Zadaj pytanie
redaktor & social media manager - CCM Polska
Dzień dobry. Chciałem zapytać czy to normalne że tajne konwersacje msngr są widoczne na wielu urządzeniach? Miało być tylko dla 2 urządzeń nadawcy i odbiorcy czyli tzw. End to end. A ja zalogowałem się jako nadawca wiadomości na dwóch tel. Jednocześnie na obu tel. wyświetlała się prowadzona rozmowa z moim odbiorcą. To co tu jest tajnego w tych konwersacjach skoro każdy kto ma dostęp do mojego konta może podglądać rozmowę na innym telefonie?
Witam mam pytanie, Amianowicie chce sie dowiedzieć czy z mojego konta były prowadzone tajne konwersacje na innych telefonach, dodam wam dwa zdjęcia proszę o szybka odpowiedz
Dzień dobry, Mam problem ponieważ nie mogę usunąć tajnej konwersacji z kontaktu
Jeżeli mój znajomy usunął mnie ze swoich kontaktów to co mogę zobaczyć a czego nie? Chodzi zdjęcie, aktywność itp. Po czym mogę mieć pewność, że zostałem usunięty bądż zablokowany?
Dzień dobry, mam pytanie. Usunelam na FB konto ze znajomą. Przy tym skasował mi się rozmowy audio na mesengerze. Spowrotem dodałam ta osobę do znajomych na FB, ale na mesengerze nie ma naszych rozmów. Czy można to jakoś odszukac, znaleźć, przywrocic? Dziekuję!