Od dwóch dni zniknęły mi dodatki dnia, nie mam zakładki pucharu,i cale nagrody kiedy przechodzę poziom. Co zrobić żeby to wróciło? Zaznaczam, że nie są to promocje limitowane tylko te co się wygrywa. Pozdrawiam
Konfiguracja: Android / Chrome 67.0.3396.87
Zobacz również:
Jak włączyć reklamy w candy crush
Dlaczego nie mam reklam w candy crush - Najlepszą odpowiedź
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 Zmodyfikowany dnia 2 lip 2018 o 20:21
Postępy w grze Candy Crush Saga są zapisywane na urządzeniu. Jeżeli zresetujesz smartfon lub usuniesz grę, stracisz cały postęp. Bezpieczne zapisanie postępów w grze jest możliwe tylko i wyłączenie przez zalogowanie się z poziomu aplikacji na konto na Facebooku. Gra oryginalnie wiele lat temu powstała z myślą o tej platformie. Tylko wtedy można odtworzyć postęp w grze np. w przypadku awarii smartfona.
Jeśli nie masz konta na Facebooku i nie zamierzasz zakładać, nie usuwaj gry, bo stracisz cały postęp.
Znikające dodatki w Candy Crush Saga:
1/ jeśli zostały kupione: na stronie startowej (nie ta z mapą, ta wcześniejsza, gdzie jest tylko guzik Zagraj) w lewym dolnym rogu są Usatwienia i tam jest guzik Przywróć doładowania. Wszystko, co kupiłeś/aś powinno wrócić na miejsce.
2/ jeśli zostały wygrane: takie doładowania mogą znikać wraz z aktualizacją aplikacji. O błędzie pisze King, twórca aplikacji, i zaleca, aby wyłączyć automatyczną aktualizację, zużyć swoje doładowania i dopiero ręcznie zaktualizować grę.
Pomóżcie nie mam zadnych doladowan typu roboty co sie przechodzi poziomy za pierwszym podejsciem nie mam tego dino co sie karmi a polaczenie z internetem i fb mam caly czas a juz mam prawie 200 lv i nic nadal nie mam
Tutaj nie chodzi o zakupione bonusy,zniknela mi zakladka pucharu u gory gdzie jest polaczona z wiadomosciami i przez to nie mam bonusa dnia ani zadnego co sie pojawia typu Dino co karmisz,nawet gdy przechodzisz poziomy i dostajesz kolorowe kulki i cukierki. Pomozcie co mam zrobic?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 4 lip 2018 o 10:54
To prawdopodobnie kwestia braku internetu. Gdy nie ma połączenia, w grze nie pojawiają się żadne dodatki, aby nie można ich było wygrywać w nieskończoność. Może jesteś poza zasięgiem sieci albo masz włączony tryb samolotowy?
Masz połączenie z internetem? Czy gra była zsynchronizowana z FB? Te dwie rzeczy sprawdziłabym na początek, ewentualnie możesz spróbowac zaktualizować grę. Powinno pomóc, jeśli nie pomoże - daj znać.