Zadaj pytanie
Witajcie, Chciałabym się dowiedzieć, na jakiej zasadzie FB proponuje znajomych w sekcji "osoby, które możesz znać". Bo zawsze myślałam, że głownie na podstawie wspólnych znajomych, ale widzę tam takie osoby, z którymi nie mamy wspólnych znajomych. Więc jak to działa?
Nie mogę udostępnić posta ze swojej strony na fb w grupie, gdy dotykam opcji opublikuj wyświetla się informacja że strona jest niedostępna lub link uszkodzony. Od ponad tygodnia nie mogę też udostępnić posta ze swojego profilu na swoją stronę, również pisze strona niedostępna lub link uszkodzony. Czyjś post mogę udostępnić zarówno na swój profil jak i na swoją stronę. Mam jeszcze pytanie odnośnie promocji postów na fb. Bo od kilku dni mam tą opcję nieaktywną, mimo że sprawdzałam, że moja strona nie ma żadnych restrykcji.
Cześć Nie mogę dodać anonimowego posta na Facebooku. Nie mam suwaka ani innego przycisku z tą opcją gdy chce pisać posta. Widzę że grupa ma udostępniona możliwość publikowania anonimowo. Ten sam problem występuje z każdą inną grupa. Telefon zaktualizowany aplikacja też. Co mogę dalej z tym zrobić?
W sensie taki, który został już opublikowany.
Dzień dobry, Mam problem z dodaniem postu na własną stronę na Facebooku. Na komputerze w ogóle nie mam opcji dodania postu ,a w telefonie wyskakuje mi "Brak dostępu do tego profilu" Jest ktoś w stanie pomóc ? Sprawa dość pilna