Zadaj pytanie
Witam wszystkich mam pytanie czy jest szansa aby pisać z osobą zablokowaną na FB lub messenger. Chciałbym napisać do osoby która mnie blokuje i nie wiem jak to zrobić i ja mam także ją zablokowana. Jeśli tak to może ktoś wskaże sposób pisania przez messenger lub FB. Może ktoś pomoże. Pozdrawiam Marcin
Cześć! Mam problem z zalogowaniem się do messengera po tym jak zmieniłam telefon. Od 5 dni wyskakuje mi taki komunikat. Co można z tym zrobić? I czy jest możliwość ze w ogóle nie odzyskam konta? Pozdrawiam
Jeżeli mój znajomy usunął mnie ze swoich kontaktów to co mogę zobaczyć a czego nie? Chodzi zdjęcie, aktywność itp. Po czym mogę mieć pewność, że zostałem usunięty bądż zablokowany?
Cześć, jak zablokować osobę, która wcześniej mnie zablokowała? Wchodząc z mojego profilu, na którym mnie zablokowała nie mogę wyszukać jej konta, pisze że strona jest niedostępna. Natomiast jeżeli wchodzę z innego wiedzę, że dalej ma konto, mało tego widzę że obserwuje mnie na koncie w którym jestem zablokowana. Jak mam ją usunąć?
witam czy będzie ona wiedzieć, że ją zablokowałam?