jestem na 4773 i gra wkurza mnie już 3 razy cofnęło mnie do początku gry raz z pola 1800 drugi raz z pola 2400 a trzeci raz z pola 2880 do tego wkurza mnie przechodzenie dziennie dwóch pól i wiele mnie wkurza w tej grze
Trudno powiedzieć. Zawsze było tak, że część doładowań jest darmowa, część płatna. Czy jesteś poprawnie zalogowana do gry?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 1 paź 2018 o 10:18
Na każdym poziomie przed rozpoczęciem gry można skorzystac jedynie z 3 (czasem tylko z 2) doładowań. Możesz mieć np. dużo rybek, ale poziom nie przewiduje możliwości skorzystania akurat z tego doładowania. Dla każdego poziomu dopuszczalne doładowania do wyboru przed grą są różne. W czasie gry natomiast masz inne doładowania, jak lizak-młot etc. Z nich można korzystać zgodnie z posiadanymi zasobami - nie jest blokowany dostęp do nich w konkretnych poziomach.
Witam. Gram razem z mężem w tą grę i mój mąż ma jakieś dodstkowe poziomy przy zdjęciu gdzie dostaje jakieś nowe ramki a ja tego nie mam. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Aga
Witam wszystkich jestem na 2959 poziomie w candy crush saga zapraszam na face do znajomych jak ktoś chce się zemną poganiać w te cukierki i nie tylko znajdziecie mnie pod /nazwiskiem \MERWA GRZEGORZ POZDRAWIAM maniaków naszych cukierków i zapraszam.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 11 sie 2017 o 09:26
Zauważyliście, o ile łatwiej się teraz gra w Candy Crush Saga, gdy tak dużo doładowań można wygrać? I 2 h bez utraty życia pozwalają mocno posunąć się w grze.
Tak.Jak gra się częściej to dodatkowe 5 żyć pomaga;ale nie wiem czy to u mnie tylko taki błąd wyskakuje?- a mianowicie,kiedyś nie miałam problemu poprosić o dodatkowe życia znajomych bądź wysłać prośbę o przejście do następnego etapu.Obecnie po "unowocześnieniach" za każdym razem wyskakuje mi błąd facebuuka-że nie udało się wysłać,bo nie można połączyć się z facebookiem.To wkurzające bo trzeba 3 dni czekać aż będzie można grać w następnym etapie ;/// a poza tym obiecałam przejść sobie grę do końca i nie wiem czy to dobrze,że robią kolejne etapy ponieważ gra może być nieskończona ;//
moto-rowy
Posty159Data rejestracjiczwartek 11 grudzień 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 18 marzec 2019415 21 sie 2017 o 12:19
Jeśli nie można połączyć się z Facebookiem to może jakieś problemy z siecią?
Przecież ta gra to oszustwo przejdziesz poziom jeżeli ci system pozwoli a jak nie to na c nie pomoże. I jeszcze jedno czy ktoś z was dostał kiedyś jak zakrecił kołem jackpot ... Jana chyba nikt bo mi do 2580 poziomu jeszcze się energii w trafiło banda oszustów
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 6 sie 2018 o 10:23
Ja raz dostałam Jackpot, ale wyglądało to na błąd systemu, gdyż tego samego dnia udało mi się pokonać kilkadziesiąt poziomów. Jackpot zdecydownie się nie trafia - koło przeskakuje nawet, gdyby wskaźnik miał się zatrzymać na Jackpocie.
Ja utknęłam na 783 :-/ Mam 15 ruchów i 12 bomb do zrobienia, na youtube oglądałam to tam było po 32 ruchy chyba, dlaczego u mnie jest inna liczba ??? Od czego to zależy ?
Marianna25
Posty2Data rejestracjiniedziela 24 marzec 2019StatusUżytkownikOstatnio zalogowany24 marzec 2019 24 mar 2019 o 09:25
Ja jestem na poziomie 4194 i jeszcze dużo przede mną!kiedyś musiałam czekać,na dodanie dalszych poziomów ????teraz jest ich sporo!pozdrawiam miłośników gry!
17 sty 2020 o 21:50
3 lut 2020 o 21:17
10 sie 2021 o 19:22