Problem z Kodi

Rozwiązany/Zamknięty
gregg64 - Zmodyfikowany przez Floreo dnia 2/01/2017 08:53
 Gerwazy - 2 sty 2017 o 21:53
Witam. Jestem nowym użytkownikiem kodi. Zainstalowałem najnowszą wersje 17.0
głownie zalezało mi na oglądaniu transmisji sportowych live więc zainstalowałem wtyczke Telewizja Polska ale niestety podczas włączenia jakiejkolwiek stacji jedynie buforuje i nic sie nie włącza. Na wszelki wypadek wszystko sprawdziłem i dla pewnosci zainstalowałem wtyczke Exodus, tutaj wszystko chodzi bez problemu, czy mogłbym prosic o pomoc bo bardzo mi na tym zalezy, dodam ze mieszkam w Angli. Z góry dziekuje.

Ps. czy móglbym równiez prosić o linka gdzie znajde aktualnie najlepsze działające wtyczki z polską telewizją.

3 odpowiedzi

Obawiam się kolego, że to co napisałeś na końcu - że jesteś w Anglii to jest Twój problem, gdyż serwery mają wpisane polisy dla kogo mają udostępniać treści.
Musisz sobie załatwić proxy dla Polski, wtedy będziesz mógł używać tej wtyczki.
Dzięki wielkie, dokładnie takie miałem przypuszczenia, a czy wiesz może jakim programem ,bądz w jaki sposób najlepiej zmienić proxy na polske zarówno w windowsie jak rownież w androidzie, bo jest identyczna sytuacja?
Niestety nie mogę Ci podać dokładnych namiarów proxy - bo to nie jest tu legalne. Pogooglaj w internecie wpisując "polskie bramki proxy anonymous"