Mam ten sam problem nie pomogla zmiana żadnych ustawien, zalogowanie z przegladarki innego telefonu czy odinstalowanie aplikacji i wyczyszczenie jej pamięci. A na grupie codziennie pojawią się od kilku do kilkunastu takich postów więc możliwość jest.
Mam ten sam problem na wszystkich grupach i nie jest to wina administratora danej grupy bo jak napisane wyżej problem
dotyczy wszystkich grup nie jednej wiec jest to wina fb ale cholera wie co dokładnie? Jakiś ban od Fb?ktos rozwiązał problem?
Także mam to samo. Kiedyś mogłam dodawać a od pewnego czasu nie. Nie naruszam zasad fb. Zgłaszałam błąd 2 razy na przestrzeni 2 miesięcy a facebook milczy i zlewa temat. Podejrzewam że to jakaś cicha blokada?
Mam to samo, widzę na grupie posty anonimowe, natomiast ja nie mam takiej możliwości. O co tu chodzi?
Witaj. Mam to samo, nie wiem o co chodzi. Z jednej grupy dostałam odp,że nie mam ograniczeń, abym zrobiła aktualizacje. Ale to nic nie dało....
Dzień dobry! Sprawdź, może być kilka powodów, dla których nie masz tego slidera. Być może administrator grupy wyłączyła anonimowe publikowanie. Lub administrator zabroniła publikowania anonimowych wiadomości. W każdym razie możesz skonsultować się z administratorem ...
5 lip 2023 o 19:55
Znalazłeś przyczynę?