.Zastanawiam sie jeszcze na przywroceniu tej osoby do listy znajomych i ponownym pobraniu archiwum moze wtedy ?