mam pytanie dotyczące archiwum relacji na Instagramie.
Niedawno zmieniłem telefon, ponieważ poprzedni się rozpadł. W związku z tym moje relacje w archiwum na starym telefonie przepadły. Czy istnieję możliwość by przywrócić je do archiwum na nowym telefonie?
Konfiguracja: Windows / Chrome 70.0.3538.102
Zobacz również:
Jak zobaczyc stare relacje na ig
Archiwum relacji instagram - Najlepszą odpowiedź
Jak zobaczyć stare relacje na instagramie - Najlepszą odpowiedź
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 21 lis 2018 o 11:58
Czy sprawdzałeś archiwum relacji? Wchodzisz na swoje konto i klikasz ikonę zegara ze strzałką w lewo widoczną w prawym górnym rogu. Jeśli widzisz Archiwum postów, kliknij tę nazwę i przełącz na Archiwum relacji. Tu powinny być Twoje relacje, które już wygasły.
Tak, są tam tylko relacje (wszystkie), które zostały utworzone na nowym telefonie od początku jego posiadania.
Ja chciałbym odzyskać relacje, które zostały utworzone na starym telefonie.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 30 lis 2018 o 16:50
Czy masz włączone Archiwum relacji? Ścieżka dostępu wygląda tak: strona profilowa > zegar ze strzałką > Archiwum relacji (jeśli jesteś w Archiwum postów, przełącz się na relacje) > wielokropek > Ustawienia > Zapisz w archiwum w pozycji włączone.
Według tego, co podaje Instagram w swojej pomocy, zmiana telefonu nie powinna wpłynąć na archiwum relacji. Trudno mi odtworzyć Twój problem. Być może najlepiej będzie zgłosić błąd. Robi się to z poziomu aplikacji Instagram.
21 lis 2018 o 12:14
Ja chciałbym odzyskać relacje, które zostały utworzone na starym telefonie.
30 lis 2018 o 16:50
30 lis 2018 o 17:06
4 sty 2019 o 12:09