Nie mogę dodać anonimowego posta na fb

DarkLady17 - 13 mar 2023 o 10:56
 Uzytkownik - 23 mar 2023 o 14:59

Cześć Nie mogę dodać anonimowego posta na Facebooku. Nie mam suwaka ani innego przycisku z tą opcją gdy chce pisać posta. Widzę że grupa ma udostępniona możliwość publikowania anonimowo. Ten sam problem występuje z każdą inną grupa. Telefon zaktualizowany aplikacja też. Co mogę dalej z tym zrobić?

3 odpowiedzi

DarkLady17
14 mar 2023 o 18:36

Problem pojawia się na każdej grupie. Wiem że są publikowane posty anonimowe przez innych członków 

0
Uzytkownik
23 mar 2023 o 14:59

Mam ten sam problem nie pomogla zmiana żadnych ustawien, zalogowanie z przegladarki innego telefonu czy odinstalowanie aplikacji i wyczyszczenie jej pamięci. A na grupie codziennie pojawią się od kilku do kilkunastu takich postów więc możliwość jest.

0
Макс Вега Posty 1672 Data rejestracji wtorek 6 czerwiec 2017 Status Administrator Ostatnio zalogowany poniedziałek 13 marzec 2023 783
13 mar 2023 o 16:14

Dzień dobry! Sprawdź, może być kilka powodów, dla których nie masz tego slidera. Być może administrator grupy wyłączyła anonimowe publikowanie. Lub administrator zabroniła publikowania anonimowych wiadomości. W każdym razie możesz skonsultować się z administratorem ...

-1